Spotify konačno u Srbiji

Od danas nalazimo se na listi podrzanih zemalja. Ja imam neki premijum nalog koji sam dobio odavno i kotistio sam ga za vreme korone non-stop. Morao sam preko VPN da cackam kako bih pokrenuo aplikaciju. Sad fala Bogu automatic :grinning:

5 Likes

Koja je razlika u odnosu na Deezer?
Deezer koristim posto ga imam dzabe uz neki Telenor paket.
Deezer nije los, ok mu je baza muzike. Malo je konfuzan i dosadan za rad.
Pogotovo mi smeta kada pustam muziku u kolima gde su sve opcije male, skrivene, ni najmanje intuitivne…
Aplikacija je 100% za pesake ili jos bolje reci za sedece korisnike :smiley:

Ja sam vec toliko navikao na Deezer i koristim ga vec 10 godina, ne bih ga menjao ni da mi platis. Spotify je tada imao prednost u boljoj bazi, ali sta god potrazim na Deezeru, ima. Banalan primer, prekjuce sam trazio Last of Us 2 OST i naravno odmah sam pronasao. Popularan je danas je podjednako pa postoji i kao smart app na konzolama i televizorima, isto kao i Spotify. Strimuje nekompresovan audio u FLAC-u koji daje CD kvalitet, za razliku od Spotify-a, a uglavnom se smatra da Deezer ima i bolji interfejs. Ukratko, ako imas u paketu “besplatan” Deezer, ne menjaj.

2 Likes

Ma sigurno da nceu da prelazim sa ovog “dzabe” na neki koji placam pa makar i 5e
Ali mi Deezer mi bas nesto ne lezi intefejs. Odvratan je barem meni.
Nije mi intuitivno. Aj sve dok sedim je ok. Ali kada sam u kolima a tu ga koristim stalno tu me smara sto su ikonice odvratno male, play liste nisu velike ikonice, nije odmah cim udjes u app vec ono moras da uradis jos koji korak…
Prosto nije bas naj naj resenje za kola.

Hm, moram da priznam da nemam pojma kakav je app za kola, tj za CarOS :smiley:

Ma nema app za kola, nego na telefonu ali nije ok koristiti u voznji.
Prosto nije prakticno. Bilo bi bolje da imam automatik kola :smiley:
Dobro, nisam lik koji pise poruke ili cacka telefon dok vozim. Mogu da se javim nekad ali ne volim da pricam dok vozim. Poruke nikako.

Vredi probati pa sta bude.
Koristi li neko Pandoru? To sam koristio u US

Isprobao i meni je to totalno isto kao Deezer, a imam ga za dž… Jednostavno sve što sam ikada tražio ima na deezeru, od naših narodnjaka, do Theme Songova iz serija i filmova…

@jahalang0112 radi deezer i na android auto, ja sam ga koristio u službenom autu u Telenoru… I Deezer je odlično implementiran u Waze mape, jer im je mislim vlasnik ista kompanija…

1 Like

To se slažem u potpunosti… Mislim super je on, sve fino šljaka… Čak sam i ja čekao da dođe već, da vidim kakav je… Mada kažem ništa ni više ni manje od onoga što sam očekivao…

Bas to, taman sam napravio neke liste, navikao na neke stvari. Prelazak zato cini tezim.
Ali ako je bolje i prakticnije sto da ne…
Jedino sto mi je Deezer dzabe.

Ah, da.

Car OS, boze. :man_facepalming: I zvucalo je previse dobro.

1 Like

Na Spotifaju sam već pet godina i prezadovoljan sam. Od muzike, do playlista i podcasta. Ipak najbolja stvar je njihov agoritam za preporuku muzike, koji u 90% slučajeva pogađa šta mi se sluša i u kom trenutku. Kad ne znam šta ću da slušam uđem Your Dicover Weekly ili Release Radar. A pored toga tu je nekoliko lista kreiranih prema onome što sam slušao, i lako mogu da se prebacim u bilo koji mood sa klikom jer je i muzika tako klasifikovana:

A super je i integracija sa svim mogućim uređajima, nešto slušam na telefonu, nastavim na kompjuteru na poslu, prebacim na Xbox ako hoću da slušam umesto soundtracka koji je u igri.

7 Likes

Ovo je prilicno cool opcija i jedini razlog zbog koga bih ja razmisljao da se prebacim. Ali, nekako mi uvek bude zao game sountracka, ako ubacim svoj.

Ima i Deezer nekakav flow, ali mi se cini da je Spotify to nekako bolje resio + moze da kreira “radio stanice”.

Danas ga pokrenuo u kolima i odlično radi, interfejs prilično jednostavan za upotrebu

Ok je za multiplayer igre i vožnje jer tu sam soundtrack nije toliko bitan, samo staviš da je tiši od zvučnih efekata u samoj igri (ako je važno da čuješ korake protivnika npr).

Ijaoo al mi leglo ovo ko budali samar. Samo jel zna neko kolika je potrosnja interneta kada strimujem preko spotify? Za klackanje u busu dusu dalo.

Jel smo bese dobijali premium uz xbox game pass ili tako nesto je bilo? Kao nagrada.

320kbps je max kvalitet u spotify tako da ne bi trebalo da vuce mnogo interneta. Tacnije poprilicno malo ce da trosi.

Ok, nije tragedija.
Kod Telenora je super kada imas Deezer uz paket dobijes i 10gb interneta samo za Deezer.
Verujem da ce i ovi sa nekim da naprave kombinaciju kao Deezer sa Telenorom.
Realno ko ce bre kod nas to da plati.

8e mesecno za 6 clanova… Nije uopste mnogo.