Pobego sam malo od Dead Cells i odlucio da krenem da igram Lords Of The Fallen. Imam tu pedalu da nijedna soulslike igra koja nije iz FROM kuhinje mi jednostavno ne lezi. Ne bude to lose ali uvek imam utisak da to nije to. LOTF prvi deo je ako se ne varam prvi soulslike naslov od drugog studija a i jedini koji sam odigrao do kraja i tu mi je nekako najmanje smetalo. Pa sam odlucio da dam sansu i (nezvanicnom) nastavku.
Najvise volim u ovom tipu igara kad nabodem neku broken kombinaciju. Ovaj put sam slucajno naleteo, odlucio da probam neku paladin klasu posto nikad nisam igrao u toj kombinjaciji nijednu souls igru. Napravim Orian Preachera, krenem da igram, vidim da ima pocetni hammer koji pravi poprilican damage odmah u startu i deluje mi lakse nego sto sam navikao u ovim igrama. Nakon 45 minuta dodjem konacno do main hub-a i skontam da odmah mogu da kupim set armora za njega. Odlicno. I vidim da ima identican hammer koji sam dobio na pocetku. Plus i Radiant weapon, spell koji siba holy buff na oruzje. Naravno, potrosio sam sve duse na upgrade, pa reko ajde obrnucu jos jednom tih 45 minuta bez da trosim duse.
Dodjem, kupim dodatni hammer, armor, i spell. Leptenejebo, dual wield + buff baca na oba oruzja odjednom, a traje dobrih 3 minuta. I tako sad sam toliko overpowered da idem po svetu i pravim juvitanu od svega sto mi stane pred put. Za sada igra mi se svidja jer sam jelte OP af, onaj umbral world i fora sa lampom i precicama je sveza ideja koja za sada “radi”, videcemo sta ce i kako ce biti kasnije.
Za sada stamena devetka.