Šta trenutno igrate?!

Jao ljudi, citam sad ovaj thread i razmisljam sta sad igram???

E,pa sad cu da igram, ali posto sam bio na raznim planincugama i gradicima, moram da se pozalim koliko mi je nedostajao gears,halo,bf…Dok sam bio van bg-a spao sam na igranje CS-a!!!i to po nekim rupama od igraonica gde je 98.7% posetilaca mladje od 9godina!
:D:(
tuga i zalost…:smiley:

“Kanter” je podjednako jeziv kad se igra i sa starijima. It’s sooo 2003!

Ahahaa! Meni “Kaunter” nikad nije legao kako treba. CoD4 je na odredjen nacin slican po ritmu gameplaya, ali to je kao nebo i zemlja… ne mogu da verujem da jos to igraju po igraonicama.

Prle:
De si bre covece, dobrodosao nazad! Daj nabavljaj live nekako, spammuj forum opisima, stagod! (zapravo, bolje nemoj :D). Ali treba nam dobrih ljudi sto vise, rekao bih da se polako kristalise jedna solidna ekipa… videcemo kad prodju jos raspusti i tako to kako ce nam ici.

Zile:
Dobar savet, nemojte biti online kada igrate igre koje jos nisu oficijelno izasle - ako bas mora, igrajte offline i na drugom accountu koji ne sluzi za live. Ako negde gresim, neka me neko obavezno ispravi, ali mislim da je ovo dovoljno…

E pa dobro. A sta ja igram? Zadnja dva dana novog Wolfia, i posle prvobitnog pozitivnog utiska, sve mi se manje svidja. Kao prvo, koji je bre ono engine? Stigao sam do nivoa u prirodi, boze deluje bas vestacki. Kao drugo, nisu izdrzali, morali su da ubace nekakav beskorisni hub level, pretrcavas napred-nazad u potrazi za misijama. Weak, sto bi rekao Cartman. Sveopsti retro dozivljaj, sto je na momente super, inace imas osecaj da igras 10 godina stari FPS… i naravno, WWII - postajem alergican.

S druge strane, pozitivni utisci: osecaj pucanja, veoma solidan. Obicni protivnici padaju posle dva metka, sto je u ovakvoj igri dobro. Skupljanje zlata i kojestarija da bi otkljucao poboljsanja, zabavno. Muzika, okultne teme, magicne sprave sakrivene ispod crkava itd, prave osecaj kao da si u Indijana Dzons filmu. Prvi nivo sa onim gravitacionim anomalijama je bio bas zabavan, steta sto nadalje nije tako dinamicno.

Raven ko raven, solidan ali uvek na korak od tripl-A kvaliteta. Rekao bih da im je ovo jedan od slabijih naslova.

Kao prvo, koji je bre ono engine?

Meni deluje nekako kvejkovito.

Hm, vidis, mozda si u pravu. Deluje grubo, definitivno. Barem se nivoi brzo ucitavaju, cak i bez instalacije.

Hvala za dobrodoslicu:D:D:D
sto se tice live-a videcemo prvo sta ce da kaze nagradana igra, ukoliko bude negativan odgovor,da vidim da se konsultujem s dzepom:D:D:D

nema veze s kog acc-a igras live jer ti oni u svakom slucaju celu konzolu banuju…Da ti banuju samo taj acc, nije nikakav problem napraviti jos jedan nalog zar ne?;):cool::smiley:

ok…nego jel zna neko dal je izasla fora da se surfuje preko xbox-a???
i jel neko ima neku od igrica koje trazim??

Izasao Batman.:slight_smile:

Presao sam za neko sitno vreme Halo 3 na normalu. Pa me zanima mozda za neku nedelju sa nekim na Hard ili na Legendary da igram. Znam da su ovde vec igrali campanju nekolicina igraca na Legendery. Ako hoce oni koji nisu igrali da odigraju samnom na Legendary ili Hard.

Pozz.

To je sada sto igram. I malo CrackDown.

Igram Batmana, odlican je.

Ja ga skinuo, ali ne znam da li da ga rezem - jel ga igras na drugom accountu, ili kako?

Jel ovo uopste retail release, ili review copy?
Kad sam ga proterao kroz abgx, cak je i stealth vec u bazi, kako to?!

Nista mi nije jasno… :confused:
A igra mi se, iskreno.

