South of Midnight - Gameplay Reveal - Xbox Games Showcase 2024

5 Likes

Meni ovo izgleda brutalno dobro, dugo nisam video lepši art style.

1 Like

Da moglo bi ovo ispasti zanimljivo. :wink:

1 Like

Kakav artstyle i još stop-motion, sve ima osećaj prepričavanja južnjačke mračne legende. Ovo jedva čekam.

4 Likes

E ova igra mi je first pick sa showcase-a

3 Likes

Aha, stop motion je? Nisam bas siguran, delovalo je nekako jerky, kao da je los framerate. Pomalo su konfuzna desavanja u trejeru, neki dzinovski krokodil odjednom se pojavljuje… Ali slazem se, bas dobro izgleda.

Meni izgleda kao da igrica secka. Ali je lepa.

I meni se činilo da je framerate ali pošto je samo bilo u cutscenes možda jeste samo stop motion.

S obzirom da se framerata i ukupna optimizacija popravljaju vremenom razvoja igre, kontam da do sledeće godine ne bi trebalo da bude tih padova.

Nije mozda “stop-motion” nego je stop motion. Nekako je zalosno koliko ljudi nista ne zna o animaciji i pisu da “igrica secka”. Slogirala sam se nekim komentarima. Neki zaista ne zasluzuju nista bolje od COD-a i ostalih generickih igara.

4 Likes

Artstyle i stop motion se ovde savršeno poklapaju. Čitav taj analogni trip pomešan sa southern gothic pričom = SOLD!

3 Likes

Sve vreme dok gledam igra mi osmeh na licu. Kako je lepo videti nesto sveze! Setting, grafika, dijalozi, magicni realizam, mnogo dobro. Borba s onim demonom je jos bila najslabiji momenat.

3 Likes

Ali muzika, totalno su uboli vajb.

2 Likes

Ajde ne lupetaj. Koji bre stil. Kada preskace secka. Nije govno nego se posrao pas. Fenci naziv za secka. Taman za epi napad.
Koji COD? Ne lozi se.

2 Likes

Aman, stop-motion je legitimna umetnicka forma, znas i sam. To je namerno uradjeno da se docara osecaj animiranog filma, ne secka iz tehnickih razloga pobogu. :rofl:

A sta je problem sto je devojka crnkinja, potpuno ima smisla za milje. Cak i nije inkluzivnost, gde ce biti ako ne tu. Ne treba preterivati sa zamerkama.

1 Like

Na temu inkluzije i različitosti, ima nekih situacija gdje se to malo gura ali u velikoj mjeri samo anti woke publika preuveličava stvari stalno. Ne mora biti ni crnkinja, vide ženu glavnog lika i odma’ je woke. :grinning:

Ova me izrazito nervira kako je arogantna i bila je takođe arogantna za vrijeme one Sweet Baby Inc. kontraverze ali ovo je dobro rekla. Gejming industrija je raznolika prirodno, ne zato što je neko tjera da bude raznolika. Zato što je svijet raznolik.

4 Likes

Sve je to slatko sto ona prica, ali stvari su u proslosti morale malo da se “gurnu” da bi stigli tu gde jesmo :grinning: Kao i za sve u zivotu - exposure.

Phantasmagoria 2 je hodala, da bi TLoU Part II mogao da trci.

Svakako me raduje da ce ova igra mozda usreciti neku crnu tinejdzerku koja ulazi u svet gejminga :grin:

3 Likes