Sta kupiti?

Pozdrav svima ljudi
kao sto vec u naslovu pise ,razmisljam sta da kupim , prodao sam 360 i planiram da predjem na vec sad current gen
Ja bih najvise ulozio 400-450 eura , da li da kupim xo/ps4 ili neki jak komp ?

Zavisi šta želiš, meni je za moje potrebe i više nego dobar xbox one.Koje te ekskluzive privlače sony i ms i biće ti lakše da odlučiš

Teško ćeš za te pare sklopiti jak PC, tako da je bolje da uzmeš konzolu, a na tebi je da odlučiš koju, uglavnom zavisi šta više voliš Uncharted ili Halo. :smiley:

I ja sam isto mislio da kupim ps4 , mene pretezno zanima multiplayer ,jer sam se ja na xbox 360 rgh smoriio igrajuci singleplayer 3 godine :headbang:

To je bio jedan od razloga sto sam ga prodao , jer stvarno dosadi kad ne mozes sa drustvom da malo igras COD ili Battlefield a i onako lagano prestaju izlaziti igre za last gen

dobar je i XO , ali mene ipak vise privlaci ps4

Onda si već odlučio :wink: Kupi i uživaj :wink:

pa ako hoces mp onda definitivno xbox one

Isto ti predlazem konzolu, mada imaj u vidu da nema piraterije. Sto se tice cene evo bas uzeh ps4 350e sa battlefrontom, farcry 4 i watch dog-om, tako da ti se to uklapa u cenu, dok racunaj da za ozbiljniju graficku ( gtx 970) moras dati iste pare.

Na last gen-u sam imao obe konzole, s tim sto sam na x360 imao samo flash, isao redovno na live, a na sony-u cfw.

Sada na ps4 koristim psn i mogu ti reci da nije live, ali je sasvim ok.

Sto se tice odabira one vs. ps4, ja licno sam isao na ps4 samo zbog uncharteda i u opste noughty dog-a, bice sigurno par bomba od igara od njih.

Opet kazem imaj u vidu da nema piraterije, i da su igre poprilicno skupe, pogotovo ako ne kupujes fantome itd, i ukoliko hoced da igras nove igre odmah. Sa druge strane ukoliko si spreman da cekas malo da odigras neku igru bude poprilicnih popusta i prilcno je prihvatljivo za kupovinu. Naravno mozes da kupujes i koriscene igre na disku.

Pa izvazi sta je najboljeza tebe.

Ti si već odlučio da ćeš uzeti PS4 i glupo je da ti sad ovde po topicu pišemo kako je bolje ovo ili ono, u suštini sigurno znaš šta ima na Xboxu, a šta na Soniju, tako da nema tu previše nekog razmišljanja kao naprimer kada kupuješ računar pa kada biraš svaku komponentu, kod odabira konzole je jako prosto, jer u suštini koju god konzolu da uzmeš nećeš pogrešiti i dobićeš mnogo sati zabave.

hvala svima na brzim ogovorima , najvjerovatnije cu uzeti ps4 , nekako mi je za nijansu bolji od xo ali jos se ne znam

Jos jednom hvala puno svima

Jak komp je 800-1000e, a PS4/XO nesto oko 300e. Toliko je samo pristojna graficka karta za PC. 400-450e ti nece kupiti cak ni gaming PC srednje klase. Ali nevezano za to, na konzolnom forumu naravno svi ce ti predloziti konzolu cak i da imas neogranicen budzet.

Xbox ima neke adute. Jeftiniji i stabilniji Live Gold, bolji dzojped. Halo. Imas vec drustvo sa foruma zagrejano za multiplejer.

PS4 je hardverski snazniji, manjih gabarita i tehnoloski generalno superiorniji. Ulazu u PS4 ekskluzive dok Microsoft nije normalan kako srozava Xbox brend sa temporary ekskluzivama i Windows 10 crossbuy. Playstation VR samo sto nije, imaju Playstation now, usudjujem se reci da je daleko vise future proof nego Xbox. Najbitnije, imas likvidan domaci community za razmenu igara, prakticno ti i ne treba piraterija, kupis-odigras-prodas, imas da biras nosilac i guest slotove. Vodi racuna o ovome, jako ti je bitan trosak eksploatacije. Za Xbox nemas klasican share community nego ti treba “share buddy” koji ima isti gaming ukus i sa kojim bi delio 50-50 cenu, ali vidim da neki exploituju MS politiku refundiranja.

Sta god uzeo neces mnogo pogresiti, lepo ces se naigrati sa novom konzolom, tih 300e ne mozes u nista bolje i pametnije da ulozis.

Bio sam uz tebe do ove recenice – majku mu, pa valjda ima jos nesto lepo zivot da ponudi za 300e? :smiley:

Sto je najgore, ne mogu sad ni ja da smislim bolji value for money. Errr… jeftino letovanje sa gomilom one-night-standova? Psihotropske pecurke? Moped? Pitacu lidiju. :smiley:

Ako si fan dobre vožnje ko ja onda One zbog Forze 6 jer GT serijal nikad neće biti na tom nivou japanci su mnogo zagrizli i jednostavno se udavili.

moja preporuka ps4 ma za koje pare…zbog shareinga vredi svaki dinar, realno

Bio sam uz tebe do ove recenice – majku mu, pa valjda ima jos nesto lepo zivot da ponudi za 300e? :smiley:

Sto je najgore, ne mogu sad ni ja da smislim bolji value for money. Errr… jeftino letovanje sa gomilom one-night-standova? Psihotropske pecurke? Moped? Pitacu lidiju. :smiley:

Najbolje stvari su besplatne, ali za tako male novce, tesko. Polovni jugo, mozda. :smiley: Ali ce ti dusu izvaditi sa odrzavanjem.

Iskreno ako kupujes uredjaj prvenstveno za igranje moj izbor bi uvek bila konzola , jednostavno ima tu neki draz i udobnost igranja koju PC nema i to je neko moje subjektivno misljenje.

Sad da li PS4 ili X1 , sto se tice ove generacije moj izbor bi bio PS4 iz vise razloga (za razliku od prethodne generacije gde sam ipak dao prednost i odlucio se za X360)