Meni ovo izgleda brutalno dobro, dugo nisam video lepŔi art style.
Da moglo bi ovo ispasti zanimljivo.
Kakav artstyle i joÅ” stop-motion, sve ima oseÄaj prepriÄavanja južnjaÄke mraÄne legende. Ovo jedva Äekam.
E ova igra mi je first pick sa showcase-a
Aha, stop motion je? Nisam bas siguran, delovalo je nekako jerky, kao da je los framerate. Pomalo su konfuzna desavanja u trejeru, neki dzinovski krokodil odjednom se pojavljujeā¦ Ali slazem se, bas dobro izgleda.
Meni izgleda kao da igrica secka. Ali je lepa.
I meni se Äinilo da je framerate ali poÅ”to je samo bilo u cutscenes možda jeste samo stop motion.
S obzirom da se framerata i ukupna optimizacija popravljaju vremenom razvoja igre, kontam da do sledeÄe godine ne bi trebalo da bude tih padova.
Nije mozda āstop-motionā nego je stop motion. Nekako je zalosno koliko ljudi nista ne zna o animaciji i pisu da āigrica seckaā. Slogirala sam se nekim komentarima. Neki zaista ne zasluzuju nista bolje od COD-a i ostalih generickih igara.
Artstyle i stop motion se ovde savrÅ”eno poklapaju. Äitav taj analogni trip pomeÅ”an sa southern gothic priÄom = SOLD!
Sve vreme dok gledam igra mi osmeh na licu. Kako je lepo videti nesto sveze! Setting, grafika, dijalozi, magicni realizam, mnogo dobro. Borba s onim demonom je jos bila najslabiji momenat.
Ali muzika, totalno su uboli vajb.
Ajde ne lupetaj. Koji bre stil. Kada preskace secka. Nije govno nego se posrao pas. Fenci naziv za secka. Taman za epi napad.
Koji COD? Ne lozi se.
Aman, stop-motion je legitimna umetnicka forma, znas i sam. To je namerno uradjeno da se docara osecaj animiranog filma, ne secka iz tehnickih razloga pobogu.
A sta je problem sto je devojka crnkinja, potpuno ima smisla za milje. Cak i nije inkluzivnost, gde ce biti ako ne tu. Ne treba preterivati sa zamerkama.
Na temu inkluzije i razliÄitosti, ima nekih situacija gdje se to malo gura ali u velikoj mjeri samo anti woke publika preuveliÄava stvari stalno. Ne mora biti ni crnkinja, vide ženu glavnog lika i odmaā je woke.
Ova me izrazito nervira kako je arogantna i bila je takoÄe arogantna za vrijeme one Sweet Baby Inc. kontraverze ali ovo je dobro rekla. Gejming industrija je raznolika prirodno, ne zato Å”to je neko tjera da bude raznolika. Zato Å”to je svijet raznolik.
Sve je to slatko sto ona prica, ali stvari su u proslosti morale malo da se āgurnuā da bi stigli tu gde jesmo Kao i za sve u zivotu - exposure.
Phantasmagoria 2 je hodala, da bi TLoU Part II mogao da trci.
Svakako me raduje da ce ova igra mozda usreciti neku crnu tinejdzerku koja ulazi u svet gejminga
30-minutni dokumentarac o South of Midnight od Compulsion Games i njihovoj viziji za igru sa novim gameplay-om.
Ovaj deo sa muzikom je epic, kako su snimali, sa kim i gde .