Šta trenutno igrate? vol. 5 (2015-2016)

Trenutno poceo Mass Effect. Prvi put igram ovaj serijal. Nadam se samo da konzola nece zajebavati. :slightly_smiling_face:

Nisam dugo bio tu, pa se nisam mogao ni ukljuciti u temu oko TLoU…
Smatram da ste bez veze digli frku, ali isto tako smatram da @daemonkiller92 ima pravo da izjasnj svoje misljenje, pa i ako nije presao igru… Mnogo puta sam procitao negativne komentare o nekoj igri, koju je ta osoba odigrala svega sat vremena i batalila…
Covek je izneo svoje misljenje i to je to… Igra vazi za jednu od najboljih (ako ne i najbolju), ali da li to znaci da sada svi moraju tako da misle? Vise puta je rekao da je to njegovo misljenje i ne vidim razlog da se pisu onakvi postovi, upuceni njemu (na samom pocetku teme)…
Moj prijatelj je odusevljen igrom dok mene i ne privlaci toliko… Meni se mnogo svidja Witcher 3, dok njega i nije bas zainteresovala… To je sasvim normalno…
Takodje trebam napomenuti da nisam uspeo da procitam sve komentare, ali pocetnu raspravu jesam, 40ak postova o toj temi… Nadam se da se @Lordish nece ljutiti sto nisam procitao citav tekst pa tek onda komentarisao :grin:

I nadam se da se nece opet tenzije zategnuti posle ovog posta :blush:

Uuu, da… To je taj “tutorial” :Đ

Živ sam se smorio s težinom, ali iskreno, uživam. Haj bola Daemon, nabavljaj taj XO, znam da ti je Ps4 bliži, but Halo muh Halo :smiley:

@von_Brcoos, eto da si pročitao sve moje postove, shvatio bi ahahaha Šalim se, all cool bro :slight_smile:

Halo je Halo, i obožavam Halo, ali trenutno nemam neku želju za njim. Zasitio sam se. Mada, kad pogledam neki video ili gif me zasvrbi kažiprst :smiley: Trenutno imam veću želju da pročitam ostale knjige i stripove no da ga igram.

U ovo doba godine mi je želja za igrama na minimumu :slight_smile:

Pređoh prvih 5 poglavlja Halo 3. Amm… @xX8Lampard8Xx, moram ti priznat bruda, upravu si, najbolji Halo do sad…

Sve što više igram, hvata me neki osjećaj tuge, znajući da serijal nekad moram privesti kraju. Da, tako je dobro.

Oh well… Reach, ODST, V, pa Halo Wars, aaaand … I’m broke.

1 Like

Stoji mi na konzoli Bloodborne, Infamous First Light, Until Dawn, Uncharted Collection i Uncharted 4, a ja igram Arkham Knight-a kojeg sam presao na PC-ju. I ne mogu da se otrgnem od igre. Damn you Bats :slight_smile:

1 Like

Zaboravio si Halo 4 koji je odlican single player.

A sta kad zavrsis sve? Pa ispocetka sve, logicno :grinning:

U coopu, na Legendary :smiley: Tu kreće prava zabava/ludilo :slight_smile:

Ja sam presao sve osim CE i 2 u co-op. To ne smem :smiley:
Ne mogu, strasno mi :smiley:

Zaboravio si koliko je meni snage trebalo da započnem igrat nešto drugo sem TESV :joy:

Al’ legendary ne gine :smiley:

U pauzama izmedju sesija Titanfalla (koji je, uzgred budi receno, jos uvek odlican i treba svi da ga igrate i date respawnu koji dinar) sam par puta pokrenuo Tomb Raider.

Igra je prelepa (mojim ocima sasvim blizu Unchartedu), pentranje po napustenim hramovima uzbudljivo i zanimljivo, al me doslovno svaki dijalog tera da sechem ushi samo da ne bi slusao vise ni sekund te lavine klishea i opstih mesta.

Toliko me to odbija da mi kvari inace odlican utisak. Slican problem sam imao i sa prethodnom igrom i tom kolekcijom kartonskih stereotipa, a ovde izgleda nastavljaju po istom principu.

Rhianna Pratchett, sram te bilo. Mogao bih ja triput bolje da uradim tvoj posao. Jel bi te ubilo da napises jednu jedinu recenicu koja nije odurni klishe?

Jos sad vidim da je zena i nekakvu nagradu dobila za ovo smece, unikum.

1 Like

Kad je zena odradila posao kako treba…

Pazi, konkurencija za writing joj je bio Witcher 3! Jeseonishale?! Bilo koji kratki bezvezni sidequest dijalog u Witcheru je zivotniji nego sve bulaznjenje kojem cu, ocigledno, biti izlozen tokom igranja TR.

Osim ako odjednom kvalitet pisanja ne skochi u stratosferu, sto cisto sumnjam. Tesko da su sudije bile objektivne…

Nisam zenomrzac (cak naprotiv :slight_smile: ) ali sada je u svetu popularno nagraditi zenu, dati im sto vise odgovornih funkcija, vaznih pozicija…jer eto, mi smo savremeno drustvo u kome su polovi jednaki.
Totalno pogresno. Serijal TR nikada nije imao kvalitetan writing,tako da se to od njega i ne ocekuje, ali je jako glupo nekom dati nagradu za to.

Teri Pracet je jedan od najboljih pisaca, neverovatan covek. Ocigledno su joj dali nagradu na osnovu caletovih zasluga…

Standardi su zaista niski u gaming industriji kada je writing u pitanju. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim inteligentno napisane igre u poslednjih 20 godina!

Hoće li past platina? :smiley:

Jedan zanimljiv momenat –

Ja koji inace uopste ne primecujem razliku izmedju 30 i 60fps, predjem dakle juce direktno s Titanfalla na Tomb Raider, i prva pomisao mi je bila ‘au sto je los framerate’. Trebalo mi pet minuta da se setim da sam upravo sisao s konja na magarca pa da zato osecam razliku.

Eh, moguce, ja tek poceo. Ono sto sam video (u siriji?) bas lepo izgledalo. Bedak za sneg i led, nadao sam se da je to samo pocetna deonica. Licno vise volim vruce predele.

ok, Deus Keks je opet na popustu, ovaj put jos jeftniji – sta kazete, yay or nay?

Kupuj bre :slight_smile: Kada ces sledeci put iz Kanade putovati u Prag? :stuck_out_tongue:

1 Like

nego sta ce :smiley:

2 Likes