Snimanje na xboxu

Posto bih volio da snimam nekad kako igram pesa itd na xboxu a na netu sam vidio da moze al da se kupi neki dodatak,pa me zanima da li ikako mogu snimati bez da kupujem ista dodano?
hvala unaprijed

Možeš sa mobilnim mada će ti svako lupiti Thumbs Down na YT. Lepo kupi neki capture card (ako imaš para uzmi HD) pa snimaj k’o čovek sa kvalitetom.

Ako hoces da snimas gameplay, trebace ti capture kartica, najbolje bi bilo kada bi nabavio neku od kartica poput roxio, mada bi mogao da zavrsis posao sa nekom video karticom koja se ugradjuje u racunar, mada bi bio los kvalitet snimka

HDPVR ti je najbolja, pogledaj fkspzn kanal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, najbitnije ti je ako zelis neku SD karticu, da pazis da snima u realnom vremenu. Ja sam imao neke starije koje kasnile po 2-3 sekunde. Nepotrebno je reci da se tu nije moglo igrati.

Bez 100e nemoj ni da razmisljas o samom uredjju… A onda jak pc… Veliki HDD… Posto 2 sata snimanja je oko 200 GB na HDD-u, pa kompresovanje… Ako nemas dobar PC, odmah razmisljaj da ti treba oko 500+e za PC…

Uplaši dečka :smiley: Ono što je hteo da kaže jeste da dobri uređaju poput HD PVR ne dolaze jeftino, najčešće su +100e u inostranstvu ako ne i više, a ovde kod nas ima jedva da se nađu. Za PC ti je nebitno koliko renderuješ, jer ti sigurno nećeš da izbacuješ od po pola sata / sat klipove već od 10-15 minuta što je kod prosečnog pc-a oko 45-60 minuta renderovanja, manje ako je GPU podržan.

Ok hvala na informacijama :smiley:
Radje cu ja na compu snimati ;$ a to me bas zanimalo mogu li kako na xboxubez dodataka :smiley:
Moze lock,hvala jos jednom :stuck_out_tongue: