Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Haha ne ja ne hejtujem. Ali btw mnogo mrzim motore. :flushed_face:

1 Like

Поготово кад су овако гадни :rofl:

2 Likes

Srećan praznik svima koji slave

2 Likes

Koji je praznik brt?

Bajram

2 Likes

Sjebalo

5 Likes

Srecno gorivo svima koji slave. Treba pisati samo o politici, druge teme su postale nebitne.

1 Like

Večna mu slava i nek počiva u miru :folded_hands:

Iskreno baš sam se smorio kad sam video vest i iskreno baš me zatekla vest, mislim iako je već imao godina ono odlično se držao i bio veoma vitalan, čak je i trenirao vrlo ozbiljno, sparingovao i sve (čak i u tim godinama) i ako sam za nekog mislio da će da prebaci 100-tu za njega sam bio ubeđen ali eto što se kaže sutra nikom nije obećao i nema nikakvih garancija da će iko od nas sutra živ i zdrav ustati iz kreveta , baš sam tražio da vidim šta je možda uzrok smrti ali nema još uvek nikakvih informacija, kažu samo da dok je boravio na Havaima i dok je trenirao da mu je iznenada pozlilo i da je prebačen u bolnicu, pa sad verovatno ili ga je srce izdalo (malo preterao sa treningom) ili neki šlog ono pukla neka arterija ili nešto jer generalno nema šta drugo da bude.

Bilo kako bilo sad je više nebitno, napusti nas čovek i ovo je takođe kraj jedne ere.

2 Likes

Nema jos potvrde ali je do sada imao nekoliko srcanih udara vec…

SveCka kriza brt. Opusteno. Hvala preCedniku sto nije 240 (do sledeceg petka)

1 Like

Kojima x Balašević

1 Like

Ovde opet osvanuli sa snežnom olujom. A mart skoro gotov. Ako je suditi po prethodnim godinama, biće snega i u aprilu.

Izem ti kanadsku klimu, šest meseci zime. :sob:

Bar da je brzi internet, kad ono … ajde, bar je standard. Izes ti lepo vreme ako si dekintiran.

1 Like

Kupio kartu za AFI koncert u Kelnu, baš u nedelji kada je Gamescom :slight_smile:

Ne mogu da verujem da ću da ih slušam i vidim uživo, posle 30 godina koliko ih slušam ovako…

4 Likes

Kad smo već kod karata, ja se zajebao i kupio avionske karte koje se preklapaju sa Witcher 3 koncertom 10-year anniversary u Luksemburgu.

Ako nekoga zanima, eto.. :slight_smile:

2 Likes

Nastavak priče. :joy: Btw nedavno sam saznao da ima i treće izdanje. Tako će u jednom momentu biti još jedan post. :rofl:

7 Likes