Skroz gotivan mix (mada je dosta slican originalu).
Ja nakon GT filma spamujem Black Sabbath na repeat. War Piggs je legendarna stvar.
Lik sada samo rešava side questove.
Uh ova stvar mi je bolja cak i od samog originala, legendarne pesme Black Sabath-a.
Sir Mix-A-Lot je ovde blago receno pokidao.
Iskreno ja sam oduvek obozavao ovaj podzanr i sto se mene tice nikad dosta ovakvih stvari Rap meets Metal.
WooW jako zanimljiv video.
Auuuuu jbt da mi je neko rekao da ce Coa i njegova muzika zavrsiti na ovom forumu mislio bi da je na pecurkama ili da je lud ali eto cudni su putevi Gospodnji.
Sto rece Skabo :
5 i 45 pandura ni od korova, samo Coa i ja u crnim pantalonama
Okicen bombama, torbe punih olova, u kolima nam gruva Nesto protiv bolova.
Jedina i neponovljiva, queen of RnR (R.I.P.)
Inače ne znam dal ste znali ali film Pobesneli Maks zapravo originalno nije bio zamišljen da bude smešten u post-apokaliptični setting već inspiracija za taj film je zapravo bila naftna kriza 70-ih koja je pogodila i Australiju i tokom te krize neretko su bajkeri i one moto - bande koje su uglavnom išle onako grupno u konvojima napadali i otimali one velike kamione i cisterne koje su prevozile benzin (što je tad bila deficitarna roba), pogotovo u onim zabačenim i pustinjskim delovima Australije i bilo je zaista scena da likovi onako sa sedišta na motoru skaču i kešaju se na kamion sa namerom da ga otmu i zapravo film je trebao da bude o tome, ali je onda neko dosao na ideju da bajkerskih filmova ima već dosta, izmedju ostalog i onaj Stone iz 70-ih australijski film koji je bio veoma popularan i onda kao ajde kako film ne bi bio još jedan u nizu bajkerskih filmova ili izgledao kao nečija kopija i kako bi film dobio na autentičnosti ajde kao da ga stavimo u mračno post-apokaliptično okruženje.