Skyrim - Hearthfire najavljen

Posle lova na vampire u Dawnguard-u, red je da se malo pozabavimo i mikromenadžmentom u Skyrimu. Bethesda je predstavila novi DLC pod nazivom Hearthfire, u kom će igrači moći da kupe zemljište i na njemu da izgrade kuću. U zavisnosti od veličine zemljišta koje kupite i veličine kuće koju izgradite, u njoj ćete moći da postavite veliku baštu, laboratoriju, biblioteku, ili možda se odlučite da napravite ribnjak ili postavite košnice sa pčelama ne bi li lakše nakupili resurse. Naravno, red bi bio napraviti i sobu sa trofejima kako bi mogli da stavite sve vaše trofeje i da se hvalite NPC-jevima (i guess). Možete unajmiti i ličnog batlera da poslove oko održavanja kuće obavlja umesto vas.

Hearthfire takođe uvodi opciju usvajanja dece, o kojima možete brinuti u vašoj novoizgradjenoj rezidenciji.

DLC izlazi 4.septembra 2012 i njegova cena biće 400 MS poena.

https://youtu.be/MGritiUTSig

Da li vas zanima Sims - Skyrim ili ćete ga preskočiti? vaše utiske ostavite u komentarima :slight_smile:

Ahahha, drame. Pa mislim, prvo, ideju su malo uzeli, vec je vidjen takav mod za pravljenje svoje kuce, oni su samo to opsirnije napravili, jer realno oni su Bethesda i moze im se. :smiley:
E sad, dobro je napravljeno, i svidja mi se to sto napravis svoju kucu, jer nekako volim tako da u tom svetu napravim nesto na nekom mestu koje mi se dopada, a takvih zanimljivih mesta u Skyrimu ima puno. Ali mislim, kakvo usvajanje dece bre. Mislim da ideja nije losa, mogli su cak i neki zamak da ubace kao sto su na Oblivionu dodali onaj downloadable pack za pc, ne mogu da se setim kako se zove, ali neko vreme je bio besplatno pa su poceli da ga naplacuju. U svakom slucaju, ok je ovo, ali realno mogli su neku kampanjicu da odrade. :smiley: