Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Da li je to onaj paket samo HD? Mislim to preko Yetela?

Ili je 4k u tom paketu?

Ja bukvalno prvi put čujem za taj Stremio i tu drugu stvar :thinking::sweat_smile: Plaćam Netflix, Hbo i do skoro sam imao Disney ali otkazao. Tolke silne pretplate i opet moram na torrentima da tražim neke filmove ili serije koje hoću da gledam, počinje sve više da me nervira.

To je i mene nerviralo.. Na primer počeo sam na Netflixu da gledam seriju Rookie, i od tadašnjih 7 sezona, na Netflixu je bilo 5.. Onda sam hteo da skodam torrente, ali sam skontao stremio i od onda otkazao sve plaćene pretplate..

Mislim da je HD, nisam ni obraćao pažnju, samo bukvalno tu jednu seriju pratim kod njih..

1 Like

Hvala, mislim da je to taj HD paket.

Validno. Netflix nikako ne vredi plaćati.
Stremio i RealDebrid su dosta bolji jer će čak i slika svakog filma/serije biti bolja jer vuče dosta REMUX BluRay fajlova od po 100gb, dok će Netflix npr za neki stariji film dati samo HD verziju.

Postoje ljudi kojima nije problem da placaju normalan servis i druga stvar na debridu ne mozes tek tako da strimujes starije stvari ako nema seedera cak i uz debrid api koji samo kesira, to je samo obican torent klijent sa grafickim interfejsom… i ne mogu da ga koriste ljudi u drzavama gde se strogo monitorise p2p.. i ne, ne mozes da “samo instaliras apk” na ajfon… ako ne radi ne radi, i do “juce” nisi ni mogao da ga instaliras preko store-a, a i sada ne moze, evo gledam, nemam ga… Pitanje je vremena kada ce i tu pirateriju da ukinu, kako sve vise ljudi koristi i ponavlja mantru na forumima da su drugi debili sto placaju a na debridu je sve za 10x manje para.

2 Likes

Nije 4k, to je najjeftiniji paket sa hd prikazom, ako pricamo o hbo u okviru yettela

2 Likes

Nije problem plaćati streaming servis, već je problem što (u zavisnosti kako si podesio plugin) Stremio ti nudi mnogo veći kvalitet slike filma u odnosu na onaj koji bi ti Netflix ponudio. Ne verujem da se ikada desilo da RealDebrid bar nema ‘spreman’ film istog kvaliteta kao i Netflix… znači samo može da bude bolje.

Što se tiče Apple-ov sistema mnogo je bolje povezati RealDebrid na Infuse. Pisao sam.

Nije ni meni problem da plaćam streaming servis, ali da imam za šta da ga plaćam.. I nisi u pravu gotovo ništa.. Danas sam gledao film iz 2011 sa 2 seedera, i radilo mi je sve kako treba..

Drugo, pričamo o balkanu.. Još uvek je piraterija aktuelna..

I treće, na debridu imaš gomilu BR filmova, koje na netflixu možeš da sanjaš..

Ja bih pre platio 50$ nego da skidam i instaliram bilo sta :joy:

5 Likes

Platićeš servis koji ima lošiji kvalitet slike :sweat_smile:
Meni je bar vrlo bitno da pustim verziju filma koja bi bila kao da sam BluRay disk kupio… čak i za amerikance nema smisla da ne koriste RealDebrid

Ja delim sa ortakom u nemackoj na pola, mnogi share-uju..

Neki ce raditi, neki nece, zavisis od seedera i od pluginova. Znaci u pravu sam, zavisis od seedera. Ako nema seedera, nema filma.

I pitanje je dokle ce ti raditi. Sad kad se “procuje” i kad nagrnu da zamene 5 najpopularnijih striming servisa, sve se plasim da ce ovi sa skupim advokatima sedeti skrstenih ruku. Moze da ga proguta mrak preko noci, a i to ce se svakako desiti, samo je pitanje vremena (dana).

Pa na apple tv sve lepše izgleda trebalo bi to da znas :grinning_face:

Dok radi, dobro je.. Radi već godinu dana, uštedeo sam masu para za godinu dana, a pogledao filmova i serija 10 puta više..

Meni je netflix share kenjao kada sam ga sherovao sa kevom koja je u drugoj sobi

Da da, Tim Apple mi podašava sliku direktno :grinning_face:

Već više od 15god radi. Tako da kad pogledaš širu sliku jeste suludo plaćati odredjene servise (Netflix, Prime i Disney)

Oni ti daju uredjaj tvoje je da podesiš. Dzaba onda apple tv ako ne znas cemu služi. :grin: pojeo te air :rofl:

image

1 Like

Mislio sam na SkyShowtime

HBO imam i ja preko yetela

Jel tacno da je opao kvalitet u drugoj sezoni Landmana? Prva ki je bila odlicna sem one dve kreketuse. Citao da su bas krenuli njih da favorizuju u drugoj, te mi se nesto i ne gleda.

Nije loša u suštini, ali da, počeli su da ih favorizuju, a nekako su totalno nebitne za celu priču, bukvalno samo iritiraju..

No ostadoh da gledam, jer priča mi je baš zanimljiva, i odličan odabir glumaca.. Billy Bob Thornton mi je genijalan, a Demi Moore je dobila mnogo važniju ulogu, pa ti savetujem da počneš :laughing:

1 Like