Split Fiction™ | Official Reveal Trailer

2 Likes

Jedva cekam!

pretpostavljam da friend na ps mora imati ps+ za online igranje

Mislim da je trebalo i za It Takes Two.

ladno smo zajedno igrali It Take two :smile: nisi bio los

1 Like

Neće nas razočarati ni sa optimizacijama
EA reveals

Series x dinamic 4k 60fps
Series s 1080p 60fps

1 Like

Ekskluziva?

Ne biće i za PlayStation i za PC :slightly_smiling_face:

Odgovor sa malim zakašnjenjem :grin:

Bomba! :bomb:

3 Likes

Wow… ovo trenutno ima vecu ocenu i od It Takes Two :grimacing:
Ne sumnjam da ce biti neverovatna co-op avantura! Bas slabo takvih igara imamo.
Sad iscekujem 6. Mart! :smile:

1 Like

Mene jedino smara što nema nikakve opcije za solo play. Kontam da je poenta da se igra u dvoje ali desi se da nema nikog online on ovih mojih, (a i kad se skupimo, igra se Apex, cod ili neki multiplayer) a ne igra mi se sa random likovima online ovakav tip igre i iz tog razloga nikad ni nisam završio It Takes Two. Svidela se igra meni i drugaru, bilo je top dok smo igrali ali nismo posle mogli da se uskladimo sa terminima za neke duže sesije, vratili se par puta posle mesec dana ne igranja, nismo znali ni gde smo, ni šta se desilo, sve pozaboravljali i batalili.

1 Like

Bukvalno ista prica. It Takes Two sam uspeo da zavrsim sa bivsom devojkom, ni sam ne znam kako sam uspeo da je nateram :sweat_smile:, A Way Out kad je izasao sa sestrom sam zavrsio, dok za ovo nemam pojma, a deluje veoma zabavno.

1 Like

Kupi ovu ediciju igre. :smiley:

5 Likes

Ovo ce da se proba a taman sam otkazao gamepass

@NmY @MitraljezaC lepo pitajte mene i rešite problem ja sam uvek online :grin:

I ja sam it takes two i a way out prešao sa devojkom, ali za ovo mi kaže da joj izgleda teško i da ne veruje dal će uspeti da odigra :pleading_face:

1 Like

E ali evo bas IGN kaze kako je uzivancija igrati igru jer nije uopste teska i za nove igrace.
Fazon, igra ne kaznjava toliko i nudi preskakanje checkpoint-a za neiskusnije igrace jer zeli da se akcija/avantura stalno desava.

1 Like

U prevodu narodski rečeno ja preskočim svaki put dok ona padne svaki drugi, ali bitno igra ide dalje ne vraća nazad odmah je prebaci (teleportuje) do mene i tako teraj napred😆

Sećam se tako za a way out onaj deo gde se voze motori prelazili smo 40 min. Znači ladno od tri moguće putanje ode ona u basamake, sreća pa nije vraćalo od samog početka pa smo tako prelazili metar po metar :sweat_smile:

1 Like

Ista situacija, mi smo bili zaglavili kod nekog preskakanja bukvalno sat vremena patnje da sam na kraju uzeo oba dzoja i stavio na sto i tako prosao taj deo. Nije bilo druge opcije :sweat_smile:

A za ovo videcu realno velike su sanse da nekog ovde cimnem da predjemo :mechanical_arm:

1 Like

Ahaha i taj slučaj mi je jako poznat, ova moja pokušava pokušava i na kraju se iznervira i samo kaže aj pređi mi :laughing:

A tek da ne pričam za one mini igre u it takes two pa nedo mi bog da pobedim ili sam na*ebo, ili se gasi konzola ako baš preteram, pa ja onda popustim pustim je i onda krene fazon ha ha ha ti si mi neki gejmer a ja te razbila nemaš pojma :sweat_smile::sweat_smile: i tako životarimo si :laughing:

A što se mene tiče cimni odigraćemo ja sam ti uvek na liniji :grin:

2 Likes