Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 5 (Part 1)

Jbg, ja sam se i kupao tamo po tim kanalima i mocvarama…

2 Likes

Statistika je skup netačnih podataka, kad smo već kod srpskih plata

5 Likes

Uvek se vratimo na ovo: Statistika je kao bikini, otkriva sve, a ne pokazuje ništa.

Ima vise serijala na tu temu. Ovo ispod, ili Setup Wars. Ili r/battlestations…

2 Likes

Top, sad cu da pogledam.
Meni je ovo kao diznilend :joy:
Btw je l ima neko sa foruma slican setup, da slika?

Ima tema ali je nazalost veoma neaktivna…

Ta slika moja inače više nije aktuelna…

2 Likes

Druge su boje u kucistu :stuck_out_tongue:

Btw lep setup okaci neki novi.

1 Like

Bice slika sa novim monitorom. :slightly_smiling_face: Nego, nisam stigao jos da sklopim kako sam planirao, pogotovo sto se tice cable managementa. Svakako sam hteo da napisem mini review, tj. utiske o monitoru, ali sam imao dosta problema sa internetom, pa sam bio demotivisan.

2 Likes

Internet ne moze da podrzi 120hz :smiley:

2 Likes

Mega sjebalo:

Sav horor se vidi samo iz naslova, ali ako pročitate ceo tekst krv će vam proključati. Država koja ovako tretira najslabije i nemoćne ni ne treba da postoji.

2 Likes

Ne smem ni da citam…

4 Likes

Treba sa vremena na vreme imati reality check, ali ovo je baš hardcore. Stvar je u tome da su zapažanja iz izveštaja napravljena tokom 2019. Ne mogu ni da zamislim situaciju tokom korone, šta je sve moglo da pođe naopako. Nemam reči.

1 Like
1 Like

Uputim se danas za Mostar preko Bilece. Na granici mi traze antigen test, pcr ili potvrdu o vakcini. Rekoh nisam znao da mi za Bosnu treba. Kaze treba jer ulazis iz trece zemlje a ne iz svoje maticne. Ako udjete mozete izaci samo na srpsku stranu inace u povratku vam sledi kazna. Okrenem se i ponovo 90km nazad do Prcnja. Pozvao gospodju iz Mostara, izvinio se i bez problema pomerio nocenje za drugi na treci jul. Do tada me ceka eto neplnirani trosak za testove.

Druga stvar, vec su dva puta uspeli da mi zakace auto. Napred neko branikom, srecom sam to skinuo ali ovo je malo dublje i tu ce mi ostati linija koju mogu samo da zatackam. Ne pada mi na pamet da farbam celo krilo. Iskreno mi dodje da na putovanja idem Golfom od 20 godina i da se ne sekiram da li ce ga neko zakaciti ili ne.

3 Likes

Stiglo danas, pa da vidimo da li će na oglas kad ih pređem ili ostaju u kolekciji od 3 igre za Playstation :joy:

A ovo mi je cela kolekcija koju imam na diskovima za PS, s tim što za Sekiro imam samo Steelbook koji isto planiram da prodam :thinking:

6 Likes

To sam uzeo digitalno sada dok je bilo na popustu :joy: Pređem to sve i nazad na xbox dok ne izađe God of War :joy:

1 Like

Pa da, ali mi je to sada primarna konzola jer sam pre nje imao ps4 i odigrao sve što je moglo od ekskluziva, a ovde mi je društvo i mnogo multiplatform igara radi bolje tako da je za te stvari xbox no brainer u mom slučaju. :joy:

2 Likes

Već vidim sebe kako mi je pritisak na 200, psujem ženu, decu i odmor, Crnu Goru, majku onom ko mi je zakačio auto itd :grin:

Ja imam na prednjem delu haube sve crne tačkice od kamenčića i sl, a auto bele boje. Ne vidi se toliko dok se ne priđe ali bode mi oči strašno. Plus što idem do Smedereva i kamion iz susednog pravca, i kako je prošao odskoči neki kamenčić i direkt u šoferku. Ijaooo al sam psovao. :joy::pensive:

Bolje za tebe, ja još nisam :grin:

A jes vala i Reno pravi sve one lepe boje. Crvena sto vuce na narandazsto, zlatna, teget. Ono greota da se ogrebe :sweat_smile:

1 Like