Pa ovo je spas za mene, jer u mojoj vukojebini optiku videti neću, dok sam 4G signalom bio uvek dobro pokriven.. Tako da kontam da ću i sa 5G biti dobar.. Generalno kada 5G zaživi, ni optika neće biti potrebna
Sad me je baš to navelo na razmisljanje da l da uključim onu opciju da automatski koristi 5G kada oseti da je WiFi slabiji.
Idalje nisam na optici pa mi je ovo vrlo interesantno.
iPhone Air, sa svojim čipom i modemom, bi trebao da lepo iskoristi ovaj “evropski 5G” koji nije mmWave.
Ma lelekom, ne mogu na paket za zaposlene da dobijem ovaj novi dobri stb predviđen za optiku bez da mi obnove ugovor, šta je onda ostalo za “obične” korisnike.
Sad naredna 63 posta sa slikama testspeed-a i ciji je veci, ovaj brzi internet ![]()
Daj da vidimo koliko je velik u VR ![]()
To ce kod nas da stigne pred predsednicke izbore. Bice to predizborno obecanje, jer sve imamo, jos samo nam to nije obezbedio preCednik ![]()
Rasprodaj sve i dođi kod nas u NS da se družimo ![]()
Bogami, svasta je u opticaju trenutno ![]()
Ja sam 29og bio u poslovnici da produzim ugovor koji istice 4og. Vidi znas kad mi rec nije rekla, samo je prokomentarisala da od prvog krecu vise cene i to je to.
Mada kad preracunam iskreno mi ne treba za oko 15k skuplji paket na 2 godine zbog 5G. I sa 4G+ sam ok. Ali da su djubrad jesu teska.
Ček bre, ja sam mislio da se zajebavas??? ![]()
Dosta veliki dan, i generalno sjajna vest za sve korisnike, primetili ili ne, tehnologija ide napred a Srbija je vec godinama u ozbiljnom tehnoloskom zaostatku.
Treba napomenuti da je ovo trenutno samo non-standalone (5G NSA), nedostaje dobra polovina 5G feature-a kao sto je network slicing, itd. 5G NSA koristi 4G LTE core, a 5G radio mrezu (RAN), tehnoloski ne moze da se poredi, ovo je nesto izmedju 4G i 5G.
Ma jok ozbiljno. Nemam ni na sluzbenom ni na privatnom telefonu 5G, samo 4G+. Takodje sam procunjao malo netom, ista prica. Ako nemas novi 5ica paket (poceli od juce) nema 5G u Lelekomu.
Govna.
Joj kad bi još sad samo uveli RCS ![]()
Pa ko ce da im isplati licencu.
Firma koja je mahom u vlasništvu države ima time-exclusive features za razliku od privatnika… genijalno.