O tom ti pričam. Gameplay je odličan, znaš kad sam više uživao nego Doom igre npr. Najviše sam volio onaj pištolj Mangler, više od pola igre sam ga forsirao, samo headshotove sa njim, osjećaš se stvarno kao Master Chief. ![]()
Ja guram još uvijek Divinity: Original Sin 2, konačno počeo Act 4, imam tu negdje 130 sati već. Osjećao sam se odlično u Act 3 moćan, samopouzdan, moj Sandor archer kaznena ekspedicija, Red Prince tenk su mi dovoljni da rastavim svakog. Sebille i Fane su mi bili malo squishy, lako su umirali, Fane-u sam to riješio tako što sam mu dao štit i onaj skill Shield Bounce štovjevisti odličan damage dealer ali ga inače koristim kao Necromacera sa tim njegovim magijama. Sebille kao rogue assassin s leđa u ija ali moram uvijek da pazim malo na nju gdje ju ostavljam.
Ali u Act 4 je oper difficulty spike, svo samopouzdanje odmah spalo. Gdje god pomolim nos useru me koliko su overpowered. Pa tako tražim neke jadnike okolo ne bi li se levelovao i neku bolju opremu. Uspjedoh sinoć Krakena da otjeram u luci. Mislio sam odustati pošto sam mislio da nemam šanse, ali igrom slučaja sredih mu samo sve pipke i on pobježe sam što me obradova da nisam taktisizirao tamo sat vremena bezveze.