Sta je Freestyle Dash, a sta je DASHLAUNCH, a sta je DASHBOARD?!?! - OBJASNJENJE

E ovako da pocnem, jer sve od kako se pojavio Call of Duty 2 svi izgleda da ne kontaju neke stvari pa da razjasnim

DASHBOARD je osnovni operativni sistem konzole, zovemo ga i MS DASH to je ono glavno (u FSD ovo je KERNEL)

FREESTYLE DASH ili FSD skraceno je podsistem koji se pokrece iz osnovnog sistema tj klasicnog DASHBOARDA i za fuknkciju ima laksi rad sa konzolom, preglednije menije i neke dodatne opcije, za sada su aktuelne verzije 2.2 i 3.0 - Ne morate da update-ujete na 3.0 jer nema potrebe nista ne donosi novo sem vizuelnog prikaza igara koji je za nijansu lepsi

a sada ono glavno za COD BO2 sto vam treba a to je DASHLAUNCH 3.04

e to je ono sto svi danas mesate, znaci ovo su PATCHEVI i set podesavanja tj opcije koji se integrisu duboko u glavni DASHBOARD i svrha je da omoguce automatsko podizanje FSD-a i jos nekih dodatnih opcija, kao sto je regionfree opcija da konzola moze da pusta pal/ntsc diskove, da ne ide na live, da ne radi update glavnog dasha slucajno i jos sto sta vezano za sam sistem, kada instalirate dashlaunch 3.04 TO JE TO gotovo je instalirano je da vas ne buni zasto u FSD i dalje pise 2.2 recimo ili 3.0 jer tamo ic nikada nece da pise koja je verzija DASHLAUNCH-a vec kao sto rekoh verzija samog FSD-a jer su ovo ODVOJENE STVARI!!!

sad malo jasnije svima? morao sam da napravim temu jer ocigledno je da se ovo zesce mesa sta je sta

Da dodam :
MS dashboard je NXE, standardni dashboard ili operacioni sistem konzole…
FREESTYLE DASH ili FSD je pod okruzenje ili loader koji vam omogucava da lakse pokrecete, manipulisete, brisete, menjate… na vasoj RGH/JTAG konzoli.

DashLauncher je program koji ubacuuje pathceve za MS dashboard- NXE, da bi ste vi mogli da pokrecete igre i ostale zavrzlame na vasoj RGH/JTAG konzoli.

Znaci ljudi Babe i Zabe nisu isto tako ni ono sto vi pricate.

Ovo mora u Sticky, RGH lektira.

obavezno gradivo!!! da se ne mesa vise ono sto nije za mesanje, iako je na kraju sve ovo jedan super MIX koji pokrece RGH masinu :wink: