Da ne krećemo da se vredjamo… ![]()
Ako misliš na rubber bending, jebeno mrzim to. Bukvalno te kažniava ako imaš skill. Olakšava ovima što nemaju skill a onima koji ga imaju otežava im.
Ajd opet u single player igrama i nekako, ali u competitve igrama je to najgluplje. Tipa Mario Kart sam obožavao na SNES-u i onda Kart na N64 mi je bio sranjce zbog toga. Ko god je prvi ide ko puž, oni iza brži uvijek.
Nisam znao da to ima naziv… interesantno.
Ne znam za ostale igre, ali RE4 je bio perfektan.
Svakako ono što su nekada koristili je dosta primitivnije od onoga što bi danas mogli uz pomoć AI.
Ma da. I ostale RE igre imaju to. Tipa sjećam se kad sam igrao RE2 Remake pa sam ga prelazio više puta oba scenaria sa oboje i Claire i Leonom. Oni zadnji prelazi kad sam se uštelio pa nisam ginuo uopšte, ujede te jednom obični zombi, health odmah sa fine spadne na danger.
Rubber banding, level scaling i bullet sponge je mracna trijada modernog gejminga.
Uporedo Cronos: The New Dawn, Hell is Us i Hirogami ![]()
Igram ove nove Gearse, bukvalno ne vidim nikakvu razliku u odnosu na original. Al dobro, nisam ih šibao sigurno deset godina, obrnuću ih iz poštovanja prema serjalu.
Sreća da sam ovo besplatno dobio. ![]()
Nije velika razlika u odnosu na ultimate edition koji je već bio facelift originalne igre, a u odnosu na 2006. verziju baš velika razlika.
Takodje je veća rezolucija i fps, bolje osvetljenje itd.
Odlično izgleda i radi na Series X.
Da jbt, na taj facelift sam i mislio, original sam negdje sahranio duboko u library… ![]()
Može li mi iko da kaže zašto ne mogu da prerežem motorkom ništa u Gears of War Reloaded? Kad stisnem B dok stojim sam sa lancerom ono upali motorku, međutim kad sam blizu neprijatelja neće da ga prereže. Je li ja nešto ne znam ili šta?
Ako se dobro sećam moraš da držiš, ne samo da stisneš B. Budi baš tik uz neprijatelja.
Držim ali nešto mi neće. Nisam imao ovaj problem u drugim Gears igrama.
Držiš B i priđeš, samo što te jako lako prekinu. Svaki zalutali metak ti prekine charge tako da je postalo baš teško to uraditi nekom locust-u. Jedino da baš čekaš da im dođeš s leđa. Zato je onaj Retro Lancer meni bio top, kad charge-ujem sa onim bajonetom, najjača stvar ![]()
I ja krenuo da igram i sad planiram da obrnem sve delove đuture napokon. Četvrti i peti deo se ne sećam ni d ali sam prešao uopšte ali se sećam da sam igrao Judgement na najvećoj težini sa svim izazovima i da je to bilo nešto najteže što sam igrao. Good times ![]()
Bas sam pre 3/4 meseca presao svaki Gears of War , ma milina za igrati. GoW4 je losiji, al grafika izuva isto tako i Judgement je slabini naslov barem po kampanji.
Ja sam krenuo na PC-u igru koji sam iz srednje igrao bas mnogo sa ekipom iz igraonice.
MMORPG fazon ali x1 rate - Lineage 2
Levelovanje je nenormalno tesko, ali to je fazon takve igre ![]()
Obrnuo sam gears cetvorku cim sam uzeo xbox pre par godina – i sta ja znam, vise promasaj nego pogodak. Dosadni novi likovi, protivnici pola vremena nekakvi roboti, sve zajedno meh.
Dovoljno mi ostavilo gorak ukus da nisam do danas pokrenuo peticu, iako kazu da je bolja. Ali kad pomislim na ‘open-world’ deonice i dosadnu Kait, ne da mi se da uopste probam. Mada ko zna, mozda su se malo sabrali i popravili joj karakter. Koliko vidim JD-a slabo pominju, sahranili ga bez ceremonije koliko je bio bezlican. ![]()
Jos me ovaj remaster vise interesuje od petice. Kad se samo setim Gearsa 1-3, kakvo je to ludilo bilo. Zlatno doba. Jos da smo tad imali bolji net, bilo bi savrseno.
Meni je Gears 5 bio super, skroz sam uživao, doživljaj je bio da igram igru preko 90 na metacritic. Iznenadio sam se kasnije kad sam vidio da je “samo” 84.
Ja nisam OG Xbox lik i nemam nostalgiju prema tim starim naslovima. Tvrdim da je Gears 5 danas najbolje Gears iskustvo. Pri tom ne mislim, na priču i likove, nego osjećaj kad igraš i kako je ispolirana igra. Isto mislim i za Halo Infinite. Ježim se kad kažu da je tamo Halo 1, 2 ili 3 bolji osjećaj. Nostalgija priča iz ljudi, nema veze sa realnošću. Naravno, govorim o kampanjama samo, nisam mp u nijednoj igrao.
I dalje Khazan, ahahaha, nema sanse da pobedim Ozmu, prva faza sve ok, ne pipne me, u drugoj mi nista hilovi ne znace, ne.mogu da stignem da ih iskoristim. Jednom sam stigao do pred kraj druge faze, i ubio me, a imao sam hilova dovoljno za trecu.
Zavrsih, smanjio sam tezinu i zgazio ga. Zajebi
Sve u svemu odlicna igra.
Preporuka da probate Acecraft igru za pametne telefone. Spoj chicken invaders igara i Cuphead igre. Simpaticna animacija i ultra zabavan gameplay. ![]()
Jos samo kad bi postojalo da platis ma 100evra da se ugase reklame mislim da bi progledao.