Jedva cekam da u junu promenim SBB kada mi istekne ugovorna obaveza. Juce grupni prekid, evo i danas grupni prekid signala. Kaze doci ce u 19h. Usrani Xbox odmah close-uje igru kada je van mreze. Za 5300 din koliko placam njihove premium usluge naci cu i bolje i jeftinije. Jedva cekam da ih oteram u 3 lepe.
Oce oce. Pogotovo caci provajderi. Poznati su kao stabilni.
To je zato što ti konzola nije aktivirana kao home kod tebe, jbg.
Na zalost svi su manje vise isti.. samo zavisi od lokacije gde si pa neko ima mozda malo bolju ili goru pokrivenost. Ali generalno ne postoji razlika.
Pa on je iz Ćaci ekipe. Dobiće za 2500 internet i tv kao što nude penzionerima ![]()
2500 net double NAT free of charge ![]()
Ovde mora da je @djomla43 upleo prste

Ne salim se. Stvarno dva ipo soma za penzose u MTS.
Na torentima, po nabavnoj
Amazon prime poskupio na 69 zlota (16€) godišnje. ![]()
kako kupujes poljski prime? kartice, kodovi, neki vpn?
S obzirom da se obnavlja automatski već treću godinu, sjećam se samo da jeste bio neki VPN, ostalo ne mogu da se sjetim da me ubiješ. Znam da su pokušavali i drugi ovjde pa im nije uspjelo. Žao mi je ali toliko pretplata imam “sa strane” da je nemoguće sve zapamtiti.
Nemojte biti ovce i plaćati streaming servise..
Podesite Stremio sa RealDebrid pluginom, ja već skoro godinu dana koristim.. Uštedeo sam masu para.. Prekipelo mi je kada sam izračunao da me Netflix, Prime Video, HBO i sve ostalo mesečno košta skoro 50e.. RealDebrid 6 meseci 16e, i ne postoji film ili serija koji se ne može tamo naći..
Je li strim na tel pa castujes na tv ili se moze podesiti i na tv-u? Koji su OS-ovi podrzani?
Ja imam LG sa WebOS i ima aplikacija za njega, i lepo radi.. Takođe može i na PC i telefonu.. Potrebno je samo api key i instalacija plugina rd da bude preko PC ili telefona, to ne može na televizoru.. Čak mi i na projektoru sa temua koji ima android os odlično radi..
Znamo svi za stremio/debrid kombo.. koji je odlican naravno i dobra zamena…
Ironija je da je mnogo ljudi za taj kombo saznalo tek od prošle god ![]()
Ne znam da l ste u toku ali evo npr skorije je Stremio puko na Google Play/App Store-u… bukv nestane pa ga vrate. U svakodnevnom razgovoru tek od skorije čujem da su ljudi krenuli masovno da ga koriste.
Samo se ovde ne bih složio, HBO i SkyShowtime su malo liga za sebe jer i pored profesionalnih prevoda imaju i dub na srpskom, što je vrlo bitno za ljude koji imaju decu.
Uvek imaš na njihovom sajtu apk, i možeš da ga instaliraš..
Oba servisa imam free preko Yettela, na SkyShowtime pratim Landman seriju, i pogledao sam još jedan film.. Na HBO pogledam ponekad film neki, ali to retko.. Najviše me je nervirao mrtvi Netflix, jer me njegova kesečna pretplata koštala skoro pa kao 6 meseci za real debrid..