Sony Ericsson baterija u Samsung Galaxy uređaju?

Možda sam postavio glupo pitanje ali zanima me jedna stvar? Ovako imam Galaxy S1 koji mi je mob za rezervu u slučaju ako moj tadašnji smartphone rikne ali za Galaxy-a S1 nemam bateriju a ne znam dali radi matična na mobu pa imam pitanje el smijem staviti bateriju od sony eriksona u galaxy mob da vidim samo el radi matična jer mob sam kupio od kolege a on je rekao da mobitel radi pa me eto to čisto informativno zanima šta bi se desilo kad bi baterija od 1000mah na 3.7v naspram orginal bateriji od S1 koja mora biti 1500mah isto na 3.7V unaprijed zahvaljujem na odgovoru stvarno bi mi dobro došla pomoć od vas da znam el da kupujem bateriju za S1 ili ne ako u slučaju nije ispravan.

Baterija je baterija. Nema veze od kojeg je proizvodjaca ako radi na istoj voltazi to je to. Ne znam samo kako ces je uglaviti i da li su uopste kontakti na istom mjestu/isti broj kontakata/oblik itd. Uglv slobodno mozes :smiley:

To sa kontaktima je problem a i ako ne mozes da uglavis moras drzati kontakte na kontaktima ,samo pazi da ne obrnes polove :smiley:

Ma ja imam neke stare drlje od telefona imam jedan sony erikson stari pa sam od njega uzo bateriju kao za test point da s njom testiram dali matične na tim starim telefonima rade ako se pale telefona znači radi a na nekima sam obrno polove ja sam mislio da ću spaliti matičnu ali nije htijeo upaliti sve dok nisam stavio polove kako treba e tek su onda upalili pa me to zanimalo jer moram rastaviti galaxy da mogu bateriju bateriju držati i probati ga upaliti.

Evo baš sam jučer morao skinuti zadnju masku da bi mogao doći do matične te isprobao uređaj pomoći sony ericsson baterije i uređaj radi normalno sve radi na njemu. A danas sam baš naručio originalnu bateriju za galaxy-a hvala svima na pomoći. :slight_smile:

MOŽE LOCK!