Polovno? Skupo 
Nek spusti za 30e i ok.
FIFA 17 ne vredi ni 1000din…a drugi dzoj 30e…imas u shopu novu za 400, a na kp imas i za 380-390e … plus se ta cena moze cak i smanjiti mozda za 10e…tako da bolje za 10-20e vise kupiti novu konzolu sa dzojstikom manje nego polovnu…ko zna sta je taj radio sa njom (prdeo po njoj i slicno)
Ja sam jednom u zivotu kupio polovnu tehniku (xbox one) i vise nikada…imao sam srece i prosao sam dobro jer konzola stvarno nije bila koriscena, ali sam generalno gadljiv polovnih stvari, pa sam uzeo rasklopio xbox i kontroler i okupao ih u alkoholu 
Ti bi onda bio odusevljen reklamom za ps1.
Kao odlazis u restoran a kuvar svasta radi…sa hranom koju priprema za tebe. Bolesnik neki. A ti žvaćeš i kažeš “Thumb up,very good!”
I onda poruka:“Stay at home,play games”.
Na ulici jedem samo ako sam primoran
Generalno ne volim restorane i gluposti, jer iz iskustva znam kakvi su radnici i sta sve rade sa hranom…higijena im je na poslednjem mestu…samo mi fali neku bolest da navucem iz restorana sa “dobrom” kuhinjom…
Odveo mene drugar jednom u “vrhunski kineski restoran” gde imas hranu i za poneti…tamo guzva ispred nas njih 15…ja reko ajde probacu ovo da vidim zastso je toliko posebno…a nije ni on jedini koji mi je preporucio to mesto…stojimo mi u redu, mali kinez usluzuje ljude…ima tipa 15ak posuda sa porcijama i ti biras sta od toga hoces da ti stavi…i dolazi glavni kuvar, donosi jos jednu posudu sa hranom…zasvrbi ga dupe i on mrtav ladan pred svima nama pocese i donese tu posudu sa hranom koju ja trebam da stavim u usta a pre toga ovaj magarac cese svoje usrano dupe…neka hvala…sa ulice jedino sto mogu da pojedem je parce pizze
Kad uđem u pare uplaćujem ti letovanje. Bangladeš.
Ne znam gde se moze naci kontroler za 30€, a da se nije, kako ti kazes, prdelo na njemu… Stavio sam oglas da prodajem kontroler za 40€ (kad sam ih imao viska) i jos uvek je aktivan, a ljudi me samo tako zovu, jer jeftinije nema, a da valja 
Ja sam kupovao polovnu tehniku do sada i kupovacu je i dalje jer nisam imao nekih losih iskustava. Naravno, sve to prvo dobro proverim i istestiram… Kupovao sam i telefone i konzole polovne i sve je ok. Pa Xbox 360 me sluzio 6 godina bez greske
XO godinu dana takodje, evo PS4 odlicno radi, kako moj, tako i od druga koji ga je uzeo pre godinu i po 
Vise me zanimalo da li je 360€ puno… Sacekacu misljenje jos nekih clanova 
Lako je kad si zaposlen pa ti je svejedno da li ces dati 50€ vise ili ne za svoj uzitak, nego kad skupljas pare i bitan je svaki €…
Mada i ja puno se*em… Imam ps4 slim 1tb, dva kontrolera i 10ak igara… Ne znam ni koji ce mi k Pro 
Upravo to ![]()
Pa da preprodaš valjda?
Srbe guzice i ove sto prave pice.
Evo ispade rima 
Al se ovo bar ispece jako…pa i sto je prljavo, nije vise toliko 
Fon zreo za fabricki reset, a windows na desktopu mrtav. Teram ga na foru da se podigne. Backup. Ta paklena reč od koje mi se diže kosa na glavi …“palms are sweaty,knees are weak…”
mom’s spaghetti

Ulepsalo: Kupio South Park Fractured But Whole Gold Edition za male pare 
Naravno dobio Stick of Truth za dz i season pass
Srecan ko malo dete!! 
Magical song of echaaa, Magical song of ence, enca… Magical songs of enchameeee, Magical song of enchaaaaa… 
U moje vreme omladina pušila cigare…
Gde ide ovaj svet…
Dupli. Da ne editujem jer beše 2 lajka.
Kaze: " Bravo majstore, za sad je dosta,sačekaj još 60 gb download-a pa nastavi dalje…" Doom. A nekad sam išao na Vidikovac po diskove za sony 1. Ipak bolje sada.
Pa ajmo onda Wolfenstein… Na najnižem nivou težine avatar @Supersoldaten - a…
Hehe… smIJešno…
Za profu u Španiji kažu :
“Terorista iz Srbije,sve će da vas pobije”.
To kažu u Destiny 2. A ustvari… ne.
Skidam farmerke da legnem u krevet,ispada mi iz dzepova 96 dinara u metalu! Po celom podu! Odakle mi to ! ??
A sony u sleep modu,skida ostatak doom-a,zuji jeb’o li ga japanac…
Au kakva te zabava ocekuje. U pocetku ce biti ko da si na klizaljkama, al ne daj se. Zavidim ljudima koji igraju Doom po prvi put, iako sam celu igru presao. Al koje je to uzivanje meni bilo.
Sony zuji kao stala cika franje kad onaj bilmez kopa denare po intermeku. 

Kraljevi 
Doom se od sinoć još uvek nije skinuo,još par gb. Slab net,a fajl 80 gb lebac ti poljubim.
Wolfenstein odličan,Blazković ne mož’ d’omane.