Pazi kada postoje svesni kupci znaju cenu to je na mestu ali nesvesni koju nisku cenu smatraju kao laznu ili na sve to hoce jos nize, je bas vidan problem kupaca dijagnozu preskacemo :-). Ne mozes svima udovoljiti tako to ide a nase trziste je zaista cudno, trgovina je nase cudo. 
Znaci hapy upravo porucena PS4 sa jednom igrom 
Ulepsalo: Kupio danas Iphone 6s plus 
Je l’ kupovao neko nesto sa app store-a, konkretno, uzeo bih Super Mario Run (koji je 10$), ali ne znam kako?
Prepaid code
TutuApp
Ako bas hoces da kupis samo zakaci ako imas bilo koju internet karticu za svoj Apple ACC
Imam US nalog, ne znam da li ce moci.
Nasao sam na Kinguin-u iTunes gift kartice, pa cu tako da probam.
Ne, ako ubacujes nasu karticu moras i nalog da menjas na HR
Onda jedino to, gift card ili nista.
ne radi sajt. mrtav.
Otvori na 3/4G
radi pa ne radi. dzaba
Moras sve preko mobilne mreze. Ali cim krenes skidati igru samo prebacis na wifi i to je to
Ma nece. App stoji na loading i ne mrda vec 20 minuta. Na 4G sam.
To izgleda nekima redi nekima ne. Devojci isto tako, a meni radi a potpuno isti telefon
Meni takodje radi.
Evo upravo malo pre ispodesavao novi nalog za PS4 i sad se skidaju igre 
Napokon se dokopao X1 gamepada. Majko mila koliko je ovo bolje i od x360 pada i ovih svih drugih koje sam koristio, sad se treba navici ponovo na vibraciju na odvojene vibracije na triggerima (za koje sam mislio da ni ne rade na PC ali izgleda rade). 
Slusam juce neko predavanje De Greja na TED-u o izazovima fizicke besmrtnosti. Vec niz godina sam pomalo opsednut idejom da nam nesto besmisleno ocigledno izmice u nacinu na koji je programirana celijska smrt. I uz sav taj trust mozgova koji daje sve od sebe u istrazivackim centrima sve sto smo uspeli do sada je da ubijemo gomilu belih miseva. Malo smo samo odmakli sa mapiranjem genoma, istrazivanjem stem celija i CRISPR metodom, ali nam konacan deo slagalice konstantno izmice. Frustrirajuce je to predosecanje da smo mozda poslednja ili pretposlednja generacija koja ce jednostavno prestati da postoji.
Da, i meni mirise da smo medju poslednjim generacijama koje nece doziveti znacajno duzi zivotni vek, ako ne bas besmrtnost. Stvari koje sam citao i slusao mi govore da samo sto nismo provalili u kom grmu lezi zec (ono o telomerima na krajevima hromozoma koje se neumitno skracuju kako ide zivot posebno obecava).
Ali sve i da otkriju u sledecih 15-20 godina kako da nam dodaju jos 50g zivota, vidim 2 problema:
a) ratovi oko resursa izazvani zagrevanjem bi mogli da nam dodju glave, ako ne vec standardna glozenja
b) ko i sve takve stvari, prvo ce samo bogatasi imati pristup. sto me podseti,
c) podivljali kapitalizam bi takodje mogao da nam dodje glave. Situacija je takva da cak neki bogatashi pricaju drugim bogatashima ‘alo, popustite malo gazenje na vrat, njih ipak ima mnogo vise nego nas’.
Sve u svemu, trudim se da ne mislim previse o tome u kakvom svetu ce luka sazreti.