Karius najgori golman koga sam vidio da brani na profesionalnom nivou.
Ramos najvece govno u istoriji fudbala, gnjida. Baleove makazice za udzbenike.
Rutinski su odigrali plus greske golmana nerealne pogotovo za finale.
Koliko god mi se ne svidjali Real i Barsa, bolje i ovako nego neka sugava liga od 10 timova jer ce posle ove dominacije sigurno poterati pricu na visi nivo. Nadam se da se to NIKADA nece ostvariti.
Ramos odradio najveci posao za Real
Salahova sezona zivota mozda se pretvorila u najgoru nocnu moru,ko zna da li ce na svetsko prvenstvo zbog povrede…
… a ja mislio da Pepe nema naslednika u Realu. Ovaj Ramos je mozda i gori. Mesar, ciji je cilj bio da izbaci Salaha iz igre.
Golman bez komentara.
Lijepe vijesti: Salah ipak igra na mundijalu!
Kakva igracina jebo te! Da nema Lebrona ovakav Cleveland ne bi igrao ni play off.
Veceras Houston-Gsw nadam se prolasku GSWa
Da, i dalje ne verujem sa kakvim timom je osvojio East. Odigrao covek svih 48 minuta, nije izlazio iz igre…
Meni iskreno to nije kosarka da se sve igra na jednog coveka…nadao sam se da ispadnu i kavsi a svakako i gsw cisto da ne bude isto svake godine
Ima istine, u NBA se sve vise i vise ide da to bude gledano i da je odlican show ali i Lebron nema neku ekipu koja moze napraviti prevagu, covjek stvarno igra fenomenalno i bukvalno dominira.
Pa igraju na jednog coveka kada ostali ne mogu vola u dupe da ubodu…
Bekovske pozicije im imaju jadne procente suteva, tu prvenstveno mislim na JR Smitha i Korvera koji svaku utakmicu omase po 5 otvorenih trojki…
Mnogo mi je gadnija ona glista Durant -.-’
Pa i Tompson je antipaticniji od Karija… Sve u svemu najodvratniji tim ikada… Idemo Rakete!
@Exo jesi napunio 15?! Da li je moguce da postoji punoletna osoba koja navija za ove ljigavce? Uzas…
Sta tebe briga za koga navijam i ti znas da li ja imam 15 godina? Moj problem za koga ja navijam gledaj svoja posla. Pratim GSW od 2013 dok jos nisu krenuli da osvajaju i volim Curryja jer je fenomenalan i svoja su ekipa boli ih sta drugi kazu idu na svakoga da ga gaze i to mi se svidja. A ti slobodno navijaj za debelog egoistu Hardena.
Blago vama, ja navijam za Bulls-e jos od ere MJ-a (doduse bio sam klinac, mozda 5godina)
A pogle ih sada…
Steta sto su Bullsi pali ovako nisko, drago mi je sto se Boston vratio, valjda ce i Lakersi ubrzo…
Mada Bullsi sklapaju perspektivnu ekipu imaju Lauri Markkanena koji je vrlo mlad i vec je pokazao da se moze ozbiljno na njega racunati tako i za Zach Lavinea ako malo poradi na glavi Ne znam kako stoje na draftu ovu godinu ako ubodu nekog dobrog mogu da se izvuku iz ove krize.
Ti nemas ni 15… Preko 13 tesko… Kakav mozak Uzmi bendzos prijatelju
Strasno, ti si ovde prvi poceo da pricas gluposti! Znaci ako neko navija ili gotivi drugi tim a ti ga ne gotivis on je dijete ili glupa osoba ili slicno? Druze ako ti se ne svidja iskuliras i to je to a ne da smaras svojim glupim komentarima. Ali hajde necu da se spustam na tvoj nivo, uzivaj.
@Exo
Pa Lakersi su rekli da ce ozbiljnu ekipu praviti sada, videcemo…
A Bulls-i, pa tesko. Lavine i Markkanen su i dalje samo prosek. Jedna zvezda ne bi skodila.
@von_Brcoos
Sta ti je, sto napade coveka
Nikoga ja prvi nisam napao. Pitah coveka koliko godina ima jer nisam jos sreo nekoga da volis GSW, a da pritom nije klinac ili se ne sprda… Momak je odjednom istripao neki kriminal -.-’
Ako ko treba da iskulira, nek iskulira on. Samo sam pitao koliko godina ima… A njegovo dalje ponasanje mi govori dovoljno.
@Exo Iskomentarises, izneses misljenje i onda kao necu da se spustam
Mozda je Durent malo gotivniji lik od Ekse
Ja se secam ja sam navijao za Roketse tamo 90ih , ona generacija sa Olajdzuvonom, Barklijem, Drekslerom, Sem Kaselom, Mario Elijem, steta sto su oba finala zapada izgubili od Jute i nisu uspeli da dodju do velikog finala sa Cikagom.
Generalno danas u NBA jedina ekipa za koju sam stvarno navijao u poslednjih 10, 15 godina , od kako se raspala generacija onog cuvenog Sakramenta, su San Antonio Sparsi, Parker, Manu i Dankan verovatno najbolji trio u istoriji kosarke i generalno nacin rada, selektiranja igraca i filozofija kosarke Sparsa dosta odskace od ostalih NBA ekipa.
Ove sezone su Juta i Fiadelfija ostavili najjaci utisak na mene , pogotovo Juta, igrali su verovatno najbolju kosarku u ligi ove sezone.
Steta za Boston , mada generalno ipak su povrede ucinile svoje , pored Irvinga i Hejvorda koji nije igrao cele sezone falili su im jos i Tais i Larkin , igrali su prakticno sa 6,7 igraca u rotaciji citavu seriju , mada generalno nocas su odigrali neshvatljivo lose, mislim sa sutem za 3 poena 6 od 38 ne mozes ni da ocekujes drugaciji ishod i uopste mi nije jasno sto su toliko navaljivali na taj sut za 3 a videli su da ih ne ide i jasno im je bilo da nemaju ni jednog klasicnog sutera u ekipi.