Ja sam uglavnom na pirateriji, poneka paid app i igra (misim da sam regularno samo Pistol Whip kupio).
Naci cu te kad se vratim u BG, posalji samo Meta ID.
Ja sam uglavnom na pirateriji, poneka paid app i igra (misim da sam regularno samo Pistol Whip kupio).
Naci cu te kad se vratim u BG, posalji samo Meta ID.
Uh da. Ja generalno mogu fidelity mode ali u nekim ovako igrama je čak i meni neigrivo. Alan Wake 2 isto nisam mogao.
Obavezno je i da se igra sa titlovima jer onaj škotski dijalekt ne možeš pola da razumiješ.
Odigrao na fidelity, performance mi je bas imao primetno nizu rezoluciju i rain effects su smanjeni na performance-u
Zavrsio pre neki dan. Odlicna igra. Atmosfera 10/10. Sama pomisao da sam na Oil Rig-u mi sada daje nemir
Da ne pominjem koliko puta ti u igri traze da se ipak vratis na nize nivoe i popravis nesto jezaa
Uh unapred se radujem da probam Still Wakes the Deep, igra deluje ko stvorena za mene. Offshore naftne platforme su jezive same po sebi. Škotski akcenat je samo šlag na tortu.
Pokrenuh sinoć Dead Island 2. Dosta su mi pozitivni utisci – krasna grafika, blješti sunce, predivne kućerine, bogati idioti, ton je ‘otkačen’ al nije nervirantan. Borba sa zombijima mi je zasad previše haotična, samo mlataram i nadam se najboljem. Ali čim sam otključao dropkick već je zabavnije.
Na svojoj kineskoj igrački prelazim lagano Chrono Trigger. Sjajna igra, kamo sreće da sam imao SNES da je igram u pravo vreme. Zeldu sam batalio, igra je zasluženo klasik, al ipak ju je vreme malkice previše pregazilo.
Kakva slucajnost… takodje krenuo sinoc Dead Island 2
Mada, vec sam na pola igre (jedva spavao od ove vrucincine). Sta znam, igra je mindless fun. Ume da bude na momente teska, jer kako vidim zombie-i se leveluju, kada se i ti levelujes (sranje).
Krenuo sinoc oko 21h, legao jutros oko 06h zaneo se maloo haha
p.s preporucujem da iskljucite Motion Blur, a FOV stavite bar na 90… imao sam opasan motion sickness dok nisam to podesio
Still Wakes the Deep… Razmišljam se da počnem ali me zanima jel igra samo kao horor walking simulator gde imaš jedan tempo kretanja, pritisneš koje dugme da aktiviraš nešto dok tako sporo hodaš jer: “TeNziJa”, i čekaš da ti nešto iskoči na ekranu da te kao nešto uplaši ili je malo kompleksnije od toga?
Da znam da li da se majem da instaliram uopšte jer sam se sit nagledao tih igara koje su lepe na oko dok je sve fiksno i nepomično (do trena dok se neka animacija ne desi, onda jeste horor koliko je loše) i tako hodaš istim slow motion tempom do beskraja dok te nešto malo ne pojuri ili iskoči ispred tebe po stoti put. I to je to, to je igra.
Pa čisto da znam ako je i ovo u tom fazonu, da udarim skip.
Igra ne radi “na lepotu”… bar ova.
Umm… vise je kosmicki-horor . Fazon, nesto se desilo na Oil Rig-u, a ti si dobar sa lecky sto bi Škoti rekli
Neverovatno je atmosfericno jer se vise puta vracas na potopljena/duboka mesta gde ne zelis da budes (veruj mi), plus dole je nesto sa tobom
Walking simulator jeste, donekle jeste u tom fazonu ali nije samo jedan tempo kretanjai ma i sprint i imaš situacije u kojima moraš da bježiš jer šunjanje neće pomoći. Čak ima jedan achievement ako pređeš igru da što manje koristiš sprint. Neke dionice možeš i da se prošunjaš, imaju standardni fazoni, bsci tamo predmet da odvučeš pažnju pa se prošunjaj itd.
Ovo se igra radi atmosfere i da vidiš priču, gameplay nije sad toliko zanimljiv. Svi glumci odradili odličan posao, baš djeluju kao obični radnici koji su se uvalili preko glave. Atmosfera odlična, igram sa slušalicama, zvukovi me istrzaju kad nešto zaškripi ili lupne.
Edge je dao 8, odgedajte neki video najbolje. Ja bih opisao kao Amnesia tip horora, striktno linearan hodnik horor bez zagonetki, kreces se kroz svet igre i bezis od monstruma. Mene nesto ne inspirise industrijski ambijent, zeznuo sam se da odgledam video sa monstrumima, pa znam tacno sta me ceka.
Mene uzasno nervira sto su recenzije postale kao game summary… bukv ti prepricaju igru. Jedan od razloga sto ili pogledam samo OpenCritic brojku ili, ako zelim bas da cujem, pustim zvuk i spustim telefon da ne gledam
Uletis kod nekog ili pustis da neko igra s tobom. Em ti lakse em ces brzo preleteti kvestove i doci do trofeja ako juris platinu. U coop je igra cak i prelaka
Ne znam, ujedno je i to što opisuješ a opet i nije. Znam da ne pomažem puno, ali ja je ne bih nastavljao da me ne zanima gde vodi cela priča i misterija.
Uh, to planiram ako bas bude zagustilo
I deluje kao fun multiplayer experience, al niko mene nece da ceka da pokupim sve moguce po mapi
Ok, onda je možda i isprobam. Makar ima nekog šunjanja, malo bežanja i sl, bitno da nije kao onaj layers of fear fazon i gomila steam indie “horora”.
Inače ne znam da li je neko video te indie horor igre po steam-u ali ono je takav krš da valjda igraju samo oni streamer-i koji vrište i drame na svaki pokret. Screamer-i
Ma to budes radio bas pri kraju kampanje ili cak kad zavrsis glavnu pricu. Nije da ne mozes sve sam jer je ono, okej igra ali nije bas teska.
Ima dosta platforminga pa su deonice i time izazovnije. Srećom skakanje nije potrebno da bude pixel perfect pa samo dodaje na celo iskustvo.
Sad baš igram. Nekih sat ipo vremena sam in game, još se ništa ekstremno nije desilo, tj desilo se ali još nisam došao u situaciju da me nešto juri ili šta god, a da nije scriptovano.
Ali sviđa mi se za sada, lepo izgleda na quality mode-u, voice acting je super, vidi se da su se potrudili oko igre.
Fin build up atmosfere i tera me da vidim dalje šta se dešava ustvari.
Inače video sam jedan klip na instagramu gde je jedan lik sam na tom oil rig-u 3 meseca valjda. To mu je posao kao. I sećam se da sam bio u fazonu, neka hvala prijatelju, i ovako ne znam da plivam.