Šta trenutno igrate? (2025)

Pa sta kukumavcis kad strimujem odatle brt jel znas kako Portal funkcionise? :smile:

A inace Fifu igram uvek direkt na TV, tu portal ne vredi… tako da je i dalje game time mnogo veci nego Portal koji je super za ovakve singl player igre (ponekada).

Dobra fora je sto stedi i vreme u paraleli gledam i novi Mario Galaxy movie.

pa strimuj sa oblaka :grin: soma evra za strim u 1080p. Kakav si novobeogradski Andrej Vucic :joy:

2 Likes

Brat 10 igara ukupno za strim sa oblaka.

Znači ne gledaš film, ili se ne igraš :smiley:

1 Like

Mislim da te već drugi nivo debelo demantuje! :grin:

Igra je fantastična!

1 Like

Znaci Capcom ubedljivo publisher godine. Dropovali 3 odlicne igre a ceka se Onimusha. Rasturaju braća japanci!

1 Like

Onimusha će razvaliti po onome šta sam igrao

1 Like

Demo se mnogo dopao Johnu iz Digital Foundry-a. Baš je to istakao pre neki dan.

e brate ako se Dzonu dopalo, onda je to to. GOTY :rofl:

1 Like

Ne treba meni niko da kaze, dovoljno mi je bilo da vidim 5 minuta gamaplaya. Ja sam Capcom fan 30 godina

Ne moras da nam kazes, vidimo da si clan vise sekti i da ih pratis svim srcem :grin:

Pa dobro…efikasno vas trolujem i uzivam u tome :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Neka se loze brt ljudi sto te mrze!! :saluting_face::rofl:

1 Like

1000041008

Je l igra neko Replaced, jer ja ne mogu da predjem prvi chase scene, svaki put se sapletem na neki balvan evo već 15. put :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Skoči malo ranije, i ja sam se saplitao :grinning_face:

3 Likes

Evo treći checkpoint i idalje me jure… ovo su stvarno mogli male lakše da odrade da se više osećaš badass :grinning_face: Prosto preispitujem svoje reflekse sad.

1 Like

Ja igram i sada sam na Chaper 2, danas produžavam. Igra je melem za moju staru retru dušu :grinning_face:

2 Likes