Obzirom da privodim kraju Cronos New Dawn i dlc Indiane Jonesa, do kraja godine peglace se jos Ghost of Yotei i Ninja Gaiden 4 (gamepass) + COD BO7 (kampanja, gamepass). Silent Hill f ce se loviti na nekom dealsu. Puna mi je wish lista na Xboxu, ima da se dresi kesa za black friday
Igra deluje kul, ali cena je previsoka. Koliko traje, oko 12 sati?
![]()
12-13h, ali predloženo je 3 puta da se predje.
Ne znam je l neko igra Nier Automata, ali sličan koncept je valjda. Dobiješ instrukcije kad završiš igru šta da uradiš za ending 2/3, da bi bilo brže.
Hvala ti. Baš je vajb za novembar, mada evo ga fc i bf6. Možda da se obrne jedanput, posle na akciji uzme i odradi 100%. I dalje mislim da je 80 evra previše za ovaj tip igre, ne samo za mene. Ništa, da zahtevamo da nam uvedu regionalne cene igara pošto smo siromašni xD
Promijeni regiju i uzmi za manje.
Na Steamu sam.
Ako si na steam znaci da si na pc-ju. Pirat se pojavio pa mozes da obrnes za dz pa uzmes na popustu posle
Zar igra nije 70 kao i sve ostale…?
80€ je cijena za EU za većinu current gen igara na konzolama.
Poceo Silent Hill F na PC-u, niko se ne javlja za share na razmeni za PS5.
Bas dobro izgleda i radi skoro savrseno glatko uz povremeni mikro stutter, ne znam kojim cudom su postigli tako dobar i clean look bez aliasinga, kao slika u pokretu, pa minimalizam ruralnog japana bas dolazi do izrazaja. Uboli su i fenomenalan, prirodan kolorit.
Lutke sa isprekidanim i naglim pokretima na koje sam nabasao deluju sablasno, do combata jos nisam dogurao, samo se krijem po nekim corsokacima.
Nastavicu kad skupim hrabrosti, dosta za veceras ![]()
Krenuo i ja , zabasao sam dobrih 2 sata i iskreno combat jeste malo drugaciji , ali nije nesto tezak bukvalno ispratis napade neprijatelja i prilagodjavas se. Sto se tice oruzja ima ga po mapi pa ako istrazujes onda repair kit ti mozda nece ni biti potreban . Neprijatelji su malo slepi pa vec u pocetku skontas da mozes da hvatas krivine i preskocis nepotrebnu bitku, al generalno dobra igra i pricu za sada uspevam da ispratim. Igram na Series X i ima sekvence gde igra zabode na sekund kao u fazonu kad ulazis u novu regiju pa se ucitava mapa , ali to potraje jako kratko i igrica se vrati na lepih 60fps.
Ja moram da pohvalim PS5 Pro verziju koja kombinuje quality+performance pa nema da se bira ![]()
PSSR je malko čudnjikav, ali ništa što uništava iskustvo.
Vidim sad da će i Yotei na Pro konzoli imati jedan više mode, RayTracing Pro, tako da mi je baš drago što na neki način koriste potencijal Pro konzole, peace of mind malo.
Digital Foundry propisno iskritikovao Pro verziju zbog PSSR. Gledao sam kratko neke isječke samo ali čini se da su stava da je base PS5 overall bolje iskustvo.
Jedini minus koji je DF dao je baš PSSR, kako sam video. Ostalo je sve dosta bolje na Pro konzoli, počevši od rezolucije do performansa.
Nemam pojma kakva je igra na Series X i da li ima samo jedan mode kao na Pro konzoli, ali pretrpeću ‘shimmering’ (ugl po travi) ako to znači da gotovo nema stuttera.
Mada to je već stvar ukusa.
Meni je npr malo i iritantno što su cutscenes 30fps, a gameplay 60fps. Tako da, da nisam na Pro konzoli, definitivno bih igrao 30fps.
Jeste, ali su rekli da je prilično velik tradeoff i da odvraća pažnju, a za base PS5 da ima čistu sliku bez distrakcija bez obzira što je niža rezolucija.
Pa i ne baš.
Meni uopšte nije toliko primetno.
Mada opet kažem, zavisi ko je na šta navikao. Čini mi se da je John čak za ovu igru predložio performance mode na običnim konzolama, sa čim se ja uopšte ne bih složio… each to their own.
Meni ne smeta ništa, ni 30fpsa u većini igara, nisam picajzla oko toga, možda u par igara da mihe smtetalo kad je loš.
Samo kažem njihov stav kao ljudi koji su eksperti i gledaju u sitna crevca.
Zagazio i ja par sati u Silent Hill f, pa da podelim par utisaka. Igram na obicnom ps5, performans mod, nemam nekih zamerki sto se fluidnosti tice, mada bilo bi glupo da ne radi kako treba posto je igra ekstremno linearna. E sad , ne mogu da verujem da cu ovo reci, ali imerziju malo kvari prelaz u 30fps u kat scenama. Borba je ocekivano losa, izazov na podrazumevanim postavkama ne postoji, bas i ne razumem zasto je story podrazumevana tezina borbe, valjda su i oni skapirali koliko je borba ocajna. E sad glavna zamerka posle par sati igre, tenzija i napetost ne postoje, posto bukvalno mozes od skoro svakog protivnika da pobegnes ili protrcis i ai je nevidjeno glup. Sve u svemu, onako, vise sam ocekivao. Odigracu svakako do kraja, samo se nadam da nije preduga kao sto je rimejk dvojke bio.
Definitivno nisam ljubitelj japanske atmosfere u japanskim igrama, vise mi se dopada zapadnjacki vajb u japanskim igrama ![]()
Jeste stoji da je AI glup , cim budes dalje maknuo od igre to bezanje moze da bude lose ako se nadjes u manjem prostoru i tu onda skontas koliko je borba uvrnuta , mada ne mogu da lazem ta losija borba stoji tvom liku. Meni malcice vise smeta to sto brate nemas mnogo dodira sa okolinom , prodjes kroz lisce, nema animacija , prodjes ispod nekog mostica , a na mosticu vise neke stvari i nemaju animaciju doslovno prodjes kroz njih. Mislim da ima previse nevidljivih zidova mada eto veci problem mi predstavlja taj okolis , sve to prelepo izgleda al kad mu pridjes ili udaras od taj zid ili prodjes kroz objekat kao duh.