Drago mi je da to čujem, mada ruku na srce, ti mi nisi reprezentativan kada su preporuke igara, težina istih itd
brzo će četvrtak, pa ću sam proveriti.
Ruku na srce nisam ni pisao tebi, ne bih se usudio da ti preporucim nesto sto nije Capcom ili Rockstar, ili bilo sta malo vece tezine ![]()
Ali mislim da je ovo skroz ok, nije previse tesko, treba da se samo potrefi tajming za parry ili evade u combatu, koji je bas dosta strimlajnovan. Zagonetke su isto lagane, a mozes da upotrebis i AI ako se bas negde zaglavis. ![]()
Koliko sam skontao iz trailera, ovo je neki spin off na Plague Tale pošto se igra sa likušom koja je bila sidekick u Plage Tale 2. Kontam da je ovo njena neka priča, e sad koliko je zaista vezano za Plague Tale i kad se radnja odvija (pre ili posle druge igre) pojma nemam. Ali vidim da je više combat orijentisana tako da će biti interesantno. ![]()
Prequel je, ja mislim. Prije pandemije i nema pacova od 2 kile ![]()
Pa da, pojavljuje se na kratko u dvojci, ali igra bukvalno nema nikakve veze. ![]()
Ne bih bas ni rekao da je combat orijentisana, combat je mozda 10% igre, ostatak je pentranje, zavlacenje, platformisanje i resavanje zagonetki. Vise u tom smislu podseca na Prince i Tomb Raider, gde su borbe bile sekundarna stvar.
Jel igrao neko oni realisticnu pucacinu BodyCam, kakvi su utisci? Apsolutno ni jedna igra ne izgleda ni blizu ali sam citao da se ceka navodno neki update u septembru
Uh nisam, propustio sam ali izgleda nerealno. Nisam bas doduse siguran da valja jer bi inace podigla vise hajpa, nesto tu gadno ne valja. ![]()
Igram je ja povremeno. Dosta dobra igra, klasicni modovi deathmatch i teamdeathmatch to je ono sto igram,onu zezanciju sa zombijima ne.
Apsolutno ni jedna igra ne postoji sa ovakvim detaljima, ne znam stvarno kako nije uspela. Ljudi bi samo cod/bf fazon da trcis ko muva bez glave
Igraj ReadyOrNot ili ARMA Reforger ako hoćeš da umreš posle jednog metka. Ima i takvih igara
Ready or not mi se isto svidja, mozda probam
Možda je blasfemija, s obzirom da nikad nisam igrao dark souls i demon souls.
Ali ova mortal shell je PRE PRE PRE DOBRA.
Voleo bi da sam na startu počeo da vodim statistiku, ubeđen sam da mi je broj smrti x2 ili možda i x3 od random mobova u odnosu na smrti od bossova.
Lyre ko sidearm, vrhunska zajebancija. Trebao bi da pogledam da li ima neki mod da ide metal ![]()
Poceo ponovo Saros, prvi put mi se nije dopao, sad mi se cini malo drguacije. Najveca zamerka ostaje, izgleda kao returnal, al nije returnal 2. I gomila bespotrebnih olaksica,koje realno ne moras da ukljucis. Ali permanent progresn jeste dil brejker, u smisli da je mnooog, ali bas mnooogo lakse napredovayi nego u returnalu. Mozda je nepravedno poredjenje sa Returnalom, ali se namece, posto je estetika i mehanika veoma slicna.
Stavljas ovo pod zamerke, a meni zvuce ko plusevi. ![]()
Bitno da je srz tu a to je fluidan i jaaako zarazan gejmplej. Bas sam pre neki dan uzeo platinu. Returnal jeste bolji ali ako mene pitate, samo po prici jer je bolja i intrigantnija. Nije ni ovde losa prica ali ipak returnal je to uradio mnogo bolje sa odredjenom dozom jeze i misterije. Sto se tice tezine, jeste Saros mozda laksi ali niko te ne tera da ukljucujes modifiere pa cak ni da upgrejdujes sebe ako to neces. Mislim znam da hoces, svi ce to uraditi i bude lakse ali da je lako nije. Sve u svemu skoro on par sa returnalom i svakom cu preporuciti ko je odigrao prvi deo.
I najzad uzeh Crimson Desert i ono sto sam do sad video, obecava. 10 godina je trebalo da prodje da bi me konacno zaintrigirao neki open world western rpg posle witchera 3.
Daleko od toga da je laka igra, ali nije Returnal 2. Zarazna i zabavna jeste. A ti si na razmeni uzeo cim se pojavio nosilac, moslim na Crimson desert ![]()
Jeste, kad predjem tamo 2029 mozes uzeti ![]()