Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6 (Part 3)

Pa ovo je spas za mene, jer u mojoj vukojebini optiku videti neću, dok sam 4G signalom bio uvek dobro pokriven.. Tako da kontam da ću i sa 5G biti dobar.. Generalno kada 5G zaživi, ni optika neće biti potrebna

4 Likes

Sad me je baš to navelo na razmisljanje da l da uključim onu opciju da automatski koristi 5G kada oseti da je WiFi slabiji.
Idalje nisam na optici pa mi je ovo vrlo interesantno.

iPhone Air, sa svojim čipom i modemom, bi trebao da lepo iskoristi ovaj “evropski 5G” koji nije mmWave.

1 Like

Ma lelekom, ne mogu na paket za zaposlene da dobijem ovaj novi dobri stb predviđen za optiku bez da mi obnove ugovor, šta je onda ostalo za “obične” korisnike.

1 Like

11 Likes

ovog momenta, šetam psa i prolazim pored stanice policije, reko ajde dizmerim 5DŽI :grinning_face:

1 Like

Da mi niko nije reko za ovo, 99.9% sam siguran da ne bih primetio

Sad naredna 63 posta sa slikama testspeed-a i ciji je veci, ovaj brzi internet :grinning_face_with_smiling_eyes:

8 Likes

Daj da vidimo koliko je velik u VR :grinning_face:

2 Likes

To ce kod nas da stigne pred predsednicke izbore. Bice to predizborno obecanje, jer sve imamo, jos samo nam to nije obezbedio preCednik :rofl:

3 Likes

Rasprodaj sve i dođi kod nas u NS da se družimo :grinning_face:

2 Likes

Bogami, svasta je u opticaju trenutno :face_holding_back_tears:

Ja sam 29og bio u poslovnici da produzim ugovor koji istice 4og. Vidi znas kad mi rec nije rekla, samo je prokomentarisala da od prvog krecu vise cene i to je to.

Mada kad preracunam iskreno mi ne treba za oko 15k skuplji paket na 2 godine zbog 5G. I sa 4G+ sam ok. Ali da su djubrad jesu teska.

1 Like

Ček bre, ja sam mislio da se zajebavas??? :rofl:

Dosta veliki dan, i generalno sjajna vest za sve korisnike, primetili ili ne, tehnologija ide napred a Srbija je vec godinama u ozbiljnom tehnoloskom zaostatku.

Treba napomenuti da je ovo trenutno samo non-standalone (5G NSA), nedostaje dobra polovina 5G feature-a kao sto je network slicing, itd. 5G NSA koristi 4G LTE core, a 5G radio mrezu (RAN), tehnoloski ne moze da se poredi, ovo je nesto izmedju 4G i 5G.

3 Likes

Ma jok ozbiljno. Nemam ni na sluzbenom ni na privatnom telefonu 5G, samo 4G+. Takodje sam procunjao malo netom, ista prica. Ako nemas novi 5ica paket (poceli od juce) nema 5G u Lelekomu.

5 Likes

Govna.

1 Like

Joj kad bi još sad samo uveli RCS :face_holding_back_tears:

2 Likes

Pa ko ce da im isplati licencu.

1 Like

Firma koja je mahom u vlasništvu države ima time-exclusive features za razliku od privatnika… genijalno.