Ahahaa! Meni “Kaunter” nikad nije legao kako treba. CoD4 je na odredjen nacin slican po ritmu gameplaya, ali to je kao nebo i zemlja… ne mogu da verujem da jos to igraju po igraonicama.
Prle:
De si bre covece, dobrodosao nazad! Daj nabavljaj live nekako, spammuj forum opisima, stagod! (zapravo, bolje nemoj :D). Ali treba nam dobrih ljudi sto vise, rekao bih da se polako kristalise jedna solidna ekipa… videcemo kad prodju jos raspusti i tako to kako ce nam ici.
Zile:
Dobar savet, nemojte biti online kada igrate igre koje jos nisu oficijelno izasle - ako bas mora, igrajte offline i na drugom accountu koji ne sluzi za live. Ako negde gresim, neka me neko obavezno ispravi, ali mislim da je ovo dovoljno…
E pa dobro. A sta ja igram? Zadnja dva dana novog Wolfia, i posle prvobitnog pozitivnog utiska, sve mi se manje svidja. Kao prvo, koji je bre ono engine? Stigao sam do nivoa u prirodi, boze deluje bas vestacki. Kao drugo, nisu izdrzali, morali su da ubace nekakav beskorisni hub level, pretrcavas napred-nazad u potrazi za misijama. Weak, sto bi rekao Cartman. Sveopsti retro dozivljaj, sto je na momente super, inace imas osecaj da igras 10 godina stari FPS… i naravno, WWII - postajem alergican.
S druge strane, pozitivni utisci: osecaj pucanja, veoma solidan. Obicni protivnici padaju posle dva metka, sto je u ovakvoj igri dobro. Skupljanje zlata i kojestarija da bi otkljucao poboljsanja, zabavno. Muzika, okultne teme, magicne sprave sakrivene ispod crkava itd, prave osecaj kao da si u Indijana Dzons filmu. Prvi nivo sa onim gravitacionim anomalijama je bio bas zabavan, steta sto nadalje nije tako dinamicno.
Raven ko raven, solidan ali uvek na korak od tripl-A kvaliteta. Rekao bih da im je ovo jedan od slabijih naslova.