Pa, znas, igram najnoviju verziju, to je 2.0. Bossovi su ez mode. Holy build igram, spellove toliko ni ne koristim, sem onog holy buff-a, furam Pieta sword (lightsaber), to je prvi boss ona devojka. Taj sword pravi samo i iskljucivo Holy dmg. Vec mi je na +9, a radiance stat sam digao u nebesa. Budzim samo vitality radiance i endurance. Armor mi je ko da sam kupovao u second hand shopu, nabacao na sebe light i heavy, a na glavu sam stavio piramidu pa otprilike izgledam kao Jedi Pyramid head sa sve lightsaberom
Doduse onaj pocetni hammer je vec slab, malo sam citao sta bi leglo kao dual wield, iako svi pricaju da je dual light saber neprikosnoven ali to tek u ng+. Gledao sam dal bi mogao mozda da idem da vijam platinu ali brate mili igra ima 913 collectibles-a, puno je samo skupiti sve to, e jos kad dodas u jednacinu i nepoznatu koja je farmovanje nekih komada armora i oruzja, neka hvala ![]()
Citao sam malo o 2.0 patchu, performance wise su popravili apsolutno sve, do sad nisam imao nijedan frame drop, citao sam da su se ljudi dosta zalili. i citao sam da su mnoogo popravili animaciju dodge mehanike, jbg nisam igrao pre 2.0 tako da ne znam, mozda je zato lakse sada.