Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan?

Nije to pametno uopste ako nemas neki ups. Tako je i moj drugar, covek blejao na internetu za vreme grmljavine i kako je pukao grom u blizini u telefonski stub njemu eksplodira modem u kucistu i izgore mu pritom tv kartica, satelitska kartica, ploca i graficka karta.

Uber Ulepsalo:F1 velika nagrada Europe(Valencija)

sto se tice sony-a majstor mi rece da moze da se popravi i da sutra odem po njega,cena 2500k.Za xbox cu utorak da odem do gamebox-a da uzmem napajanje novo i isprobam na licu mesta.

Inace na modemu[hg 510 telekomov] neradi,tako da ce ovi iz servisa da dodju ovih dana da rese i taj problem iako je komp bio iskljucen iz struje.

ulepsalo:Vratio se ps3 sa popravke i radi kao nista,sutra se sredjuje x360 i liveeee :smiley:

uljepšalo:vratio se sa terenskog posla iz banja luke
pokvarilo: putovanje koje traje 4 sata

Slobex ne zezaj, ja imam terenski rad u BL, vec tri dana se ne trijeznim, bolje ne moze :smiley:
Jos sad kad odem u rodnu mi Grdisku, mislim da me nema nigdje deset dana :smiley:

:tap:, cestitam :slight_smile:

Ma ekstra je bilo al poželi čovjek rodno mjesto :wink:
pokvarilo: danas išao na kafu i uletim u radar
uljepšalo:?

Sjebalo mi je dan to sto su oveli ovde na forumu da moram da imam 50 postova da bih pisao u pojedinim temama, pa sada moram da pisem ove gluposti ne bih li nagurao 50 postova.

bolje ih guraj na neki drugi nacin a ne priznanjima da ih guras, da ne bude jos jedan sheb dana :stuck_out_tongue:

sredjen i x360,da sredim jos net[mrezna kartica me nesto *ebe] i eto me na live-u pa se pucamo :wink:

Poravljen i moj x360 od rrod pa me mami da ga igram a strah me :frowning:

Ako ste isli ste na reflow, nemoj te da dajete znacaj da ce da radi preterano dugo, zato postoji rebaling! :slight_smile:
Sa srecom da sluzi! :slight_smile:

@studiovpc: lepo receno, jos covek priznaje :slight_smile:

ma meni je otislo samo napajanje koje je zamenjeno i sve radi kao pre,cekam net pa vam se pridruzujem na live-u.

Nekome je život majka a nekom maćeha :smiley:

to pravilo je uvedeno pre godinu dana

Shjebalo:Celi dan mi je danas neki Sh_ebani
Shjebalo 2:Problemi sa gazdom

Ljudi evo sta je meni uljepsalo dan :

1. Jutros u 9h radio Finansijusku matematiku - predmet koji vucem iz 2 godine (jako za*eban prof.) = POLOZIO! :smiley:
  2. Oko 12h izasli rezultati iz Medjunarodnog poslovanja (predmet koji cekam - 3 god) = POLOZIO + RIJESENA 3 GODINA FAX-a
  3. Maloprije sam pokupio PS3 od covjeka koji jeprebacio preko grane (naravno XBR Shop - najbolji ste!)
  4. Veceras PARTY - al’ cu se sabiti pa to je smjesno!

Sh_ebalo : maaaa dajjj :smiley:

Ulepšalo: Radio zadnjih par dana, zaradaio fiiiinu lovu…
Sjebalo: Umoran ko mazga :slight_smile:

Ulepsalo: Nole pobedio Tsongu, usao u finale Wimbledona i od ponedeljka ce biti novi svetski br 1
Sjebalo: Sve sam zivce pogubio gledajuci mec