Sony Optiarc 5280

Pronašao sam na Ebay-u u ponudi ovaj rezač, prodavači tvrde da rade bolje od Lite on rezača.
Ima li neko iskustva sa ovim uređajem.

Vidim da je dosta ljudi pogledalo ovaj prethodni post, zbog toga ću ga nastaviti.
Kupio sam na Ebay-u ovaj rezač, radi se o modelu:

Sony Optiarc AD-5280S CB-PLUS

Ovo je jedini model sa kojim se mogu snimiti XDG3 igre. Rezač sam spojio u računar i bez ikakvih dodatnih radnji počeo koristiti. Koristio sam Verbatim DVD+R DL (made in UAR).

Bez korištenja dodatnih softvera, kao na primjer BurnerMax sam dobio kapacitet diska 8,7 GB. Snimao sam brzinom 4x bez veriikacije, igra je normalno radila i instalirao sam je na XBOX.

Rezač sam platio 57 €, više o njemu možete vidjeti na stranici https://xbox-experts.com/

Odlicno, lepo je cuti da se jos uvek mogu nabaviti rezaci za xgd3. Mada ja se i dalje molim da mi ihas nece riknuti.

Ajde da ne otvaram novu temu… Posto sam kupio sestrinom sinu konzolu, a ona za sada ima sam l.t. 3.0 pa bih probao da mu narezem neke igre ako moze… Stavicu koji citac i rezac imam u kompu, pa ko se razume da kaze da li moze ikako da se nareze sa njim fifa 15 i ove novije igre…


Nemozes ni jednu xgd3 igru da rezes sa tim rezacem.Dakle jos jedno 8000 za rezac(cena sa ebay-a plus pdv) pa ces moci.Šalu na stranu moci ces da narezes samo xgd2 igre tj one od 7.8gb igre koje su 8.7gb traze poseban rezac a njegova cena je ooko 60e sa postarinom i na carini kako prodjes.Kod nas ima po oglasima za 30-ak evra xgd3 rezaci ali njih prodaju uglavnom likovi koji prodaju rezane diskove pa je vrlo diskutabilno u kakvom su stanju ti rezaci.Verovatno su vec pred crkavanjem.