Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

Ulepsalo :vratio se treniranju za 2 nedelje cu opet da imam noge ko antilopa
shebalo :izaso u grad sinoc i zamalo nisam popio batine zbog frizure od nekih napeljenika bolesnih -.-

haha kakva je frizura? :slight_smile:

gde mi zivimo jbt… pa da mi neko nesto sere o izgledu iste sekunde bi mu rekao ajde napolje da ti pokazem nesto… svi ti “napaljenici” su pi****najobicnije mozes da ih samaras samo tako… ignorisi i cao

ne znam ja nikad nisam imao problema. nosio sam dredove do dupeta pocetkom ovog veka kad je to za nas bilo nesto nevidjeno. moj deda ih je zvao mrtvi pacovi. :smiley: :smiley: :smiley:

Edit: sad sam se setio da sam imao jedan problem u vezi frizure tj gore pomenutih dredova. neki lik mi je dobacivao nesto, nisam dobro razumeo sta jer se nije najbolje cuo od underground nardnjaka koji su vristali sa njegovog moblinog telefona koji je drzao u desnoj ruci. dosao sam do njega, mozda je u daljini mislio da nemam 196cm visinu i 100kg, pa se malo prepao, i onda kad sam mu rekao da me batali ako nece da mu smrskam kolena martinama, odustao je.

inace dont get the wrong picture, veliki sam pacifista (dok mi ne pukne film) :slight_smile:

Ja i ti smo tu negde ja imam 193 cm i 102kg :slight_smile:

hahaha,strašna fora!!!

Shjebalo : Bio mi je ugasen net 7 dana :@
Ulepsalo : Neke sitnice :smiley:

Ulepsalo: stigao gold, i flash! :d
Shebalo: boli me glava

Akiris vidim da imamo dosta toga slicnog,u pitanju je cirokana Xd i imao sam i ja martinke i lanac(na pantalonama) ali je problem sto sam ja bio sa 2 drugarice i jednim drugom a njih je bilo 5-6 onih ortodoksnih seljaka ,nisu bas bilo ono u fulu sa maksericama i suskavcima ali blizu … ja imam nekih 190 i plus ova cirokana dodaje dobrih 10-15 cm xD
P.s. ja sam pacifista i trudim se da mi ne pukne film,ali u nekim situacijama to je nemoguce

Svi su pacifiste do trenutka kad treba da se bije… :smiley:
Inace, roditeljski je bio jos 28-og, a zaboravi’ da kazem da sam odlican zavrsio drugu godinu!
I uz to dobio pohvalu i knjigu “Putopisi” od Milosa Crnjanskog, 435 stranica [SIZE=1]koju cu skoro da procitam [SIZE=2]a u medjuvremenu citam pomalo Metro 2034 :stuck_out_tongue: To je jedina knjiga koju sam svojom voljom procitao.
[/SIZE][/SIZE]

JBT kako ste vi svi darkeri visoki jaki strasno…pa naravno da ce te neko startovati kad se oblacis kao debil jos i cirokanu jbt strasno!

ti Grandovac da cutis :stuck_out_tongue: salim se naravno, nemam ja protiv nikoga nista, mozes ti da budes kakav god hoces meni je svejedno ali vecini “brdjana” nije tako da je o tome bila rec…

Zasto mislis da ako neko nosi cirokanu ili dredove da je debil!?
Jel treba svi da nosimo air max patike , trenerke i bele carape, da vozimo skuter, i da pustamo muziku na zvucnik od telefona dok setamo gradom kao sav ‘‘normalan’’ svet?
Izvini ali tvoj nacin razmisljanja je debilan, a ne neciji nacin oblacenja.

Kao prvo ja uopste nisam darker,a to sto mislis da ako izlgedam kao metalac/panker da sam neobrazovan i da se drogiram nonstop pokazuje kakav si ustvari.

Sve to stoji druze, ne mora da znaci da su oni debili sto imaju ili su imali takve frizure , ali po meni je to opet malo cudno i ne gotivim to bas…gotovim onaj skroz normalan nacin oblacenja,a to podrazumeva klasicne pantalone,patike,duks…nista sljastece,airmax i slicno…a kada se izadje moze neka kosulja i tako… :slight_smile:
To je za mene normalno, sto ne mora da znaci da za jeste i za druge…

\Ali ne mora da znaci da ja ako imam cirokana ne izlazim ,normalan " u grad ,eto bas sinoc sam iso takav ,normalan"

Ne ne gledaj studio i ti rain u srbiji a realno mislim i sire normalno je da privlacis nepotrebnu paznju tim oblacenjem…crna odeca ti neki lanci izgledas kao da mrzis ceo svet…realno ja nosim air max al sig ne pustam muz sa mob kao neki retard!A ako pogledas vicena tih tako darker debila se drogira i supci su tako da se ne cudis ako to neko pomisli za tebe iako se samo tako oblacis isto i za air max!

vidis to je cist stereotip,ja sam neverovatno vesela osob i to se vidi sa 200 metara,to je problem sto gledas sta drugi misle :slight_smile:

Ma realno sta ce ti cirokana? :slight_smile:

Koliko sam iz svog iskustva video, mnogi (pazi mnogi, ne SVI) koji se tako oblace, u fazonu maksare, martinke, lanci, sljastece majice hoce samo da privuku paznju… Sto je ipak malo jadno…

Pa i jeste jadno ako to rade iz tog razloga ali ja sam i potpuno drugog xD