Šta trenutno igrate? (2025)

Pa, znas, igram najnoviju verziju, to je 2.0. Bossovi su ez mode. Holy build igram, spellove toliko ni ne koristim, sem onog holy buff-a, furam Pieta sword (lightsaber), to je prvi boss ona devojka. Taj sword pravi samo i iskljucivo Holy dmg. Vec mi je na +9, a radiance stat sam digao u nebesa. Budzim samo vitality radiance i endurance. Armor mi je ko da sam kupovao u second hand shopu, nabacao na sebe light i heavy, a na glavu sam stavio piramidu pa otprilike izgledam kao Jedi Pyramid head sa sve lightsaberom :rofl: Doduse onaj pocetni hammer je vec slab, malo sam citao sta bi leglo kao dual wield, iako svi pricaju da je dual light saber neprikosnoven ali to tek u ng+. Gledao sam dal bi mogao mozda da idem da vijam platinu ali brate mili igra ima 913 collectibles-a, puno je samo skupiti sve to, e jos kad dodas u jednacinu i nepoznatu koja je farmovanje nekih komada armora i oruzja, neka hvala :rofl:

Citao sam malo o 2.0 patchu, performance wise su popravili apsolutno sve, do sad nisam imao nijedan frame drop, citao sam da su se ljudi dosta zalili. i citao sam da su mnoogo popravili animaciju dodge mehanike, jbg nisam igrao pre 2.0 tako da ne znam, mozda je zato lakse sada.