Šta vam je danas ulepšalo ili s*ebalo dan? - Vol. 4

Četiri ključa za Steam (Mini bundle), ko redeemuje samo nek napiše ispod.

TRYPT-5ALW6-6HBIJ
HRHEN-6L84Z-F0F8H
NJF7M-TII9K-KF65Y
JDHZT-9K5AP-G5HB2

2 Likes

Uljepšalo:provozao se do ns na kafu i neku gozbu posle.
Sjebalo:do iriga gusta magla

Aktivirao trecu sifru, prvo probao zadnju vec aktivirana, pa onda prvu i ona aktivirana bila .

Trebao si drugu.

E pa hbg, ustajete kasno nedeljom, šta da vam radim… :smiley:

Neko te prestigao očigledno a mrsko mu bilo napisati da je uzeo… Nije do mene.

1 Like

Nedelja dan za odmor :slight_smile: , jutros me zvao neko u 9.30 , malo falilo da mu sve po spisku.

Sjebalo nedelju: Nisam pipnuo konzolu ovih dana, previse obaveza, posla, zujanja… :smiley:

Treba Doom da predjem, stize mi South Park… Ajoj

Narucio Sony Xperia Xa1 ultra, lik ima 130 pozitivnih i 0 negativnih. Ne verujem da ce da me zajebe i rizikuje reputaciju koju pravi vec 4 pune godine.
Ako ne daj boze bude nesto lose, blizu je Smederevo. :joy::joy:

1 Like

Ako ti stigne cigla,vraćamo je za Smederevo.
Bez ambalaže.

Mirkan ti je iz Smedereva, zamoli ga pa ako ima vreme i zelju neka ti proveri licno :slight_smile:

1 Like

dog se vec, salje sutra, dolazi prekosutra :slight_smile:. bice ok 99 posto.
ali uvek postoji crv sumnje.

Imao je jedan preko 170 pozitivnih bez negativne i jedne i stigne mi iPhone 5S kao sto sam narucio na oko sve ok ubacim sim karticu nema mreze crkao baseband chip, zavlacio me par dana i na kraju kaze posalji mi telefon bez otkupnine pa ako bude kao sto kazes poslacu ti kes. Naravno da nisam pristao, kontaktirao administratore i uklone mu nalog, lik iz NP sa njiva ne vjerujem da cu vise saradjivati sa pazarcima.

1 Like

Gde nadje sa pazarcima to sve mafija dole :smiley: . Malo preko kosova malo preko turske.
Ima garanciju telefon u mts-u jos 23 meseci. Tako da se uzdam u to.

1 Like

Pa to je super! Osim ako je kvašena ploča …
:slight_smile:

1 Like

@MikiMan ako budes dolazio do Smedereva javi se :slight_smile:

1 Like

Nemoj da dolazi :joy:

1 Like

Moze ali drugom prilikom :slight_smile: , ne po reklamaciju. :joy:

Na level 4 mi je balans left i right hand 50-50%.
Tad sam najbolji za fps. Malo pre mi za petama troje četvoro,trčim napred u potrazi za zaklonom,ulećem u malu prostoriju,tu njih četvoro. Health 22. Dakle…kretanje sve vreme,strafe,izuzetno precizno pucanje,jer ako dođe do repetiranja-kraj. Mora sve jednim šaržerom. Poslagah ih kao sardine,okret prema ovima iza,bacam grenade,dvoje ginu,dvoje begaju u zaklon…taman da dobijem vremena za reload i malu obnovu energije… sad će da osete gnev i stil stare škole. Medal of honor, ps1 bičiz…
(Tu sam počeo fps)
Da li još nekog @Danijel -ov avatar podseća na raka,koji se kreće postrance? Na ekranu mobilnog telefona?

nemam pojma o cemu pricas :wink: razvodni malo lvl :smiley: :rofl:

Hahahaha! Matoriii… opasan si :wink:
I samo još jedno pitanje,za one koji imaju malu decu… Da li i vaša deca trče kroz kuću ili hodaju normalno?

1 Like