Spotify je sada i zvanično live na Xbox One konzoli

Najglupljem (verovatno) mogućem eksluzivitetu je izgleda došao kraj, i posle 3+ godine na PS4, Spotify servis stiže i na Xbox One konzole. Muzika u pozadini igara sa sopstvenim plejlistama, mljac!

2 Likes

S druge strane time ce kanibalizovati sopstveni striming servis.

Ja bih voleo Deezer negde…

Očigledno im je svejedno za Groove ali je dobro za Spotify usere i generalno korisnike da imaju više opcija.
Nisam probao nijedan drugi servis osim Spotify-a tako da ne znam kako tačno rade, ali ovim sam prezadovoljan, kao i brojem uređaja na kojima ga mogu imati aktiviranim a i baza mjuze im je odlična.

Ja dosta koristim Deezer, a Spotify valjda ne radi iz Srbije bez VPN?

Da, ne radi, ali je dovoljno sa VPNom da se loguje jednom i onda si dve nedelje miran pa ponovo login ako zatraži.

Koji smor. Ma sto se mene tice imam Deezer i verovatno ne bih pored toga placao jos jedan streaming servis. Ne znam kakav je Groove, probao sam ga na kratko u Forzi Horion 3 u trial periodu i vrteo je nekoliko popularnih pesama lol. Al Spotify je svako kralj muzicke industrije…

Uzgdred, nevezano za temu, moram da te ispravim najgluplji ekskluzivitet je ipak Skype na Xboxu jer Sony jednostavno nema apsolutno nikakav video chat app u ponudi, makar kao zamenu, ako se ne varam.

No bilo kako bilo, sjajna stvar. Ovo mnogo znaci.

I Groove i Pandora su mi bolji od Spotify-a, pandora kao besplatna alternativa a Groove nazalost mora da se plati ali onda je vrh imaju cak i spotove od vecine pesama i sve sta sam ukucao bilo je dostupno.

Piratebay je najbolji :smiley:

Ja tako na 2 nedelje aktiviram preko VPn spotify kada slusam ali hej dobra alternativa za sve one koji to koriste svakodnevno.

1 Like