Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Naravno da nije debil.

Kaze da nauci osnovnu stvar koliko kostaju igre :joy:

Naravno da je preskupo. Naravno da su konzole preskupe. I dalje ljudi rade za prosecne plate. Prestanite ziveti u imaginarnim svetovima.

Drugo prodavcu nije tu da drzi slovo nego da pomogne i naravno da mora da vrati pare, pa ne odlucuje on o tome. Niti je iko duzan da zna bilo sta o tome.

11 Likes

Ok brate, ti si onda taj radnik @padawan jer si video da je lik usao u Hugo Boss stvarima , dosao covek posle rucka od 500g bifteka u ComputerLand malo da ubije vreme, kad je cuo da igra kosta kao njegov rucak, prosto ostao zatecen. Srecom, vratio si mu pare posto je skontao da igra ipak nece raditi na njegovoj konzoli. Opa , bice para i za veceru. Da stvar bude jos gora, lik parkirao na mesto gde nije propisano i upalio sva 4 , ali mu se oprasta jer ima X6 , mislim da je presao nekih 30k km do sad.

3 Likes

Garant. Mogu da se kladim u sta oces da zna u pola noci koliko je polovni X4 na mojauto.rs. I jel usrecio dete? Mozda mu je uzeo neki privezak od 300 dinara, a mali je samo hteo novu Fifu..

Šta otac u toj priči vozi i koju trenerku nosi ne mogu da komentarišem, al ton samog posta je toliko ‘iskompleksirani gejmer’ da me udario transfer blama ovde preko okeana. Ok, sama anegdota jeste smešna, al ton superiornosti i podsmevanja baš i nije.

Pomozi čoveku, objasni lepo, nije teško. Ko što su drugi već rekli, to ti je posao, a on nije dužan da išta zna o konzolama.

Ko što ja ništa ne znam o kolima, možda mehaničari imaju neki svoj forum pa snarkuju o meni kakva sam budala jer bečim oči na cenu guma i ne znam koje sajle idu na kakve federe, ili šta već.

11 Likes

Pa i jeste mu objasnio, gde vidis da nije? Cak ga je jurio do vrata. Vecinu prodavaca bas zabole. Vratice se da vrati kod nekog drugog u smenu.

To je inace neka stara (interna) fora sa Fifom, ali neki sve ovde posmatraju kroz discord klan i taj neki antagonizam.

A taj gejmerski entajtlment ni na nesto ne volim, ali sve se plasim @Scalper da tebi neko dodje i kaze 300 dinara za konzolu da bi bio bas tako ljubazan i “fino” objasnio da kosta 300x vise.

Roditelji koji su lenji da nauce osnovne stvari o najvaznijim stvarima koje interesuju najvise njihovu decu, makar treba da budu toliko korektni da ne maltretiraju jadne prodavce. Ok je ne znati i nauciti, nije ok reci “ja mislio da to kosta 300” nije ni smesno i hvalis se samo time sto si piglu ko ona stvar. Kao ti si baja sto se ne razumes u glupi gejming sta koji moj igrice samo.

I mislim diskusija je besmislena. Ko neki toksican tiktok da se sad povede diskusuja oko neke meme. Nije vam smesno, sta ces. Nije uopste tako deep kao sto predstavljate.

4 Likes

I na sve to, živimo u AI eri…informacije na klik od vas. :rofl:

Tačno vidim lika iz Kengura koji hoće merač za donji pritisak. :rofl:

Tragikomedija.

1 Like

Da naravno, ali najvazniije je momku sa drugog foruma ocitati ovde moralnu lekciju sa potpuno promasenom poentom.

Da, ja isto tako kad sam bolestan prvo izguglam sve simptome, oboljenja i terapije, onda odem kod doktora i kaźem daj mi samo kutiju toga i toga da te ne smaram.

Čovjek je došao u specijalizovanu radnju kod specijalizovanog prodavca, koji je taj posao vjerovatno i dobio zato što razlikuje Monopol i Minecraft. Sve što se potom desilo govori mnogo više o prodavcu nego o kupcu.

Najblaže rečeno zalutao je u ovu branšu i za nadati se jedino da će ostati bez posla prije nego naleti na nekog sa manjkom živaca i smisla za humor.

5 Likes

Koji bullshit, kao neka epizoda South Parka :smile:

Svi smo razliciti, da si siguran da je lik kao sto si ti imao iskustva pa da kazemo imas pravo,ovako se sve svodi na tvoje nagadjanje i dalje, osim ako licno nisi bio taj radnik ili menadzer. A nacin na koji je sve to napisao dovoljno govori o kakvom se liku radi.

Pa meni je bas smesno bilo. A gotovim ga na podcastima smesan je lik i dobronameran (ima dobre i tekstove). Ovo je vise bilo interno jer je Fifa odavno predmet sprdnje i Choda podelio ovde gde ih hejtujete.

Uzgred sad sam izasao iz Computer Landa kupujem neki poklon i klinac trazi Ghost of Hiroshima :smile: Ove radnje su paklena kazna za gejmere koji su zapostavili skolu.

6 Likes

Stigla mi knjiga konačno, Halo 3 - official game guide. 208 strana.

Remek delo o mojoj omiljenoj Halo igri, o posrnulom gigantu.

12 Likes

Komotno si je ti mogao napisati

3 Likes

Bilo nekad vreme kad bih ovakvu knjigu iscitao od korice do korice, barem triput.

Koliko se sve promenilo. Ne primeti covek, samo vidis ovako nesto i shvatis koliko ti je svakodnevica nekad bila drugacija.

6 Likes

:grin:

Mislis koliko sam je igrao vremena? Sto jes jes :smiley:

1 Like

Mala dopuna Nioh / Souls kolekcije. Complete izdanje prvog dela za japansko tržište. Guide je od velike pomoći. :rofl:

11 Likes

Novi članovi porodice. Ovoga puta ima i non-souls predmeta. :rofl:

Jedino ne znam šta ću sa 2B/A2. Nezgodno je ove figure od 50 cm smestiti. :grin:

8 Likes

kad me pitaju ljudi cime se bavis:

4 Likes

Claudio Caniggia :rofl:

4 Likes

Pustih vodu da govna odu. Mora se cesce koristiti ignore na forumu.

1 Like