Snimanje programa preko EON-a

Interesuje me da li neko zna kako da snimim par dokumentaraca sa History-a sa nasim prevodom ali ne bih koristio screen capture programe vec nekako da pronadjem stream link (posto su ga nekako enkriptovali ovi iz SBB-a) i “surduknem” u jdownload ili neki slican programcic.
Hvala unapred.

Ja sam za izvlacenje linkova sa Microsoft Store-a (posto je download ovako spor i los) koristio Fiddler. Odlican program za taj nazovi debuging i izvlaci svu aktivnu konekciju u tom momentu.

U googlu kucaj microsoft store fiddler i pogledaj uputstvo. Mozda moze da se nekako prilagodi/iskoristi i za eon.

1 Like

Poprilično sam siguran da nečeš uspeti nikako da zaobiđeš enkripciju sem sa nekim screen capture.
Radim u drugom isp-ju i bukvalno im plaćamo licencu za sve što redistribuiramo dalje.
Probao i ja sa svim tim uređajima privatno, a i nogo mnogo njih što znam da prodaju piratske m3u plejliste su pokušavali.
Što ne bi jednostavno nakačio eksterni na d3 reciever i snimio?

Ima fora, ali bas je zahebano i ja nisam uspeo da se snadjem. Imam tutorijal od jednog lika sa drugog foruma gde cak i subtitles mozes da izvuces ali obecao sam da necu siriti dalje. Externi HDD bi bio odlicno resenje da ja mogu posle iscupati taj snimak. Znas da taj snimak sa D3-a posle neupotrebljiv na PC-u gde bi isekao reklame, zamutio logo kanala da mi ne bi YT pravio problem i pustio u promet :slight_smile:
Mozda nisam u toku pa su razbudzili taj vid zastite za eksterni hard?

U fidleru vidis i kljuc i sve sto salje prima :slight_smile: vidim da smo polako poceli da idemo u presretacke vode :slight_smile: (IT)

Naravno da moze sve, nije to sve ko knjiga citko napisano… i da skinete linkove mora login da imate.

1 Like

Nemam trenutno d3 ni jedan da probam ali bih se smeo zakleti da su video fajlovi bili “obradivi”. Bar na onom manjem stbu su bili, na onom velikom bangavom što laguje svaki čas nisam probao.