Srpska gaming industrija

Ima ljudi koji pokusavaju da naprave neke igre u Srbiji. Do sada ih je cetiri normalnih tako reci igara napravljeno. Industrija koja ih je pravila zove se Gameyus. Evo rasprave na dizajn zoni forumu o nekom pocetku da se napravi nesto. Skupivsi se vise modelara boljih iz Srbije da popricaju o ovoj akciji. Jedino sto smeta je ENGINE. :frowning:
Mnogi odlaze da rade za vece firme poput Ubistofta i durgih.:frowning:

Dizajn zona rapsrava

Evo sajta od firme Gameyeus:

http://www.gameyus.com/

Obavezno procitajte ovo prvo, a dole koga zamenima. :slight_smile:

Enemy Engaged 2 - pustinjske operacije

Enemy Engaged 2: Pustinjske operacije - vas ponovo stavlja u ulogu pilota elitnih heliko- pterskih jedinica Ruske i Američke vojske. Nove tri kampanje: Iran, Antarktik i Afganistan vam donose tri nova bojišta - još uzbudljivija i bolja! Visoke planine i duboki kanjoni vam pružaju zaštitu i neponovljiv realističan osećaj dok letite i borite se. Nove kampanje su jos teže, a protivničke jedinice agresivnije!

• Nova tri ratišta - još uzbudljivija i živopisnija
  • Nema linearnih kampanja - sve misije su kompjuterski generisane
  • Preko 120.000 kvadratnih kilometara bojišta - Iran, Afganistan i Antarktik
  • Kanjoni, brda i planine - pružaju idealan zaklon za zasedu
  • Nove vremenske prilike - snežna oluja
  • Novi detaljno urađeni objekti
  • Glasovna kontrola

Enemy Engaged 2

• Moderna borbena simulacija helikoptera sa realističnom fizikom letenja.
  • Tri uzbudljiva realistična ratišta sa po dve suprostavljene kampanje u svakom.
  • Dinamična bojišta u realnom vremenu. Nema linearhih misija ni predefinisanog zapleta.
  • Preko 300.000 kvadratnih kilometara terena za letenje, iznad Libana, Tajvana i Koreje.
  • Raznolika okruženja za borbe uražena sa bogatim 3D detaljima pri promenljivim vremenskim uslovima.
  • Preko 1200 detaljno uraženih vozila na mapi, odabranih među dokazanim klasicima iz stva- rne borbene upotrebe u vojskama širom sveta.
  • Približite se realnosti koristeći glasovne komande da izdajete naređenja drugim letelicama i bazi.

Alliance

• 20 borbenih misija prepunih teških taktičkih izazova
  • Preko 70 različitih tipova jedinica na obe strane, uključujući osoblje posebne namene poput snajperista, lekara i inžinjerije
  • Najdetaljnija i najrealističnija vozila ikada viđena u strateškoj igri, odabrana od borbeno-pro- verenih vozila u realnoj upotrebi u vojnim snagama širom sveta, uporedno sa najnovijim i re- volucionarnim dostignućima iz domena vojne opreme u stvarnom svetu
  • Buduća Borba! Tehnološki razvoj bliske budućnosti, poput robotizovanih vozila i naoružanih bespilotnih letelica
  • Različita borbena okruženja izvedena u raskošnim 3D detaljima pod širokim rasponom vre- menskim i svetlosnim uslovima
  • Glasovna kontrola sa podrškom prirodnom jeziku
  • Nema skupljanja resursa, konstruisanja - samo akcija i strategija u realnom vremenu

Will of Steel: Čelična volja

• Moderna 3D strategija u realnom vremenu
  • Igrač je u ulozi generala koji komanduje Američkim marincima u Afganistanu 2001. i Iraku 2003.
  • Realistično ratovanje i borbena okruženja
  • Izuzetno detaljni objekti u igri
  • Upravljanje jedinicama glasovnim komandama
  • Noćne i dnevne misije sa realističnim vremenskim uslovima
  • Više od stotinu različitih tipova borbenih jedinica i naoružanja
  • Bez sakupljanja resursa i izgradnje baza.

Ima ih jos, npr.:

“Genesis Rising” - Metamorf
“Pyroblazer” - Eipix

Vau covece al smo kreativni.
Dajte nesto da nije simulacija,strategija ili voznja…
Zar nije bila neka pucacina koja se zvala rat na Kosovu,ili tako nesto…

Mora di ima bar neka igra sa puno akcije :D.

Kada hocu da udjem na sajt, Avast prijavljuje trojanca. Jel’ se javlja to jos nekom?
P.S. Presao sam ME1 po drugi put, ovaj put Wrex zivi i spasio sam Council :smiley:

Ima mod za Battlefield 2. Rat na Kosovu koliko se ja secam.
Lose uradjeno, ali ipak da se i neke pucaljke neko setio.
Znaci nije prava igra nego mod za igru.:frowning:

PS: Na koji sajt od ova dva.

Pyroblazer je odlican… Nista posebno ali ume da bude zabavan… uzasno tezak takodje…

Ne znam zasto nisi naveo Eipix u prvom postu?

Oni imaju dobre igre, npr. Pyroblazer za koji ste svi verovatno culi, a skoro je izasao i ZIRO, zanimljiva logicka igra.

Prema mom misljenju Eipix je najozbiljniji razvojni tim odavde, uz CroTeam naravno (Croteam je napravio Serious Sam-a).

Joj njih sam zaboravio da dodam. Oni su bese oni iz Novog Sada. :slight_smile:
Odlicne su im igre!!!:slight_smile:

Edit: Cuo sam da ih neki mrze ne znam ni ja zasto.
Imam 13 godina i ne mislim nikom lose, ako to mislis.

PS: Po cemu je to poznat Cro Team osim po Serious Sem-u?

Po Serius Sam The Second Encounter :smiley:
P.S. Gameyus mi prijavljuje virus.

Ne znam sta tamo ima kao virus?
Dobro evo sace i Serious Sam 3, ali me zanima sem tog serijala sta su pravili.

I meni pokazuje trojanca…

Pa kako ne znas boze, oni su napravili “poznati” Football Glory za Amigu 500 i Amigu 1200.Izdat je 1994. godine.

Ma strava.:slight_smile:
Ko ce se jos secati igre stare 15 godina covece.
Nesto sto je u 3D ne sto je gore od igrice na telofonu.

Jesi li ti onda igrao poznate spektronove igre. :smiley:
Ja jesam i puno su poznatije od tog fudbala.

Najbolji fudbal je Hobo Soccer za atari 5200 :wink:

Ima preradjena verzija za komp… to je jedina igra koju vec godinama igram na kompu… jednom dnevno upalim hobo soccer i cepaj 2 partije…

Ukucajte u google samo hobo soccer i imate link da skinete gde hocete :slight_smile:

2D ili 3D igra? Pošto si rekao Amiga pretpostaviću 2D :smiley:
P.S. Verovatno jesam u pravu jer prva konzola sa 3D čipom je Super Nintendo.

E sad sam przio Hobo Soccer pobedio sam prvo na amateur 17:0 :smiley: :D,pa onda na professional sam pobedio 13:4 i na kraju sam jedva pobedio 4:3 na hobo tezini :slight_smile:
Igra je dusu dala za razbijanje vremena :slight_smile:

CroTeam je napravio NitroFamily,onda po jednoj njihovoj simulaciji fudbala (da ne kazem kojoj)…

Sry na duplom,a da,nasi ljudi su napravili igricu Balkanski Konflikt,genijalna igrica za Amigu500,ali niko nema ostatke njene(ima al osteceni)…Eto ako neko ima ostatke Balkanskog Konflikta,apelujem ako mogu da od njih naprave ROM i da ih uploaduju…Igrica je divno zanimljiva,jedina igrica na cirilici.
http://retrospec.sgn.net/users/tomcat/yu/Amiga/Wanted/Html/BalkanskiKonflikt.php