Smesne poruke od raznih igraca sa LIVE-a

Siguran sam da ste dobijali razne poruke od igraca sa LIVE-a,u ovoj temi mozete da ih postavite… Evo,ja cu za pocetak…
Juce dok sam igrao BF:BC2,islo mi je malo bolje i evo sta mi je poslao jedan clan:

OMG man!!! you are insane! you are my idol, please accept my friend request :smiley:

na to mu ja odgovaram da igram bolestan,evo njegove reakcije :):

OHH…MY…GAAAWD!!! YOUR EPIC MAN :smiley:

Ne secam se svojih mada je bilo nekoliko. Jedina koja mi sada pada na pamet nije moja, ali je primio Brane dok smo zajedno igrali Black Ops:

It’s not Brane, it’s Brain

Da pojasnim, ovaj mislio da je Brane ustvari mozak :smiley:

I meni stizu razne poruke kad igram bc2. Uglavnom sve spam-eri. Evo sta mi lik poslao pre neki dan

hey do u want to boost in bfbc2? u will need 1.defibulator 2.a mic

Nisam bas najbolje shvatio poruku…:?

:lol:Da,prilicno je konfuzna… :lol:
Pogotovo sto nije gramaticki tacna,tako da?!

Hteo je da se boostujete, tj. da dobijate brzo level. Pod 1 da imas Defibilator (da igras kao medic) i da imas mikrofon, tj. onaj headset za Live radi lakse komunikacije.

nisam dobijao neke cudnee poruke …

Igrali sinoc Nesha, Brane i ja Gears of war 2 na lajvu. Brane i ja smo tako iscepali jednog britanca koji je izgleda neki naduvenko i po statistikama deluje kao dobar igrac, da je on par trenutaka kasnije poslao meni glasovnu poruku na koju sam se iskrivio od smeha! :smiley:

I Brane je ubrzo posle toga dobio slicnu poruku. :slight_smile:

Hahaaa da daaa, taj divni kulturni decko. Meni je poslao jos duzu poruku i jednostavno se po boji njegovog glasa koji se onako cepa vidi da je poludeo :D.

Nije bio prvi put u zivotu host, pa ajde na nas da se izdere :smiley:
Najace mi kad sam mu poslao U MAD?

Hehe da odgovor ti je dobar, ali ipak ne propustimo da primetimo da je on tebe ipak nazvao Mister a mene nije, sto znaci da je to jedna divna i obrazovana osoba i da tebe vise voli nego mene :(-o

Mislis mene manje mrzi :smiley:

Feredon

poruka ti je bila vrhunska!!!:party: ako ti je odgovorio na pitanje obavezno postuj na forumu!!!

@missa

Da, odgovorio je, imas na kraju klipa njegov odgovor…

ja bi ga jos malo drndao!

@Feredon Bas svakakvih budaletina ima :smiley: ali takvi su mi najaci :lol: barem te dobro nasmeju ako nista drugo.Meni je znalo takvih vredjajucih poruka stizati dok bi igrao COD

dok sam igrao fifu 10 online jedan lik je izgubio od mene i napise mi yo dude, is that ur mom banging with some guy in the distance?, ja sam mu odgovorio “no no thats me with ur mom”. nismo se culi od tada

Ahaha, Brane i Aco sad kada su huligani podivljali u britaniji, mozda se neredi prosire i na ostatak evrope pa stvarno dodje da vas potrazi :smiley:

Trazice nas u Nemackoj! Zato sto nam je na profilima stavljena Nemacka kao region. :smiley: