Srbin osmislio nezvanični logo za Sony Playstation 4!

Iako će Sony dizajnirati logo za novi Playstation 4, niko ne može sprečiti gejmere da se i sami ne poigraju sa budućim izgledom obeležja omiljene konzole. Tako je Srbin Nemanja Blagojević osmislio najbolji izgled logoa na jednom svetskom konkursu.

Tweet

NemanjaB. / 99designs.com

Njegova ideja logoa za PS4 pobedila je 4.830 drugih na konkursu 99designs, najveće društvene mreže za grafičke dizajnere.

“Ovaj dizajn je upravo ono što smo tražili – jasan, kreativan i prepoznatljiv. Mislim da se uklapa i u raniji Sony-jev izgled, ali je takođe usmeren i ka budućnosti. Svaka čast, Nemanja”, napisao je na administrator sajta 99designs potpisan kao Justin99.

Na ovoj australijskoj mreži za dizajnere svako ko poželi može predložiti konkurs za novi izgled obeležja prepoznatljivih brendova na kom mogu učestvovati svi članovi sajta.

Iako firme, kao ni Sony u ovom slučaju, nemaju ništa sa konkursima, 99design je vrlo uticajna mreža koja redovno prati i komentariše grafička rešenja za svetski poznate brendove.

Sony će posle sedam godina izbaciti novi Playstation, četvrti u nizu, a iako se očekivalo da će gejmerima na pompezno najavljenoj prezentaciji u Njujorku biti ponuđeno više - još ne zna kako će PS4 izgledati, koliko će koštati, niti kada će se tačno pojaviti u radnjama.

Ipak, gigant je obećao značajan hardverski korak unapred, moćnu grafiku, ali i mnogo izraženiju “društvenu” komponentu, uvezanost sa Facebookom, video streaming i još mnoge novitete.

Što se datuma tiče, PS4 stiže pre Božića, na vreme za prazničnu sezonu, a o ceni se samo spekuliše. Britanci tvrde da će koštati oko 350 evra.

izvor: b92

al si napisao sony playstation, da te vidi nemanja ubio bi te :smiley:

inace dizajn je fenomenalan, svaka cast na ideji

ispravi molim te,kasno sam video,samo sam kopirao naslov,nisam ja pisao!

Bilo bi lepo da novi xbox/ps4 kostali oko 350-400eura :smiley:

zato sto ako bi kostali 450 to onda ne mere?

rekao sam samo otprilike…jer 500 eura sigurno nebi dao u starnu za konzolu…

Kakvi su ostali ako je ovo proglaseno za najbolji :smiley:

Pročitajte lepo, taj 99design nije zvanični konkurs niti je Sony lud da uzima amatere da im prave logo. To je čisto glupiranje, piše da nema nikakve veze sa Sony-em.

Inform before post :slight_smile:

EDIT: Jao vidim da je izvor B92. Kako su ti ljudi glupi i neinformisani! Živote koje gluposti oni pišu. Novinarstvo u srbiji NULA.

Debili ****te.

Da je novinarstvo u Srbiji 0,bar malo bi tu bilo istine.
Novinarstva kod nas nema.
Mozes da ga definises sa -1.

kad Srbin nesto osmisli to je osmisljeno za vek i amin

Jeste, zato što smo mi Nebeski Narod, očevi svih nižih bića u ovom univerzumu.

Dok je Srbin viljuskom ‘boc’… :smiley:

Hahaha, ocu ja da izjavim nesto… za dnevnik. :smiley:

Bitno je samo da u naslovu stoji “Srbin” zbog broja klikova :slight_smile:

Takve vesti uopšte ne čitam, kao i one o pucnjavama u američkim srednjim školama, novim smrtonosnim virusima, Kim Kardašian i nuklearnim probama Severne Koreje :slight_smile:

EDIT: i one o navikama u ishrani Novaka Đokovića i humanitarnom radu njegove porodice.

Hahahaha , samo zbog naslova sam hteo procitati ovu temu .

isto :smiley:

ni 360 nemas ni 2 godine,a vec bi novu…