Moram priznati da ovu igru nisam igrao,ali mislim kako je vrijeme da odigram ovaj Definitive Edition
Zasto je to problem? Ja sam napisao onako kako na svakoj stranici pise i nigdje to nije problem osim ovdje.
To za CAPS sto sam napisao u ovoj temi se odnosi na sve teme koje pocinjes
Sleeping Dogs Defintive Edition TRAILER
Lords of the fallen PS4 novi GAMEPLAY
Dead Island 2: Co Op izgleda LUDO
jel vidis gde ciljam?
To sve sto je sad u redu je zato sto sam ti renameovao teme.
Izbaci CAPS iz tekstova, vesti za multiplatform igre stvaljaj u Xbox One vesti i licno cu te promotovati u gold membera 
Ok znaci svaku sljedecu multiplatform igru stavljam u xbone temu.Ajde mi samo reci ako je ps4 gameplay ili recimo sonyev trailer dali da ga isto stavljam u xbone temu ili…
Werta ne daj se vidiš da hoće da te ucjene [emoji2]
Послато са XT910
Je li provalio neko Hitman-a na 2:28? Agent 47, na potiljku bar kod, odijelo, dakle Hitman licno
Haha ja jesam ali reko necu nista da kazem, ne znam koncept igre niti bilo sta o igri pa reko bolje da cutim 
I ja sam prepoznao Hitmana i nista sem toga, a igrao sam igru do jedno mozda 50% kampanje. :lol: Znaci, ili su menjali ambijente ili je ovo iz druge polovine igre.
Nije losa, open world kao GTA (manja povrsina doduse), vozis, bijes, vozis, pa jos malo bijes.
Ima mnogo interaktivnih stvari, pa recimo u fajtu sa neprijateljem mozes da mu zakucas glavu u razvodnu kutiju, u stand sa ribom… Stolica o ledja i ti fazoni. Objasnio sam kao da imam 7 godina.
Mozda je jednostavno neki DLC u pitanju? ![]()
Samo je hitman skin (dlc).
Od svih dlc (preko 10tak) vredni pomena su The Zodiac Tournament
Ostvro sa nekoliko misija i borilačkim turnirom. Preslikana ideja iz čuvenog filma sa Bruce Leejem
i Nightmare in Northpoint
Ovde se borite protiv demona
U svakom slučaju igru sam prešao na pcju i stvarno ne vidim zašto bi iko u 2014 godini plaćao za igru koja osim što ima bolju grafiku i dalje ima jedan od najgorih handlinga u bilo kojoj igri,a i dalje nema multiplayer. E i da radnja je u hong kongu i vozi se na levoj strani ulice :harikiri:
Haha, ovo sam nacisto zaboravio. Tacno. Pola misija sa jurnjavom ulicama sam failovao jer uvek udjem u desnu traku. :lol:
@celahudini
Ja sam je presao na Xbox-u…takođe mi se ne uzima ponovo ista igra radi bolje grafike…inace igra je stvarno odlicna…e dok kod GTA V je sasvim druga stvar nju uzimam pod obavezno i sa gustima cu je ponovo preci, nju vredi imati u kolekciji, jedva cekam 
@shubi-doo
Ja sam je igrao jedno 3 puta. Zadnji put je i bio definitive edition za pc sa svim ovim dlcjevima. Od toga 2 puta završio 100%, znači svi mogući collectibles side misije itd. i nikad mi nije legla vožnja. Onaj kung fu segment borbe je odličan, skillovi i sve ostalo ali su totalno omanuli sa vožnjom ali totalno.
@predator1211
Ma gta je sasvim druga priča. Koliko god sam se nje zasitio na last genu (100% story i 120 levela online)najverovatnije ću je uzeti i za next gen ako ništa drugo da vidim kakav je online bez cheatera