Četiri ključa za Steam (Mini bundle), ko redeemuje samo nek napiše ispod.
TRYPT-5ALW6-6HBIJ
HRHEN-6L84Z-F0F8H
NJF7M-TII9K-KF65Y
JDHZT-9K5AP-G5HB2
Četiri ključa za Steam (Mini bundle), ko redeemuje samo nek napiše ispod.
TRYPT-5ALW6-6HBIJ
HRHEN-6L84Z-F0F8H
NJF7M-TII9K-KF65Y
JDHZT-9K5AP-G5HB2
Uljepšalo:provozao se do ns na kafu i neku gozbu posle.
Sjebalo:do iriga gusta magla
Aktivirao trecu sifru, prvo probao zadnju vec aktivirana, pa onda prvu i ona aktivirana bila .
Trebao si drugu.
E pa hbg, ustajete kasno nedeljom, šta da vam radim… 
Neko te prestigao očigledno a mrsko mu bilo napisati da je uzeo… Nije do mene.
Nedelja dan za odmor
, jutros me zvao neko u 9.30 , malo falilo da mu sve po spisku.
Sjebalo nedelju: Nisam pipnuo konzolu ovih dana, previse obaveza, posla, zujanja… 
Treba Doom da predjem, stize mi South Park… Ajoj
Narucio Sony Xperia Xa1 ultra, lik ima 130 pozitivnih i 0 negativnih. Ne verujem da ce da me zajebe i rizikuje reputaciju koju pravi vec 4 pune godine.
Ako ne daj boze bude nesto lose, blizu je Smederevo. 

Ako ti stigne cigla,vraćamo je za Smederevo.
Bez ambalaže.
Mirkan ti je iz Smedereva, zamoli ga pa ako ima vreme i zelju neka ti proveri licno 
dog se vec, salje sutra, dolazi prekosutra
. bice ok 99 posto.
ali uvek postoji crv sumnje.
Imao je jedan preko 170 pozitivnih bez negativne i jedne i stigne mi iPhone 5S kao sto sam narucio na oko sve ok ubacim sim karticu nema mreze crkao baseband chip, zavlacio me par dana i na kraju kaze posalji mi telefon bez otkupnine pa ako bude kao sto kazes poslacu ti kes. Naravno da nisam pristao, kontaktirao administratore i uklone mu nalog, lik iz NP sa njiva ne vjerujem da cu vise saradjivati sa pazarcima.
Gde nadje sa pazarcima to sve mafija dole
. Malo preko kosova malo preko turske.
Ima garanciju telefon u mts-u jos 23 meseci. Tako da se uzdam u to.
Pa to je super! Osim ako je kvašena ploča …

@MikiMan ako budes dolazio do Smedereva javi se 
Nemoj da dolazi 
Moze ali drugom prilikom
, ne po reklamaciju. 
Na level 4 mi je balans left i right hand 50-50%.
Tad sam najbolji za fps. Malo pre mi za petama troje četvoro,trčim napred u potrazi za zaklonom,ulećem u malu prostoriju,tu njih četvoro. Health 22. Dakle…kretanje sve vreme,strafe,izuzetno precizno pucanje,jer ako dođe do repetiranja-kraj. Mora sve jednim šaržerom. Poslagah ih kao sardine,okret prema ovima iza,bacam grenade,dvoje ginu,dvoje begaju u zaklon…taman da dobijem vremena za reload i malu obnovu energije… sad će da osete gnev i stil stare škole. Medal of honor, ps1 bičiz…
(Tu sam počeo fps)
Da li još nekog @Danijel -ov avatar podseća na raka,koji se kreće postrance? Na ekranu mobilnog telefona?
nemam pojma o cemu pricas
razvodni malo lvl

Hahahaha! Matoriii… opasan si 
I samo još jedno pitanje,za one koji imaju malu decu… Da li i vaša deca trče kroz kuću ili hodaju normalno?