ja skidam batman-a ,imam jos malo jedva cekam da igram,demo sam igrao i jedva cekam da vidim celu pricu mislim da ce biti extra!
Batman je fantastican, ostalo mi je jos sat-dva do kraja, ali neeeeeeee izgleda da mi je pokvario Xbox.
Tokom igranja je samo odjednom slika postala ovakva:
I meni se to pre dešavalo.(ne sa betmenom)
Samo isključi xbox pa ga ponovo uključi i trebalo bi da slika bude dobra.
E koliko jos ima do kraja, ja sam stigao do dela gde sam zatvorio Harvy Quen (valjda se tako nekako pise) u celiju. Ne deluje nesto preterano dugacko ali svakako cu jos jednom barem preci.
Nakon ponovnog paljenja je slika bila kako treba pet minuta, pa je opet postala onakva. Onda sam ga ugasio, sacekao malo, i slika je bila kao gore odmah u dashboardu. Ugasio sam ga i upalio opet, kurac, sada svaki put dobijem E74 error.
Jebem ti Xbox, bas je do jaja pouzdan Falcon, jel moze ovo da se popravi uopste?
Ja sam stigao do 15 minuta nakon toga, navodno je ostalo jos sat-dva do kraja.
Au divote.Koliko ti je stara konzola?
Kupljena je krajem marta 2008…
Hvala, pa dobro ima onda jos dosta. Poison Ivy, Killer Crock i Joker. Nije lose.
Sry za box. Meni izbacuje E74 vec nedeljama i i dalje neverovatno radi. Ja bi da moj crkne pa da menjam za jasper ali sta ces.
Moj je od 09.09.07.falcon i nemam nikakvih problema.Nije fazon u falconu,vec u tome sto moze da ti naidje neka krs serija i da ti se pokvari posle godinu dana,a moze i da ti naidje serija koja ce da ti traje 4+god…
sry u svakom slucaju.
Iste simptome sam i ja imao na predhodnoj konzoli! Neki oblik pregrevanja GPU procesora, a nije RROD! Guru je popravio ali po njegovim rečima ako Falconu nije urađen na vreme X-Clamp Fix tada su popravke kratkog veka! I gle čuda, bio je u pravu! Posle prve popravke moja konzola nije radila ni par nedelja! I posle toga je još par puta bila kod njega, on bi E-74 sanirao na kratko (10-15 dana) i eto ponovo problema! Mom Falconu nije bio urađen X-clamp fix na vreme i došlo je do čega je već došlo! Ako imaš urađen X-clamp fix na tvojoj konzoli, onda ima šanse da poživi još malo, a ako nemaš, onda ti se smeši epizoda slična mojoj!:o
Jao, znao sam da sam trebao da odradim x-clamp. Al rekoh, falcon je, konzolu drzim horizontalno, igre instaliram na HDD i posle igranja uvek izadjem u dashboard i sacekam 10ak minuta pre gasenja pa valjda nece da mi crkne! Bas sam mislio da kontaktiram gurua sutra ali znaci mogu da bacim konzolu, divno…
Sta si uradio na kraju, kupio novi Jasper?
Nemoj da bacas!
Prodaj za delove.Citac se kvari cesto i to mozes da prodas,mozes joypade,hdd itd…
Ostavi konzolu pa imas drive. Ako ti crkne na jasperu posto mu je to najslabija tacka mozes da zamenis u servisu bez kupovanja
Bahh, uvek mi zao da chujem da se neki box pokvario, setim se da su “kvarljivija” konzola.
offtop, da li je potrebno da se konzola ostavi 10mina u dashboardu pre gashenja? Ja je ostavim po minut-dva, nekad i manje. Koristim Jasper inache … :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ja cim se igra saveuje samo ugasim na dugme, ne izlazim u dash uopste. Sto bi to radili
PS: Upravo sam presao Batmana i ODLICNA je igra i kraj. Stvarno fenomenalno odradjeno bas sve. Dosta je dugacka u poredjenju sa nekim drugim igrama. Svaka im cast.
Aj neka rekne ko je presao pa recite sta mislite o kraju?
100% ce biti nastavak. Harvy Quen i The Scarecrow su pobegli tako da :eek::eek::eek::D:D:D:):)
Necu bukvalno da ga bacim, trebaju mi HDD i joypadi.
A ako dam opet pare za Jasper i crkne mu bilo sta…
A-ha, i stoji mi vertikalno! A ipak nemoj gubiti nadu, neka čovek (Guru) da svoje mišljenje!
Inače, zarazili ste me da igram Gearse on-line, a vid’ sad, malo-malo pa ja svako veče sam!!!:rolleyes:
Heh, osecam se licno krivim. Al’ sta cu kad sam prvo bio zauzet, a sad se pojavio Shadow Complex…
Moracu da se pojavim online uskoro, mozda sutra? Ne mogu nista da obecam, ali bilo bi vreme… :rolleyes:
Ni ja nikad nikad ne izlazim u Dashboard, pa zar bi trebalo? Ja kad god zavrsim utakmicu u fifi, i cim se automatski save-uje ja dzojpedom gasim konzolu.
Nije to kompjuter, pa da idem na shut down svaki put kad hocu da ugasim… Ili mozda gresim? Mada nigde ne pise u upustvu kako negovati konzolu.