Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan? - Vol. 4

Grlo mora da se ispira :wink:

Pa da. Dobro me podseti… ae ziveli :wink:

Al kad se jetra raspadne, dzaba grip i istalo :wink:

1 Like

Svi mi cemo se raspasti jednog dana :grin:
Bolje da odemo sa osmehom nego kao crying babies :joy:

@pleja, vidim daješ dobar primjer omladini. Svako malo o alkoholu riječ. Smori brate :wink:

Pokusacu da se suzdrzim. A vi omladino da znate: pobednici ne koriste drogu i alkohol

Nije mi bas jasno kako je doslo do ove povrede prilikom kasljanja. :frowning:

Inace u mom okruzenju su se SVI razboleli. Ne pamptim ovakvu epidemiju. I svi imaju potpuno iste simptome.

Pretpostavljam neko istezanje misica prilikom kasljanja. Ja moram sutra kroz grad gradskim prevozom, moracu da odradim preventivu…

Ja skoro svaki radni dan idem busom, ne mož preko mosta peške na -10, jbg. Za sad mi se samo upalilo grlo i nos poslednje 2 nedelje, valjda neće da “napreduje”.

Upropastilo dan: Zvekno mi zvucnik na novom telefonu Idol 4. I sad moram da ga saljem nazad i da cekam nov. A to ce malo potrajati, a meni treba fon normalno kao i svima. Sto je najveca ironija ovaj fon sam uzeo bas iz razloga sto ima odlicne zvucnike a meni je multimedija najvaznija na fonu. :smiley:

Nisam baš najbolje razumeo lekara, zbog teškog akcenta, ali, koliko sam shvatio, kad ideš da se olakšaš opuštaš mišiće radi lakšeg protoka, pogotovu ako nisi duže vreme išao. Prilikom kašlja se mišići naglo zategnu, ako je neki slab nije strašno, ali ako je ovaj koji deluje kao da je iz dubine pakla, naglo dolazi do stezanja mišića i oštećenja, ponekad, kao kod mene, se desi i posekotina valjda, pa svaki put kad ideš da se olakšaš, pogotovu pod temperaturom iritira tu povredu i izaziva neverovatnu bol. Makar nakon par sati ne boli kao u početku, a nakon par dana bi trebalo skroz da zaraste. Ali u tih par sati… Nikad u životu nisam osetio takvu bol. Ozbiljno vam kažem, pripazite po tom pitanju, ne bi želeo niko da oseti tu bol.

1 Like

Trazi da ti daju drugi na koriscenje dok taj ne bude popravljen. To je normalna stvar. Osim ako zivis u Srbiji :grin:
Daemone, vodi samo racuna da ne dodje do erekcije, tih par dana :smirk:

1 Like

Plex ti si neki ozbiljan blejac, nisam te vidjao na forumu? Nema drugog uzeo sam fon iz Subotice pa dok im ne posaljem, pa dok oni ne posalju nov bicu bar 3 dana bez fona… :smiley:

To ne izaziva bol, provereno :wink:

Da, ja sam bas ozbiljan blejac. Juce i danas. Od sutra Boze zdravlja ako krene posao nece me biti…
Ok Daemone, znaci mozes opusteno da nastavis da gledas anime :slight_smile:
Sala mala, no hard feelings, bro.

No hard feelings bro :wink:

Ih za forum uvek se nadje vreme :smiley:

Jednom kad prevalis 35-tu, svaki put kad snazno kines si u opasnosti. Pre ili kasnije nesto ce da popusti. :smiley:

Narocito nama kljakavima sto sedimo i buljimo u monitore po ceo dan.

Ma da…nadje se. Ja kad god na’vatam negde wi fi udjem,bacim pogled sta ima…
Daemone,izvinjavam se zbog neznanja :grin:

Definitivno nestaje Yahoo
To me smorilo. Imam mail tamo vec jakooo dugo preko 10god.
Zanima me sta ce biti sada sa time? Hoce li nestati mail. Kako sve sada sacuvati…
A tek sto su mi je barem 4 foruma i barem jos 5 servisa tipa photobucket…
Sta sada raditi… To su sada muke…