Siguran sam da ste dobijali razne poruke od igraca sa LIVE-a,u ovoj temi mozete da ih postavite… Evo,ja cu za pocetak…
Juce dok sam igrao BF:BC2,islo mi je malo bolje i evo sta mi je poslao jedan clan:
OMG man!!! you are insane! you are my idol, please accept my friend request
na to mu ja odgovaram da igram bolestan,evo njegove reakcije :):
Hteo je da se boostujete, tj. da dobijate brzo level. Pod 1 da imas Defibilator (da igras kao medic) i da imas mikrofon, tj. onaj headset za Live radi lakse komunikacije.
Igrali sinoc Nesha, Brane i ja Gears of war 2 na lajvu. Brane i ja smo tako iscepali jednog britanca koji je izgleda neki naduvenko i po statistikama deluje kao dobar igrac, da je on par trenutaka kasnije poslao meni glasovnu poruku na koju sam se iskrivio od smeha!
Hahaaa da daaa, taj divni kulturni decko. Meni je poslao jos duzu poruku i jednostavno se po boji njegovog glasa koji se onako cepa vidi da je poludeo :D.
Hehe da odgovor ti je dobar, ali ipak ne propustimo da primetimo da je on tebe ipak nazvao Mister a mene nije, sto znaci da je to jedna divna i obrazovana osoba i da tebe vise voli nego mene :(-o
@Feredon Bas svakakvih budaletina ima ali takvi su mi najaci :lol: barem te dobro nasmeju ako nista drugo.Meni je znalo takvih vredjajucih poruka stizati dok bi igrao COD
dok sam igrao fifu 10 online jedan lik je izgubio od mene i napise mi yo dude, is that ur mom banging with some guy in the distance?, ja sam mu odgovorio “no no thats me with ur mom”. nismo se culi od tada