Slicne igre Rayman-u Origins

Ako neko zna neku dobru igru koje je slicna Rayman-u Origins neka napise…

Ili uopste dobru platformsu igru…

Za JTAG-ovane konzole ih ima mnogo vise. Jel imas JTAG?

Za sada jos uvek nemam JTAG…:frowning:

Onda ti je jedina opcija da platis MS-u. U tom slucaju Shank je odlicna platformska igra. Izasao je Shank 2. Earthworm Jim HD takodje. Sonic Generations ti je XGD3.

ja sam presrecan kad sam video da je izasao jak & daxter hd collection za PS3. Bolje platforme od te tri nema. steta sto je taj zanr totalno zapostavljen u ovoj generaciji. nesto kao rayman nema. odmah da ti kazem. shank jeste dobar ali daleko je to od raymana

Jako dobra ,al nema na boxu igrao pre nekih nedelju dana,po meni bolja i od raymana,Donkey Kong Return (Wii),isto kao i stari delovi na super nintendu 2D(ah kad se setim koliko je tu sati zivota otishlo…)Cek,cek,mislim da na jtagu mogu da se igraju ta 3 dela preko emulatora,ako ne mozesh da skinesh emulator za komp i odigrash.

@Mrkki Jao di si njega iskopao, Donkey Kong, svaka ti cast, kupio bi si Wii samo radi te igre…kad se samo setim Donkey Kong-a na SNES-u…

Nemam pojma to mi bash ostalo u secanju,bukvalno nisam spavao nekoliko noci kad sam igrao onaj 3 deo,drug i ja jedno vece kod mene,pa onda kod njega.

Tako smo i mi u vreme SNES-a.
Malo pre sam bas gledao klipove na youtubu :emoticon-0100-smile, samo kad cujem onu muziku najezim se(flashback), igra je vrh…

Znaci u principu bez JTAG-a nema nista

Tako nekako…

Pa dobro,i ovako planiram da to odradim sto pre,nego kad odradim Jtag onda me vise ne zanima LT+,samo skidam igre i picim…

Kad uradiš JTAG obavezno nabavi arcade igru Outland. Mnogo dobar platfomer!