Šta trenutno igrate? 2023. (Part 1)


Elem, pokrenuo sinoć Odyssey :joy:

Ovako na prvu loptu igra je jako slična Originsu, ko mod da igram. Verovatno sam istu stvar pisao i tada, ovakav tip igre je vrlo ugodno igrati, naročito posle posla – samo ideš i čistiš ikonice, brojevi rastu a mozak odmara.

Možda nije prošlo dovoljno vremena otkad sam harao po egiptu, plašim se da će mi grčka ekskurzija stoga brže dosaditi. Al čišćenje vojničkih kampova je i dalje adiktivno, skoro pa se radujem kad nabasam na utvrdu.

Mnogo lepo izgleda sve, iako mi se Egipat više sviđa ko lokacija. Slična stvar i za protagonistu, simpatična je Kasandra al zasad nema emocionalnog povoda za svoje avanture, u suštini ide okolo i kolje za pare. Kaže nekom liku (Inače isti Ian mcshane), nisam ti ja ubica, a ovamo odjutros ostavila za sobom jedno trideset leševa minimum. (biće da je to ona ludonarativna disonanca o kojoj su mladi gejming novinari onoliko onomad trubili da pokažu koliko su pametni)

Kod ovakvih igara gde je gameplay toliko ispoliran da igraš skoro bez da si hteo, bitna mi je priča. Bajek je hteo da osveti smrt sina i to mi je držalo pažnju (plus je baš bio kul lik). Nadam se da će i Kasandra uskoro dobiti neki jači razlog što se cima, jer ovo neobavezno klanje i krađa teško da će me držati idućih sto sati, naročito ne tako skoro posle Egipta.

3 Likes