Ja od mojih 250 GB nikad ne napunim preko 80 GB. Sto skinem za Xbox to narezem i brisem. Nemam neke velike fajlove pa mi uvek zjapi 2/3 harda prazno :rock:. Ako analiticari kazu do 2014, onda ce kod nas oko 2016.
Ma kakva penzija, ima jos mnogo vremena dok dodje dotle. Videcemo sta se desava, ali ovo je stvarno bezveze i ja ne planiram da kupujem. Tad sam kupio da ne bih imao planinu diskova i da ne bih crkao od rezanja, jer da ja narezem sad napunjenih 1tb, jos se nerviram kad skinem neku seriju, a sezona ima tipa 5gb, pa onda rezem diskove i stavljam podsetnike tacno koja do koje epizode koje sezone su tu, pa na kom je kraj te sezone, pa na kojem pocetak. Vec sam prepunio sva moguca mesta diskovima, zato sam i uzeo eksterni, ali da sam znao da uzmem vise njih. Nisam se nadao poplavi.
Ne znam, ako neko ima ideju kako proci najjeftinije nek podeli. Mozda ima nesto u inostranstvu, ja cu ici uskoro do Italije, iz Nemacke mi moze drug kupiti, nije problem odakle, problem je gde da se prodje najjeftinije.
Ili da se skupimo nas vise pa da svi kupimo.
Odlična ideja da se skupi nas više pa da kupimo gde je najjeftinije isplatilo bi se iz inostranstva ako kupuje više ljudi kakve su cene u ostatku evrope ? Kad bi momci iz XBR Shopa organizovali nešto .