Auh da, u Demon’s Souls su te NPC jurili čak od poslednjeg do prvog Archstonea Tako je mene onaj Bior jurio od bossa do početka gde me je ubio
Isto Samo sadržaj drugog cd-a treba staviti u “Content” i preimenovati, da bi ti mogle HD texture i JP voice… Ne znam zašto ti je bi crn ekran, meni je od prve moglo…
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
Aha, nisam ni prebacio drugi disk, trebalo bi mi jos jedan ceo dan
Da skinem ja ipak onu prvu verziju, koju nisam ni igrao…
Auh da, u Demon’s Souls su te NPC jurili čak od poslednjeg do prvog Archstonea
Tako je mene onaj Bior jurio od bossa do početka gde me je ubio
Hahaha, kud ga napadoh!!
kod takvih slucajeva koristi iso2god a ne xbc. iso2god uvek ali uvek pravi fajlove od 170mb, milina za kopiranje. u opcijama stavis partial iso, i izbacice ti “ono nepotrebno” da ti igra bude manja kao preko xbc. vremenom ces prestati xbc da koristis potpuno
Zezas? Idem odmah da probam! Bojim se samo da ne moram da apdejtujem dashboard…
ja sam koristio XBC, dok nisam naleteo na Shadows Of The damned i infamous 17.000 fajlova. napravio preko iso2god i dobio 5 gb u fajlovima od po 170 mb. jedino sto ne mozes je da brises update folder, ali samim tim da ti je u .ini fajlu iskljucen auto update (a iskljucen ti je), onda nema da brines.
EDIT: nemoj samo da se zeznes u jednoj stvari. Kod preradjivanja preko XBC, moras da napravis folder pa da “uputis” XBC gde da ekstraktuje fajlove. Iso2God pravi sam folder, pa ako si ga uputio u napravljeni folder, dobices folder u folderu (folderception :D) i to moze da ti napravi problem sa prepoznavanjem u FSD-u. Dakle samo mu stavi primera radi E: i dobices folder sa brojevima (kao kod XBLA igara), njega rinejmuj u ime igre i kopiraj
ne brini se za dash, napravicu ti ja, kod tebe to bar ide lako ako ti bude trebao…
I ti si napao Biora?
I ti si napao Biora?
Nisam Biora nego lika koji se zove Patches The Hyena, koji stoji pored one dzinovske bube, kada me je zamolio da odem ispod nje i pokupim blago, napao sam ga. Bad decision!
ne brini se za dash, napravicu ti ja, kod tebe to bar ide lako
ako ti bude trebao…
Tnx, nadam se da nece!
Oziljno, ja sam ga ubio na tom istom mestu bez nekog problema, Parry i Riposte i nema šanse da te ubije, a taj štit puni 1 HP/S, tako da ako staneš sa napadima, on se regeneriše, zato lepo oružje sa vatrom i magije i pada bez problema
Ja na te likove nisam naleteo :eek:
Oziljno, ja sam ga ubio na tom istom mestu bez nekog problema, Parry i Riposte i nema šanse da te ubije, a taj štit puni 1 HP/S, tako da ako staneš sa napadima, on se regeneriše, zato lepo oružje sa vatrom i magije i pada bez problema
Parry i Riposte nisam uvezbao a na njemu tesko da cu moci da vezbam, a otporan je izgleda na Soul Arrow poprilicno. Jedino nisam oruzje sa vatrom koristio, mozda koplje u kombinaciji sa turpentinom pomogne.
Nisi našao kovača u 2-1, koji je MNOGO koristan i možeš da preko njega u oružje ubacuješ vatru i još par stvari?
I da Patches je slab na vatru, ja sam ga poprilično oslabio sa Lava Bow koji je po meni jedan od najboljih lukova
Nisam Moracu da malo istrazim… Smorio me najvise onaj tower, depresija teska, mrak, samo cujes zveckanje lanterna i mumlanje zombija. Creepe-ju atmosferu dugo nisam video.
Da, jezivo je u pm, a najbolje je to što su oni to postigli zvucima i ambijentom, a ne nekim jeftinim jumpscareovima
narezao i igrao Star Trek…what a waste…
Preso Tomb Rider igra je venomenalna…
igram DmC Devil may Cry i Army of Two The Devils Cartel
Trenutno DmC,obozavam hack n slash igre…
Zato je rgh mamara.nemoras rezati igre mada ima i svojih mana jer nemas mogucnost lajv servisa,inace na ps3 trenutno pikam god of war asentions a na 360 privodim kraju farcry instict predator,teska igra do bola.