Sleeping Dogs: Definitive Edition Trailer

https://youtu.be/WLuTkxuzsIY

Moram priznati da ovu igru nisam igrao,ali mislim kako je vrijeme da odigram ovaj Definitive Edition

Zasto je to problem? Ja sam napisao onako kako na svakoj stranici pise i nigdje to nije problem osim ovdje.

To za CAPS sto sam napisao u ovoj temi se odnosi na sve teme koje pocinjes

Sleeping Dogs Defintive Edition TRAILER
Lords of the fallen PS4 novi GAMEPLAY
Dead Island 2: Co Op izgleda LUDO

jel vidis gde ciljam?

To sve sto je sad u redu je zato sto sam ti renameovao teme.

Izbaci CAPS iz tekstova, vesti za multiplatform igre stvaljaj u Xbox One vesti i licno cu te promotovati u gold membera :slight_smile:

Ok znaci svaku sljedecu multiplatform igru stavljam u xbone temu.Ajde mi samo reci ako je ps4 gameplay ili recimo sonyev trailer dali da ga isto stavljam u xbone temu ili…

Werta ne daj se vidiš da hoće da te ucjene [emoji2]

Послато са XT910

Je li provalio neko Hitman-a na 2:28? Agent 47, na potiljku bar kod, odijelo, dakle Hitman licno

Haha ja jesam ali reko necu nista da kazem, ne znam koncept igre niti bilo sta o igri pa reko bolje da cutim :smiley:

I ja sam prepoznao Hitmana i nista sem toga, a igrao sam igru do jedno mozda 50% kampanje. :lol: Znaci, ili su menjali ambijente ili je ovo iz druge polovine igre. :slight_smile: Nije losa, open world kao GTA (manja povrsina doduse), vozis, bijes, vozis, pa jos malo bijes. :slight_smile: Ima mnogo interaktivnih stvari, pa recimo u fajtu sa neprijateljem mozes da mu zakucas glavu u razvodnu kutiju, u stand sa ribom… Stolica o ledja i ti fazoni. Objasnio sam kao da imam 7 godina.

Mozda je jednostavno neki DLC u pitanju? :smiley:

Samo je hitman skin (dlc).
Od svih dlc (preko 10tak) vredni pomena su The Zodiac Tournament

Ostvro sa nekoliko misija i borilačkim turnirom. Preslikana ideja iz čuvenog filma sa Bruce Leejem

i Nightmare in Northpoint

Ovde se borite protiv demona

U svakom slučaju igru sam prešao na pcju i stvarno ne vidim zašto bi iko u 2014 godini plaćao za igru koja osim što ima bolju grafiku i dalje ima jedan od najgorih handlinga u bilo kojoj igri,a i dalje nema multiplayer. E i da radnja je u hong kongu i vozi se na levoj strani ulice :harikiri:

Haha, ovo sam nacisto zaboravio. Tacno. Pola misija sa jurnjavom ulicama sam failovao jer uvek udjem u desnu traku. :lol:

@celahudini
Ja sam je presao na Xbox-u…takođe mi se ne uzima ponovo ista igra radi bolje grafike…inace igra je stvarno odlicna…e dok kod GTA V je sasvim druga stvar nju uzimam pod obavezno i sa gustima cu je ponovo preci, nju vredi imati u kolekciji, jedva cekam :slight_smile:

@shubi-doo
Ja sam je igrao jedno 3 puta. Zadnji put je i bio definitive edition za pc sa svim ovim dlcjevima. Od toga 2 puta završio 100%, znači svi mogući collectibles side misije itd. i nikad mi nije legla vožnja. Onaj kung fu segment borbe je odličan, skillovi i sve ostalo ali su totalno omanuli sa vožnjom ali totalno.
@predator1211
Ma gta je sasvim druga priča. Koliko god sam se nje zasitio na last genu (100% story i 120 levela online)najverovatnije ću je uzeti i za next gen ako ništa drugo da vidim kakav je online bez cheatera :smiley: