Snimanje igara bez pristupa internetu

Na početku se izvinjavam ako ponavljam temu načitao sam se po forumu ali mi i dalje nije jasno (kao apsolutnom početniku u radu sa XBox 360 om!!!
Danas sam sinu uzeo XBox 360 na kojem je LT 3.0, Jasper ploča i 2 wireles kontrolera, ali nema HDD-a (to će se već negdje kupiti). Napomena: X Box ne planiram nikako spajati na internet, malac će ga igrati isključivo u lokalu.
Molim za informaciju - pomoć: imam laptop HP Pavilion g seies sa DL snimačem. Ako sam dobro skonto XGD2 igre mogu snimati bez problema (po tutorijalu koji se odnosi na snimanje). Ono što me buni je da li mogu snimati XDG3 igra i kojom metodom (truncate ili nešto drugo prateći tutorijal ili što drugo).
Unaprijed se izvinjam ako se ponavljam, ali roditelji me kontaju - malac sjedi i pita svakih pola sata ima li šansi da mi nešto snimiš.

xgd2 ces da snimas bez problema, provlaci sve kroz ABGX i miran si, net na xbox nije potreban uopste ako neces online…

xgd3 truncate ima da ti prave probleme, nekima radi sa mp3 forom nekima ne, savet je da pokusasa da nabavis xgd3 rezac, imas u tutorijalu za rezanje sve…

za to vreme neka krene sa xgd2 naslovima taman da se uvezba heheheh

Ne brini se nista, ima dosta gradiva koje se treba procitati za kratko vrijeme. Elem, ako hoces da narezujes XGD2 igre, potreban je bilo kakav rezac koji podrzava DL diskove. Kada su u pitanju XGD3 igre, sa tim rezacem mozes samo da pokusas da rezes truncate opcijom, ali to nije preporucljivo (odsjecanje 3% igre, zamrzavanja, i sl.).
Ako pak hoces da narezujes XGD3 igre na odgovarajuci nacin, onda dobro prelistaj ovu temu sa uputama
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-11-06-2012-a.html

Na dnu imas listu podrzanih rezaca za XGD3 igre. Odmah da ti kazem da je te rezace poprilicno tesko sada naci.

E sad, ako ne planirate sa konzolom na live, komotno mozete da uradite RGH-poslije toga sve igre se pustaju sa HDD-a, bez narezivanja i mucenja sa diskovima. Takodje, preporuka je da se uzme HDD za Xbox. U slucaju RGH, svaki eksterni disk je podrzan, a ako se ne uradi RGH, onda se mora uzeti originalni Xbox-ov HDD.
Za RGH prelistajte oglase ovde na forumu

Hvala najljepša na veoma brzom odgovoru - najpametnije je snimati XGD2 (ima i njih više nego dovoljno) a XGD3 ću mu kupovati (one su u Tuzli 7 KM). Oprosti, ali još jedno pitanje - da li i XGD2 moram snimati na Verbatime DL DVDovima.
Još jednom hvala najljepša na veoma brzom odgovu
Svaka pohvala za forum - ovo je zlata vrijedno mjesto
RESPECT za sve

1 Like

xgd2 ne ali gledaj da budu sto kvalitetniji diskovi inace ces imati dosta podmetaca za case :D, preporuka je za verbatim kako god okrenemo

ako planiraš za klinca ili klincezu da narezuješ igre imaš veliki izbor igara u xgd2 formatu,roditelj sam klinca i klinceze pa u taj detalj sam poprilično upućen, :emoticon-0100-smile,tako da klincu neće biti dosadno ni sa starim naslovima koji nisu ništa lošiji od novih naslova!!