Livestream za Djokara vs Murray, ako neko ne moze na TV-u da gleda :
Live commentary from skysports3: “I hate to say it but he’s toying with him!”
To procitao na b92 ?
Nisam ni reko da je moj :P, a mozda sam i tamo postavio
Popizdeo sam za Buducnost-Partizan. Upalio sam poslednja 2-3 minuta, i nisam mogao da verujem da su sa 72-79 preokrenuli na 85-79. Odigras 3 minuta lose i upropastis celu sezonu. Da ne pricam koliko je to lose sveukupno za srpsku kosarku, ne samo za Partizan.
I meni je krivo sto si izgubili bas bi bilo lepo da imam dve ekipe u evroligi i nadao sam se tome ali hebiga.Nisu smeli da dozvole 13-0 seriju na kraju znaci ono je smesno… Al sudija je napravio gresku na kraju koja je mozda i presudila.Nije smeo da prizna onu trojku Sehovica jer je Planinic il neki drugi igrac dirao mrezicu
Naravno da nije smeo da prizna, to mogu da ti potvrdim kao kosarkaski sudija. Za povlacenje mrezice se inace dobija tehnicka greska. Tako da je potencijalno Partizan trebalo da ima slobodno bacanje + lopta sa strane. Doduse, to se dodeljuje za namerno povlacenje, tamo se moze reci da nije bilo namere, ali u svakom slucaju nije smelo da se prizna.
Meni uopste nije bilo jasno sto je covek povlacio mrezicu… Jbt, kakav bog…
Jel’ gleda neko Nola, jopet mi kida živce aaaaaaaaaaa…
Sent from my D6603
Nakon Jelene, Partizana u kosarci, ako Nole izgubi, bice bas crn dan za srpski sport.
Na svu srecu, ispostovao nas Nole
Mene je i barsa ispostovala
Ukoliko Partizan tuce crvene, plasim se da zbog netransparentnosti nece igrati evroligu :smoke:
Ali ih neće tući tako da nema frke
Sent from my D6603
Videcemo
Namestio Dule. Ide na sve ili nista, ili dza ili bu. Boli ga patka za kosarku. Ne moze niko da me ubedi da u poslednjih 3 min, mi igramo 1na1 skoro svaki napad i forsiranje Akonjona. To nismo mi. Sumnjivo mi tu mnogo.
Jos jedan odlican tekst Sase Ozma
http://www.b92.net/sport/teme/ozmo.php?yyyy=2015&mm=03&nav_id=971842
Ma bicete vi opet u evrokupu ne brini nista
ovaj komentar treba da udje u anale sporta i sportskih poznavalaca,a i u anale ovog foruma… nijedna jedina rec nema veze s mozgom,doslo mi da se valjam od smeha dok sam pokusavao da shvatim sta je napisano…:headbang:
a ti “stella rossa” navijas za drzavni sns projekat iz zeleznika mozda??? sta se ti brines oko toga gde cemo MI da igramo,videcemo za tacno mesec dana gde ce ko da igra,i u kosarci i u fudbalu!
Alo momak, smiri doživljaj, nije ti ovo blic/b92/kurir pa da ostavljaš takve nezrele komentare, slobodno ih zadrži za sebe, mani se ćorava posla, neće biti dobro.