Hmm, ni meni nije jasno. Na xbox360iso.com kaze “All Green”, a na Wolfensteinu je Verification Fails a Batman za evropu izlazi 28-og … :eek::cool:

BATMAN.ARKHAM.ASYLUM.XBOX360.RF-MM

Yea This is a a non-scene rip who cares I have now added this to verification database for those who use abgx360 1.0.1 or newer.
So go ahead and run it through this will now verify agains’t my retail rip. Ripped Twice to make sure this would pass!

>> With thanks to: m0dm0use, m60_maniac, stevoal, Lava Lamp

>> www.xbox360iso.com World Exlusive Release - We know this will be repacked

Released: 19/08/09
Street Date: 25/08/09

Region…REGION FREE
Origin…USA-NTSC/U
Languages…ENGLISH, GERMAN, SPANISH, ITALAIN, POLISH, RUSSIAN
Filename…mm-baa.r79

I know m0 compression who cares - scene do but I’m not the scene, fyi scene if this gets repacked and taken as your own I will know!

Igram ga na glavnom accountu, nego imam stari firmware pa moram da patchujem 3rd wave igre. Patchovane igre ne smeju da budu u DVD driveu kada se kacis na Live.

Izvadio sam ethernet kabl iz konzole, vraticu ga za par dana kada igra zvanicno izadje (a ni tada necu da je igram dok sam na Liveu, jer je patchovana kao sto rekoh).

Ja ga upravo skidam pa cu videti. Ko zna mozda su ga dobili po radnjama pa je neko leakovao ili je review verzija :confused:

Presao sam wolfenstein i dobra je igra. Moglu su je napraviti malo duzu i sa malo boljom grafikom ali gameplay mi se svidja. Ostali su stilu wolfensteina. S obzirom da nema sta da se igra ovih dana trebali bi ste probati.

Ja sam stigao do farme,koliko jos imam?

Inace wolfenstain mi je bas dobar mada sve je pauzirano dok se ne odigra Shadow Complex a nadam se da ce i ovaj Batmanko da mi legne.

Nisam brojao tacno ali trebalo bi jos oko 3 misije ja mislim. Hangar, Zeppelin i Portal. Ako se portal i racuna posto je samo borba sa HAAAAANZom.

Mmmm Beeetsiiii…

Joker: “Ladies and maniacs…” :cool:

Upravo sam narezao. Igracu za svaki slucaj na drugom accountu. Malo mi zao zbog achievementa…

Edit: Odigram sam demo vise puta, ali to uopste nije bio pocetak igre kao sto sam mislio.

Moram priznati da sam od pocetka bio skeptican sto je cela igra smestena u Arkam, voleo bih raznovrsnije nivoe. Ali osim toga, prva ZAISTA ambiciozna igra po superherojima, pa necemo da sitnicarimo. Pravo je uzivanje samo rotirati kameru oko Betmena, toliko je dobro modelovan. Atmosfera u igri, Dzokerov sarkazam… Sve je spot on. Fanovi ce posebno da se oduseve jer su ovo ceo zivot cekali.

Mislim da je ova igra jedna od retkih koja je uspela vrh film da prebaci bar u ok igru…ovde je vise od vrh filma i ok igre…:smiley: ipak je to batman(palica-covek:D):smiley:

Evo igram Batmana i igra je VRH. Mislim da je jedina igra ove godine koja uopste moze biti kandidat za igru godine pored AC 2.

Fenomenalna grafika, gameplay i prica. Evo do sad nisam nista nasao da mi se ne svidja ili da je lose uradjeno. Svaka cast timu koja je radila igru na ovako dobro uradjenom poslu. respect :slight_smile:

Aha, odlican je. Presao sam i ja dobar deo na drugom accountu. Jedina “zamerka” je sto za sada nije bilo nekog izazova. Dva boss fighta, Scarecrow i Bane, bili su ultra-jednostavni cak i za moju vestinu baratanja dzojpedom na koju ne mogu da budem ponosan. Ali ja i ne ocekujem od igre da me preterano oznoji i zato sam stavio navodnike. Atmosfera na ostrvu Arkam i mocan osecaj eliminisanja lowlife bitangi sasvim je dovoljno da me kupi. Grafika je odlicna, sto se moglo ocekivati od Unreal endzina - standardno dobri shaderi, pomalo isprane boje, ali za divno cudo, nisam primetio iritirajuce iznenadno pojavljivanje tekstura.