Skylanders portal i RGH konzola

Da li portal iz jedne od igara iz serijala Skylanders, moze da se koristi i u drugim igrama?

Nisam siguran, ali mislim da ne može. Čak i ako može, opet bi ti trebale figure vezane za igru. Recimo, da bi igrao Disney Infinity, trebaju ti Disney Infinity figure, itd.

Moze, za proslu generaciju ali za nove skajlenderse trap team ne mozes.

Isto tako, uvek postoje neke nove figure koje ti trebaju ali kao sto rekoh za prve tri igre rade sve (swap team ima posebne figure koje se kombinuju valjda).

Sent from my iPhone using Tapatalk

za Spyro’s adventure i Giants portali su isti,a Swap force i trap team imaju svoje posebne portale.

Da ne bih otvarao novi thread da li mogu Infinity i Skylanders-i sa onim postojima da rade na RGH/JTAG konzolama bez problema? Znam da ovi noviji imaju neke online opcije pa me zbog toga interesuje…

Imao RGH i Giganti radili bez problema.

Noviji portali rade sa starijim verzijama igre ali kada je obrnuto - nemere… Ja imam Swap Force i npr, Giantse možeš da koristiš čak i u SF igri…

Pozdrav ekipa. Imam XBOX 360 RGH i kupio sam klincu original Skylanders Superchargers. Kad uubacim DVD traži me update koji ne mogu skinuti. Zbog toga ne mogu pokrenuti igru. Negdje piše da moram update dashbord, ali ovdje se traži update za igricu. Što napraviti, molim pomoć ! Hitno !

Mislim da ti i igra trazi update konzole a ne same igre. Tako da, odradi update dasha i to je to.

Systemupdate ti je dashupdate i na RGH se ne radi klasicno imas tutorijal na forumu za azuriranja dashboarda kod cipovanih (rgh/jatg) konzola, ako trazi titleupdate to trazi update igre.

Dashboard mi je updatan na najnoviju verziju. Sama igra traži svoj update. To sam našao na webu Activisiona koji je proizvođač igre. Riješio sam problem tako što sam igru instalirao direktno na HDD. Za sada sve radi, portal spojen na USB funkcionira i prepoznaje figurice. Dakle, igru na HDD i sve je OK. Nije više potreban DVD od igre.

Hvala na pomoći i prijedlozima.