Da mi je neko rekao da mogu da se knjigama obradujem ovoliko nebi mu vjerovao!
Ulepsalo/sjebalo, ne znam.
Izgleda da sam fasovao koronu. Posle zimovanja, dodjoh kuci i uhvati me temperatura. Rekoh nije nista, mozda sam gore malo zbog hladnoce i napora oslabio. Drzala me dva dana, ali na momente imam, pa nemam. Bol u misicima takodje, ali blago skroz, nista strasno, dva dana. Pio 2 dana kafetin kold. Sad sam okej, ali pre dva dana sam primetio da sam izgubio culo mirisa. Culo ukusa je jos uvek tu, mada mi se cini da je i on malo oslabio.
Razlog zasto je “ulepsalo” jeste sto su mi simptomi mozda i najlakse prehlade ikada, a sad sam koliko toliko obezbedjen (bar nam tako kazu), jer sam eto prelezao.
Nadam se da vecina ljudi prodje sa ovim simptomima, jer zaista nije nista strasno. Devojka sve vreme uz mene, nije joj nista…
Drugar i devojka njegova takodje pre 20 dana fasovali. Kod njegove devojke simptomi kao i kod mene, ali za nijansu jaci, a kod druga 1 dan temperatura i sve okej, da bi mu se posle 5,6 dana vratila temperatura i ispostavila se upala pluca. Skroz je dobro, kaze da nema nikakvih tegoba i bolova. Cuva se i nada se da ce ubrzo proci.
Sve u svemu, ajde, prodje za sada i ovo (samo da ostane na ovome) 
Nisam ni rekao da je 100%.
Nisam nikada izgubio culo mirisa u ovoj meri, da ne osetim miris rakije i parfema, a identicne simptome imala je i devojka od druga, koja se testirala i bila pozitivna. I to sve istim redosledom.
Ne znam drugi razlog zasto bih izgubio culo mirisa (a koji je jedan od glavnih simptoma korone)…
Otici cu da se testiram, pa cu onda valjda moci ovde napisati da je korona ![]()
P.S. Nekad je lepse malo procitati, pa onda drzati slovo, profo.
To je. Tako je i meni bilo. S tim sto ni ukus nisam imao 100%. Ali nije kod svakoga isto. Ako je u meri koju nikada u zivotu nisi osetio to je.
Posle koliko ti se miris i ukus vratio u normalu? I da li se u potpunosti vratio?
Petog dana poceo da se vraca i ukus i miris. Sve doslo na svoje mesto posle neke 3 nedelje.
Bozanstvena komedija zvana BIH je zvanicno dosla do svog vrhunca, za sada nema vakcina, niti se spominje da ce je neko nabaviti.
Prebacuju odgovornost sa jednih na druge, koliko sam procitao, dobili smo dva spremnika za skladistenje, i to su i jedina dva koja imamo.
Tako da vi u Srbiji, kakvo god misljenje imate o vlasti, u daleko ste boljoj poziciji.
Prije par dana krenulo je i sudjenje ovima iz drzavnog vrha sto su uradili nabavku losih respiratora u vrijednsti 10 miliona, inace nabavku radila firma koja radi uvoz/izvoz MALINA pobjedom na tenderu.
Znam da smo svi u istom sosu po pitanju vlasti, ali mi se cini da smo mi najgore prosli.
E da, i nas Mile poklonio ukradenu ikonu. 
Da se nadovezem, kad pricamo o BIH.
Od drugara devojka se testirala i bila pozitivna. Pitala je da li da dolazi i momak da se testira, posto je imao 1 dan temperaturu, na sta su oni rekli da nema potrebe, da ga nece testirati, vec ce samo uvesti u sistem da je zarazen koronom. Zamisli, dodjes da se testiras, a nasi strucnjaci to procene bez testa. Kakve genijalce imamo.
Neozbiljnost na vrhunskom nivou.
Ja kada sam dolazio iz Srbije u martu prepisu mi 14 dana izolacije, posto testova nije bilo ni u prici.
Komunalci od 14 dana me nisu nijednom obisli, samo me dva puta nazvali na telefon da pitaju jesam li kuci, i kao vjerujemo ti na rijec, necemo te obilaziti 
Biće kao i za 4G zadnji u evropi i aziji
Meni se nikad nije desilo, ali opet sam rekao “izgleda”. Nisam tvrdio da je korona. A radije bih da je prelezim kroz ove simptome, nego da me spuca nesto jace, ne daj Boze…
Imadoh i ja koronu, nisam imao upalu pluca i nesto.
Ali, evo sav sam smusen, slabo spavam, slab itd.
Uff, kada sam je dobio rekoh taman da odmorim, kad posle bih slab reko pi je**te.
Postoji jako velika verovatnoca da su svi sa slicnim simptomima prelezali koronu tako da @von_Brcoos 99% jesi zakacio samo idi i potvrdi posle mesec i po da li imas antitela.
To sto su neki ranije imali iste simptome nema veze, sada je epidemija korone u punom jeku i puno ljudi oko nas je zarazeno. Da si otisao kod lekara tako bi te i tretirali, kao da imas koronu.
Meni je potpuno razumljivo sto se covek nada da je prelezao, svuda vidimo vesti o desetinama mrtvih dnevno, pune bolnice …
Ali, izuzetno je mali rizik za vas “klince” na forumu, sve ispod 30g je smesno mali rizik da se nesto zakomplikuje, bukvalno 1:milion.
Ja kada sam dobio karantin jer sam bio pozitivan, kevi je sutradan donela policija papir za njen karantin, jer živimo zajedno… Ona je takođe imala simptome, ali nije išla da se testira, jer bože moj svakako smo u karantinu i znamo šta je… Ne znam da li su je vodili kao pozitivnu, ali smo oboje bili zatvoreni 15 dana
Sad citam tu izjavu na RTS-u i uopste ne glasi tako. Jeste iznenadjen izmenom ali nigde ne pise da je to zbog investitora, a u Beograd nije dosao zbog korone.
Ne idem na izbore niti cu ikada ici ali smo mi Srbi neverovatan narod, nikad nista ne valja. Skoro gledam Djilasa pljuje ove stadione koje verovatno ni nece biti izgradjeni, klasicna kampanja vlasti, ali on to pljuje tako sto kaze sta ce nam stadioni zasto se ne grade bolnice, a onda uskedi tajac kada ga voditeljka pita da li mogu i bolnice i stadionu aludirajuci na nekoliko izgradjenih bolnica.
Ja sam bas nasao isto, nasi ljudi znaju da prepumpaju ali vecinom je istina ta, covek je radio kako mu je nalozeno. Medjutim, zasto se menja krst?
Dobro bre ako cemo pravo drzava se pravi macem.a ne krstom. Aj da ne jedemo g…a