Na Joystiq-u se pojavila vest da se Spec Ops: The Line multiplayer beta proširuje na više igrača. Sigurno ste čuli da je manji broj ljudi pozvan da učestvuje u ovoj beti tokom meseca jula.
The Line nema nikakve veze sa prošlim delovima Spec Ops serijala. Igra će pratiti priču kapetana Martin Walkera koji je poslat u post apokaliptičnom Dubai sa svojim timom. Dubai je bilo bogato područje sa dosta uglednih ljudi dok pešcana oluja nije zakopala grad. Neki su morali da ostanu tokom evakuacije grada. Jedan od ljudi koji su ostali je pukovnik John Konrad koji je ostao u gradu sa svojom vojskom kako bi pomogao građanima da se evakuišu. Posle nekoliko nedelja vojska se plaši da su se pukovnik i njegova armija izgubili u uništenom gradu…
Igra izlazi za PC, Xbox 360 i PS3 tokom sledeće godine.
Igrao sam davno na PS1 neki Spec Ops (nivo u šumi, mračno bilo), i to je sve što se sećam
Grafika i gejmplej mi se sviđaju, nadam se da će ispasti solidna igra.
Meni ovo mnogo mocno izgleda.Pre svega prica - Pomislio sam da ce biti nesto tipa Crysis - Neka cudovista / virusi itd … Kad ono pescana oluja Evakuacija grada itd. Ovako nesto nisam video. Barem ne iz trece perspektive.
Grafika izgleda sjajno, kao i gameplay. Malo me podseca na Uncharted, mada to je dobra vest za mene posto nisam imao prilike da ga igram
Stigao sam do 3 chaptera i izbrisao (pc). Najvise me razocaralo sto bombe eksplodiraju kao PETARDE, tacnije samo PUFF. Grafika je dobra, malo podseca na Uncharted 3, ali mi je UE 3 vise dosadio. Jedino ima zanimljivu pricu.