Šta trenutno igrate? (2025)

Je l igra neko Routine?

Generalno posle ovakvih indie igara sam ubedjen da velike AAA kompanije imaju nekakav sanity check unutar firme gde im kordinatori govoro šta je too much, a šta ne… drugog objašnjenja nema.
Isti osećaj je bio i posle odigranog Visage-a.

Atmosfera je toliko gusta da se može opipati.
Od ovoga stvarno možeš srčku da dobiješ. Prvih 3 chaptera su hard-core strašni, ali u 4. chapteru su svi prestravljeni i paralizovani dugo kako vidim na reddit-u :eyes: Igra stvarno nije šala.

6 Likes

Stavljam odmah na download. Moj stav je takav da ne igram indi igre, ali za Routine sam vec dobio nekoliko preporuka.

Samo heads up, ne drže te puno za ruku!
Mora koristiš logiku u igri ili ćeš da zapneš kad tad.
A nema ništa jezivije nego kad ukapiraš da moraš po nešto nazad… :woozy_face:
Nema puno čitanja, ali očekuju da si solidan sa puzzle elementima.

2 Likes

znaci ide brzo na delete. Iznad njegovih kapaciteta je :rofl:

2 Likes

Počeo i ja da igram Routine da vidim baš koliko je strašna. Mada ljudi su tako pisali i za Resident Evil 7 ali videćemo. Ovako na prvu izgleda baš dobro. :ok_hand:

1 Like

Znaci sta su uradili sa filterima haos.

https://www.nexusmods.com/routine/mods/1

iskljucite obavezno film grain, sharpen itd..

Routine samo načeo pre par nedelja, nisam još ni svog prvog robota sreo, al obećava. Jedva čekam da mu se vratim.

2 Likes

Isto i ja, ali meni se nešto ne vraća…

Ako ne klikne na prvu, posle mi sve teže.

Čekaj dok ne sretneš entitet A :eyes:
j e z i v o

Meni je ovo prekomplikovano. Svuda mrak, ne znam sta treba da radim i gde da idem. Nemam ja strpljenja da bauljam pola sata u mraku. Necu da cekam zbog ovog ili onog. Ili me uhvati od pocetka, ili ne. Ovo na zalost nije… Kapiram sve, i suspens i da treba da se gradi polako tenzija… ali brate mili ovo samo smara. Nisam uopste ni uplasen, samo se dosadjujem po hodnicima.

2 Likes

Valid. Je l te našao prvi robot?
Drago mi je što su krili detalje od pola igre pa na dalje jer roboti postaju mala beba.
Ja evo u Chapteru 4 stojim već neko vreme ispod stola u strahu paralizovan i mislim da sam skapirao šta treba da radim :smiling_face_with_tear:
Komplikovana je igra, lutanje po hodnicima i tumaranje je design choice kako vidim i slažem se da je too much. Pogotovo kasnije kad očekuju da si zapamtio mapu celog sprata, još imaš puzzles koje moraš da rešiš dok nešto patrolira hodnicima.
Za mene ekstra jezivo.

p.s igru nažalost zbog frustracija/straha je toliko malo ljudi igralo na xbox-u da su mi posle chaptera 2 svi story achievement-i bili diamond :sweat_smile: jeste malo shame

2 Likes

@padawan jos su puzzles randomized, tako da ni net ti nece pomoci ako zaglavis :joy:

3 Likes

Ma nek crku, da se igram zmurke sa nekim robotom koga cu da sretnem na pola igre dok resavam random puzle… Steta, ima bas dobru atmosferu i kada se skinu svi oni uzasni filteri jos i pristojno izgleda.

1 Like

Ja nemam pojma na kom sam chapteru ali evo me u tržnom centru rešio sve i sad trebam da krenema nazad. Ne znam da li vredi da obilazim svaku prodavnicu u nadi da ću naći nešto vredno tumaranja dok me roboti jure ili da idem nazad u sledeću regiju. Ali generalno mi se sviđa za sada, gotivno mi je što nema UI i što se sve informacije nalaze po svetu i u logovima. Za sada mi nije bilo teško u smislu šta trebam da radim itd, videćemo nadalje. Inače ima mi žešći Alien Isolation vibe. Kul mi je ta sci fi estetika iz 80ih u igrama.

2 Likes

Drugari, jel igra neko voznje sa volanom? Ako da, koji preporucujete ?

Ja ne igram još uvek ali sam proučio manje više šta bih uzimao ako nekad budem imao višak para za rig i ono što mogu da kažem je da za neku “kežual” varijantu Logitec volani (ima ih dva, nešto G29 i još neki sličan samo malo noviji, zaboravih sada), a ako ganjaš ozbiljniju priču onda Fanatec. Njih bukvalno koriste na Gran Turismo turnire i sl.

Fanatec ako si bas ozbiljan sim drajver, G29/923 do tada…

Ако играш на Xbox-у, онда Moza R3

1 Like

Preskoči logitec prenos im je mnogo bučan…Za početak kupi THRUSTMASTER T300 RS GT Edition

Kasnije ako se navučeš samo MOZA (manje para od izvikanog Fanateca)

Info iz prve ruke jer sam imao sva četri brenda.

1 Like

ovo?

iskreno mislio sam da je skuplje , ako nema bolje od ovoga onda necu traziti dalje. Drugar isto hoce da kupi pa cu mu taman preneti preporuke, pratio sam neke recenzije al nista mi to nije sigurno jer su neki reviews sponzorisani.

Najvise za GT7 , sinoc sam igrao 3h i igra kida.

1 Like